Încălțămintea de bărbați potrivită pentru acest sezon

Încălțămintea de bărbați potrivită pentru acest sezon
Vremea de afară indică faptul că sezonul rece este în plină desfăşurare şi cum este cel mai bine să marcaţi sezonul de ghete, şi mai ales cel de reduceri, decât să găsiţi şi să testaţi pe teren cele mai bune încălţări pentru bărbaţii, de la Chukka la drumeţii, de la Chelsea până la bocanci şi de la birou la o seară în oraş?

Cizmele de iarnă pot fi un element de bază pentru vremea rece, dar asta nu facilitează găsirea perechii perfecte. În timp ce cizmele de zăpadă sunt disponibile pe scară largă, a ştii ce pereche merită de fapt banii este incontestabil de dificil în marea de opţiuni.

Dar, credeţi sau nu, există cizme pentru acest sezon funcţionale care de abia aşteaptă să vă facă iarna mai uşor de gestionat.

Atunci când cumpăraţi încălţăminte pentru bărbaţi nu vă uitaţi la cantitate. În schimb, fiţi strategic şi investiţi în cizme care sunt suficient de puternice pentru a rezista mai multor sezoane de iarnă dar şi îndeajuns de atemporale pentru a supravieţui tentințelor trecătoare.

Mai jos am evidenţiat câteva modele de încălţăminte dintr-o gamă de stiluri pe care le adăugăm în portofoliul nostru de pantofi potriviţi pentru sezonul rece.

Ghetele de trekking de la Pegada ar putea fi încălţămintea perfectă pentru iarnă, mai ales dacă sunteţi fan al plimbărilor şi drumeţiilor montane.



Din piele naturală şi cu brant amortizat menţin picioarele confortabile şi calde chiar şi în cele mai dure condiţii de iarnă. În plus, tălpile pot prinde cu uşurinţă suprafeţele umede, uscate şi îngheţate.

O cizmă clasică Chelsea amestecă atât stilul cât şi funcţionalitatea mai ales când sunt create de unul dintre cele mai cunsocute branduri. Acestea de la S’Oliver sunt din punctul nostru de vedere perechea clasică cu care nu se poate da greş.



Sunt atemporale, din piele întoarsă , cu părţi elastice şi o clemă la călcâi, făcându-le uşor de încălţat şi de dat jos - plus interior din piele naturală pentru confort pe tot parcursul zilei.

Poate aţi observant deja dar suntem mari fani ai mărcii Pikolinos. Aceste ghete clasice sunt un element de bază pentru iarnă cu cusături rezistente şi o căptuşeală din piele naturală.



Există, de asemenea, o gleznă căptuşită pentru confort şi sprijin şi talpă groasă, antialunecare pentru a face faţă celor mai aspre condiţii. Asocierea promite un aspect rafinat dar casual şi calitate de durată.

Dacă vreţi să adăugaţi o doză de stil încălţărilor dumneavoastră de iarnă, această alegere de la Badura este o opţiune inspirată. Cu o culoare fermecătoare, aceste ghete sunt realizate din piele întoarsă albastră, cu detalii pe latrale şi  interior din blană ecologică pentru un confort pe măsură aspectului.



Pentru o încălţare mai uşoară sunt prevăzute atât cu şiret cât şi cu fermoar pe partea laterală. Pentru o notă jucăuşă sunt accesorizate cu şireturi roşii. Numiţi-o un upgrade la un classic.

Sunt puţine sentimente la fel de satisfăcătoare precum purtarea unei perechi elegante de cizme Chukka. Această pereche de la Walk în The City sunt extreme de versatile şi pot fi purtate atât la birou cât şi la pub.



Sunt una dintre cele mai potrivite încălţări de purtat cu blugi, dar vă puteţi juca şi cu ceva mai elegant.Se potrivesc foarte bine şi cu pantalon slim, fie îndoit peste pantof, fie cu un cm deasupra cizmei.

Bocancii sunt buni vara. Sunt buni toamna şi iarna. Au fost buni în anii ’90 şi vor fi buni şi anul viitor. Tot ce trebuie să faceţi este să obţineţi un stil la fel de atemporal ca formă în sine. Căutaţi piese bine construite în culorile despre care ştiţi că funcţionează cu garderoba dumneavoastră. Perechea noastră perfectă este cea de la S’Oliver.



Sunt prevăzuţi atât cu fermoar cât şi cu şireturi, şi au interiorul căptuşit cu material textil. Bonus: sunt negri, aşadar îi puteţi purta cu orice.

Atunci când ocazia necesită formalitatea unui pantof elegant, dar Mama Natură are alte planuri, o gheată elegantă - sora mai mare - este singura dumneavoastră opţiune. Nu fiţi genul care la primul strop de ploaie sau zăpadă sare imediat în galoşi sau în cizme de cauciuc. Demonstraţi lumii că sunteţi mai bun de atât luând o pereche de Conhpol.




O siluetă clasică peste o talpă uşoară proiectată pentru condiţiile meteo dificile. Din piele naturală de calitate, se vor potrivi frumos cu pantaloni de iarnă şi cu pantaloni Chino cu manşete.

Pantofii eleganţi vor fi întotdeauna un pion important în garderoba unui bărbat şi o alegere pentru ocazii mai formale. Multe dintre opţiunile adunate aici se vor sincroniza foarte bine cu ţinutele obişnuite din patrimoniul celor business casual dar şi cu cele de weekend. Aşadar, fie că îi purtaţi la prima întâlnire de afaceri sau la una personală, aceşti pantofi nu vă vor îndruma greşit.



Aveţi nevoie de o pereche de pantofi eleganţi pe care să o puteţi purta la o nuntă, un interviu de angajare sau un alt eveniment formal? Stilul universal al pantofilor Fabio Lenzi este unul la care vă puteţi adresa cu încredere, ştiind că oriunde veţi merge, nu veţi încălca nici un cod vestimentar obscur.

Dacă sunteţi în căutarea unei perechi de pantofi de încredere, sunteţi în locul potrivit. Această pereche de la Conhpol sunt extreme de durabili şi surprinzător de versatili.



Vor arăta la fel de bine cu o haină sport din tweed şi blugi precum şi cu un pantalon elegant larg lângă un cardigan tricotat.

Este dificil să enumerăm toate detaliile de design care oferă durabilitate încorporate în aceşti pantofi de la Filty: piele naturală de calitate, vârf structurat, culoare bogată.



În ciuda listei lungi, fiecare este acolo pentru a servi unui scop unic: asiguraţi-vă că durează. Şi vor dura pentru totdeauna, dacă sunteţi atent în privinţa îngrijirii lor.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!