Începe sezonul reducerilor. Summer Sale 2021

Începe sezonul reducerilor. Summer Sale 2021
Ştiaţi că toamna începe oficial pe 22 septembrie? Aşa că, mai avem mai mult de o lună întreagă de vară la dispoziţie. Şi când este cel mai bun moment pentru cumpărături la reducere dacă nu luna august?

Atâta timp cât soarele străluceşte cu putere plănuim să purtăm pantofii preferaţi  de vară cât mai mult cu putinţă. Cu atât mai mult acum când a început sezonul reducerilor.

Atunci când căutaţi încălţăminte la reducere pe site-ul nostru, să aveti pantofi la modă nu înseamnă să daţi o spargere la banca 😊



Pentru sezonul reducerilor v-am pregătit o varietate mare de încălţări la preț redus, de la sandale cu talpa joasă la cele cu toc înalt, saboţi, balerini sau sneakers.

Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unoi noi perechi, vă stăm la dispoziţie cu modele inedite la preţuri imbatabile.
 

Sandalele cu talpa joasă


Cred că este cel mai popular articol din garderoba unei femei. Dar, ştim cu toţii, întotdeauna este binevenită o pereche în plus.

sandale cu talpa joasa
Sandale casual dama, din piele naturala, Marco Tozzi - 210,00 Lei 168,00 Lei

 

Sandalele cu toc


În timp ce majoritatea sandalelor au talpa joasă, sandalele cu toc sunt o categorie aparte.

Aceste sandale minunate de vară pot fi purtate cu uşurinţă la foarte multe ţinute. Sandalele cu toc se găsesc într-o varietate largă de stiluri, culori şi forme la preţuri excelente.

Sandale cu toc
Sandale elegante dama, din piele naturala, Diane Marie - 350,00 Lei 224,00 Lei

 

Șlapii


Este evident de ce șlapii sunt preferaţi de multe femei. Cândva erau destinaţi doar pentru piscine sau plajă, însă acum fac parte din viaţa noastră de zi cu zi.

Aşa că, nu ne mai surprinde faptul că îi găsim în diferite forme stiluri şi culori. Sunt modele care se potrivesc aproape oricărei ţinute şi pot fi cu uşurinţă depozitaţi în geanta , în caz că aveţi nevoie de o pereche în plus.


Papuci dama, pentru plaja sau pentru strada, Marco Tozzi - 210,00 Lei 168,00 Lei
 

Balerinii


Poate că au fost uitaţi în ultimele luni, dar balerinii încă se potrivesc de minune cu o ţinută elegantă şi asta fără să fie nevoie să vă chinuiţi pe tocuri la temperaturi înalte.


Balerini dama , Marco Tozzi - 190,00 Lei 152,00 Lei
 

Sneakers-ii


Când ne gândim la încălţări de vară pentru femei, cu siguranţă sneakers-ii nu sunt prima opţiune. Însă, purtaţi cu o rochiţă sau cu pantaloni scurţi, aceştia pot arăta foarte bine.

Sneakers-ii pot fi şi ei consideraţi încălţări de vară, mai ales dacă obişnuiţi să ieşiţi seara în oraş sau faceţi plimbări mai lungi pe timpul zilei. Să nu uităm că sunt ideali şi pentru sezonul ploios.



Pantofi sport dama, din piele naturala, Marco Tozzi - 335,00 Lei 268,00 Lei
 


Wadges


Dacă nu doriţi să treacă vara fără să fi purtat tocuri, sandalele wadges sunt alegerea perfectă. Au de obicei talpa din plută, rafie sau lemn. Astfel sunt extreme de stabile şi foarte confortabile.


Sanda casual dama, din piele naturala, Pikolinos - 500,00 Lei 350,00 Lei

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!