Culori in trend pe care trebuie sa le adaugati la garderoba de incaltaminte

Culori in trend pe care trebuie sa le adaugati la garderoba de incaltaminte
Apariția unui nou sezon înseamnă noi tendințe și culori de adăugat în colecția dumneavoastră de pantofi. De la pasteluri frumoase până la culori strălucitoare îndrăznețe, injectarea de culoare în garderoba prin intermediul încălțămintei este o modalitate excelentă de a ține pasul cu schimbarea anotimpurilor.

Citiți mai departe pentru a vedea câteva dintre tendințele noastre de culoare preferate pentru sezonul primăvara- vara.
 

Roşu



In poza: Pantofi eleganti dama Laura Vita Edcikao, piele intorsa/piele naturala box, rosii

Roșul a fost o tendință constantă de culoare în ultimele câteva sezoane, dar moda nu se rezumă doar la tonul de foc. Acum, este vorba despre modul în care îl purtați, iar cel mai popular mod de a face acest lucru este să faceţi combinații de ținute care se potrivesc, cum ar fi pantofii Diane Marie cu un outfitt albastru-cer.
 

Verde



In poza: Pantofi casual dama Marco Tozzi 22400, piele ecologica, verde lime

Pantofii verzi, vibranţi şi captivanţi, adauga o notă răcoritoare de culoare oricărui ansamblu. Fie că sunt smarald, salvie sau verde pădure, acești pantofi emană un sentiment de vitalitate și individualitate. Cu nuanța lor verde, ei simbolizează frumusețea naturii și evocă un sentiment de întinerire.

Purtarea pantofilor verzi nu înseamnă doar a face o declarație de modă; este vorba de a îmbrățișa o mentalitate. Verdele, adesea asociat cu creșterea și reînnoirea, infuzează o ținută cu un sentiment de vitalitate și pozitivitate. Ieșirea în pantofi verzi vă poate ridica starea de spirit și îi poate inspira pe cei din jurul dumneavoastră.

În aceasta primăvară, Marco Tozii ne propune verdele- lime, o nuanţă versatila şi jucăuşă.


Metalice



In poza: Pantofi casual dama Marco Tozzi piele ecologica , aurii

Poate o modalitate mai subtilă de a adăuga o notă unică ținutei dumneavoastră este prin finisajele metalice.Fie că este argintiu sau auriu, alegerea unui finisaj metalic poate duce orice aspect la următorul nivel.

Ne place Marcco Tozzi pentru că oferă , în acelaşi timp, un look relaxat la modă,dar şi un ansamblu elegant și casual, ideal pentru birou sau weekend.
 

Roz



In poza: Sandale casual dama Laura Vita Jacmbeo, piele naturala, roz

Rozul a fost în centrul atenției în ultimul an și ceva (mulțumumim Barbie!).L-am văzut strecurându-se în tendințe de pretutindeni, de la decor la îmbrăcăminte, așa că acum este momentul să-l adăugaţi şi  în garderoba dumneavoastră.

Combinând designul foarte îndrăgit de la Laura Vita , cu noua varianta de culoare roz de piele naturală, vă puteți alătura cu ușurință tendinței de culori strălucitoare adăugând acest stil în colecția de încălţăminte.
 

Roz-piersica


In poza: Pantofi eleganti dama Bella, piele naturala, roz piersica

Last but not least, vă prezentăm nuanța care este setată să picteze 2024 cu o pensulă proaspătă și vibrantă: roz-piersica, culoarea anului! În timp ce pășim în zorii unui sezon nou, îmbrățișăm acest amestec încântător de fard moale și tonuri delicate de piersici, o paletă care șoptește căldură, optimism și liniște.

Rozul- piersica apare ca o fuziune armonioasă a feminității și vitalității, oferind o reamintire blândă a frumuseții găsite în simplitate. Eleganța sa subtilă captivează simțurile, evocând sentimente de seninătate și grație. Cu echilibrul său delicat dintre esența hrănitoare a rozului și vibrația plină de bucurie a piersicii, această nuanță întruchipează un sentiment de reînnoire și posibilitate.

În plus, acesta culoare transcende granițele de vârstă, cultură și gen, făcând- o o nuanță universal iubită, care rezonează cu oamenii din toate categoriile sociale. Simbolizează incluziunea, compasiunea și unitatea, servind ca o reamintire a importanței îmbrățișării diversității și a sărbătoririi individualității.
Luați un sfat de la noi cu pantofii eleganţi Bella de la Diane Marie, acum disponibili în culoarea anului. Eleganţi şi versatili, credem că sunt perechea perfectă pentru a adăuga rafinament şi o notă de prospeţime în sezonul ce va urma.


In poza: Mocasini dama Diane Marie, piele naturala, roz piersica

Iar dacă sunteți în căutarea ceva mai îndrăzneț, mocasinii roz- piersica îmbogăţiţi cu accente metalice aurii vor face cu siguranță o declarație, rămânând în același timp la modă.

Încorporarea culorilor la modă în garderoba ta de încălțăminte nu numai că adaugă un strop de vitalitate, dar, de asemenea, conferă stilului tău o notă contemporană. Indiferent dacă optați pentru nuanțe îndrăznețe, puternice sau pentru tonuri subtile și discrete, îmbrățișarea culorilor la modă poate ridica orice ținută și vă poate reflecta flerul personal

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!