Începeţi sezonul rece cu stil - Noile tendinţe ale toamnei 2022

Începeţi sezonul rece cu stil - Noile tendinţe ale toamnei 2022
Nu ne înțelegeți greșit, ne-am bucurat de fiecare minut despre sezonul sandalelor, dar există ceva deosebit de interesant în cumpărarea pantofilor de toamnă. Poate sunt toate culorile bogate sau țesăturile de lux; poate este promisiunea de a ne întoarce la cizmele noastre preferate după o vară plecată; sau foarte simplu, poate că ne place să ne încălţăm în ceva confortabil și șic pentru sezonul rece.

Dar oricare ar fi motivul, sincer abia așteptăm să ne întoarcem din nou la pantofi casual și botine în această toamnă. Indiferent dacă vă place să staţi mai mult cu tocuri pe tot parcursul anului sau preferați să vă aranjați ținutele cu încălţaţi mai comode, suntem aici pentru a vă ajuta să vă găsiți perechea de pantofi de toamnă visată.

Pe măsură ce temperaturile continuă să se răcească în următoarele câteva luni, probabil că veți trece la tendințele mai substanțiale de pe pistele de toamnă/iarnă 2022. Dar, nu vă simțiți obligat să investiți într-o garderobă complet nouă: cu adăugarea unei noi perechi de încălţăminte, blugii, puloverele și jacheta de piele vor căpăta o estetică proaspătă.

Aşadar, aici veţi găsi cele mai bune stiluri care vă vor pune în spiritul toamnei.
 

Pantofii sport (Sneakersii)


Dacă sunteți în căutarea unui pantof de toamnă care să fie perfect în aproape orice ocazie de zi cu zi, atunci nu căutați mai departe decât sneakersii. Nu vorbim despre pantofii sport pe care îi purtați la antrenament. Adidașii au primit unele îmbunătățiri masive (și șic) în ultimii câțiva ani și acum ne puteți găsi purtându-i oriunde, de la parc până la birou. Desigur, nu ar fi un pantof casual-sport dacă confortul nu ar face parte din afacere, adică principalul motiv pentru care ne place acest stil.

Modelul Cantabria de la Pikolinos a fost special conceput pentru noi, toţi cei care iubim confortul cu o estetică casual. Cum se realizează? Datorită unui design ușor care include un sistem Memory Foam.Pantoful înfășoară piciorul cu elegant şi confort și se potrivește perfect cu toate look-urile dumneavoastră cele mai casual.



Branțul cu memorie este fabricat în proporție de 85% din materiale reciclate. Arcul piciorului și călcâiul sunt protejate datorită tehnologiei de susținere a arcului, care se distinge printr-o pernă căptușită de susținere pentru un confort absolut.


Pantofii casual


În zilele în care pur și simplu simţiţi nevoia să vă încălţaţi confortabil, este ușor să vă îndreptăţi atenţia către cei mai buni balerini sau la cei mai comozi adidași. Dar pentru a obține acel efect de bine în timp ce vă ridicaţi puțin aspectul, luaţi în considerare să optaţi pentru o pereche de pantofi casual-eleganti.



Căutați o siluetă clasică care să funcționeze de la 9 la 5 până în weekend? Pantofii casual de la Pikolinos se potrivesc cu siguranță. Perfecţi pentru a fi purtaţi cu blugi de mom și un tricou sau un set de costum relaxat, stilul inspirat de încălţăminte pentru bărbați prezintă o construcție cu vârf rotunjit, perforaţii discrete frontale și toc block scurt (picioarele vă vor mulțumi mai târziu pentru ultimul detaliu). Confortul suplimentar vine sub forma unor branțuri detaşabile din piele căptușită, ce pot fi cu uşurinţa schimbate sau întreţinute.V-am convins?
 

Ghetele


Ce ar fi toamna fără un arsenal de ghete de purtat la nesfârşit? Indiferent dacă sunteți în căutarea unor ghete negre perfecte și versatile sau a unei perechi de cizme cu talpă groasă, merită să adăugați în garederoba dumneavoastră o pereche pe care o iubiți.

Încălțămintea a devenit mult mai voluminoasă în ultimele sezoane, iar cizmele nu fac excepție. Tălpile și platformele voluminoase și-au pretins un loc permanent pe talpa cizmelor și reprezintă o opțiune de încălțăminte ușor de mers pe jos, care nu va pleca nicăieri curând.



Suntem foarte de acord să investim în cizme bune,pe care să nu trebuiască să le înlocuim, iar cele de la Marco Tozzi sunt perechea în care am decis să  investim toată încrederea anul acesta. Aceste ghete cu platforma, rezistente la intemperii, sunt hibridul perfect între o cizmă clasică și o cizmă cu talpă groasă și vor adăuga un pic de stil la orice ţinută cu care sunt asortate.
 

Cizmele cu tocul block


La fel ca sandalele vâră , ori de câte ori starea de spirit ne lovește, cele mai bune cizme cu toc block sunt o alegere pentru confort. Dar nu este doar despre practicitate. Modelele noastre preferate emană eleganță cu aproape orice ținută din garderoba dumneavoastră, în primul rând toate noile look-uri de toamnă care așteaptă debutul sezonier.

Fie că sunt fabricate din piele întoarsă, piele sau din piele ecologică, cele mai bune cizme cu toc block variază de la minimale și elegante, la robuste și rezistenţe la intemperii, cu un lucru esențial în comun: versatilitatea. Indiferent de stilul la îndemână, aproape fiecare cizmă cu toc block poate trece de la casual la elegantă într-o clipă - totul este în stil.



Nici că vă puteaţi dori o pereche mai clasică decât aceasta. Completate cu piele naturală superbă de culoare bordo, o siluetă  atrăgătoare și tocuri block care pot fi plimbate, sunt genul de ghete pe care le veţi purta peste tot și cu orice. Bonus: Marco Tozzi a adăugat un strat suplimentar de căptușeală Soft Foam pentru a le face mai confortabile.
    

Pantofii cu tocul mic


Fie că plănuiţi o evadare romantică, sau vreţi să arătați elegant în timp ce călătoriţi pentru serviciu, dacă plănuiţi să distrugeţi ringul de dans la o nuntă viitoare sau doar vreţi să vă îmbunătăţiţi aspectul de zi cu zi, o pereche bună de tocuri vă va ajuta.

Potrivit specialiştilor, încălţările cu tocul mic şi pătrat tind să fie cel mai confortabil tip de pantofi, mai ales dacă mergeţi pe un stil mai înalt. Având în vedere acest lucru, iubim la nebunie tocul block şi mic al pantofilor de la Passofino. Au în interior branturi moi, confortabile, ce oferă  suport piciorului  și o talpă exterioară din tunit pentru o tracțiune suplimentară.



Disponibili într-o nuanța atractiva kaki, acești pantofi clasici au interiorul şi exteriorul din piele întoarsă moale. În timp ce un vârf semirotund spre ascuțit s-ar putea să nu fie ideea tuturor de încălțăminte confortabilă, botul spațios nu vă vor strivi degetele de la picioare. Nu numai atât, dar accesoriile metalice le oferă un aspect sofisticat care vă va scoate din anonimat.

Sfat profesionist: o pereche nouă de încălţăminte va face ca întreaga ținută să pară nouă, chiar dacă repetați fără oprire un look de anul trecut (ceea ce am făcut cu toții). În toamna anului 2022, există o mulțime de tendințe noi și șic legate de pantofi şi ghete în care putem să investim – unele care vor arăta la fel de bine cu pantalonii de trening, jeanşii sau cu articolele dumneavoastră obișnuite de toamnă.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!