5 tipuri de încălțăminte must have pentru toamna anului 2021

5 tipuri de încălțăminte must have pentru toamna anului 2021
În ciuda temperaturilor ridicate de afară, trecerea de la vară la toamna răcoroasă ne bate la uşă.

Curând cele mai multe dintre noi vom schimba rochiile răcoroase de in cu ţinutele de toamnă şi sandalele cu breteluţe cu pantofii la modă din acest sezon.

Abordarea unei schimbări a garderobei poate fi copleşitoare, dar nu vă temeţi! Suntem aici pentru a vă ajuta cu tendinţele pantofilor din toamnă anului 2021.

Toamna va fi întotdeauna despre botine de piele, încălţăminte rezistenta la intemperii şi adidaşi de toate soiurile.

Conform celor care sunt în tendinţe, acest sezon răcoros este despre a duce clasicul spre noi culmi. Cei mai buni pantofi pentru sezonul rece pot face cu uşurinţă tranziţia de la încălţămintea de vară la şireturi şi catarame, aşa că, am întocmit o listă cu încălţăminte adecvată vremii reci şi care îndeplinesc cerinţele sezonului în ceea ce priveşte utilitatea şi stilul.
 

Casual la modă


Între a lucra de acasă, a încerca să petreceţi cât mai mult timp în aer liber şi a rămâne la curent cu programul săptămânal de alergare, cine nu “locuieşte” în adidaşi în zilele noastre?

Sneakersii sunt campionii garderobei, sunt potriviţi pentru toate ocaziile, necesita efort minim pentru a îi asorta, aşa că nici nu încape discuţia să începem toamna fără o astfel de pereche.


Pantofi sport dama, din piele naturala Pikolinos 550,00Lei 440,00 Lei

Pentru o actualizare versatilă a pantofilor sport, care respectă tendinţele fără a sacrifica confortul, o pereche de sneakers sunt cea mai inspirată alegere.
 

Mocasinii


Adăugaţi un aspect aparte aproape fiecărei ţinute cu o pereche de mocasini de piele.


Pantofi dama, gen mocasini Marco Tozzi  piele naturala, bleumarin 370,00 Lei

Aceşti pantofi sunt perfect structuraţi pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, fără a menţiona faptul că se pot asorta cu uşurinţa pieselor casual din garderoba ta cum ar fi pantalonii, blugii.
 

Botinele


Pentru îmbrăcămintea zilnică avem nevoie de confort atunci când vine vorba să ne simţim la fel de bine pe cât arătăm. Când ne gândim la sezonul rece primul obiect de încălţăminte care ne vine în minte sunt botinele.

Cu toc sau fără, an după an, ele fac parte din garderoba noastră.Oare datorită faptului că se asortează la aproape orice sau că pot schimba vibe-ul unei ţinute în câteva secunde?


Botine dama, din piele intoarsa S.Oliver 440,00 Lei 352,00 Lei


Pielea întoarsă este un material puţin mai pretenţios în sezonul ploios, dar ghetele din piele întoarsă sunt atât de frumoase, însă trebuie să avem mare grijă de ele pentru a nu fi nevoiți să le înlocuim prea des.
 

Balerinii


Toamna este o întoarcere la modă, dar anul acesta starea de spirit este cu siguranţă mai casual şi, în ceea ce priveşte picioarele dvs., aceasta este o veste bună. Balerinii nici că puteau fi mai populari şi confortabili decât acum.

Ultimele tendinţe prefera detalii clare şi îmbunătăţiri care în multe privinţe depăşesc pantofii cu toc, iar spre deosebire de aceştia, balerinii sunt o bucurie de purtat toată ziua.


Balerini Pikolinos, piele naturala , negri 510,00 Lei

Aşadar, fie că lucraţi de acasă, mergeţi la birou sau ceva între cele două, blerinii vă oferă un aspect modern şi se asortează bine cu orice de la pantaloni clasici la blugi evazaţi.


Bocancii


Arătaţi tuturor cât de serioasă sunteţi într-o pereche de bocanci. Indiferent dacă faceţi ”militărie” sau doar o plimbare pe străzile oraşului,  bocancii cu siguranţă vă vor îmbunătăţii ţinuta.


Bocanci dama S Oliver 370,00 Lei 296,00 Lei

Bocancii sunt, în definitiv, încălţările noastre preferate  pentru anotimpul rece. Blugi rock şi o haină de piele, sau o rochie vaporoasă , indiferent de alegerea făcută veţi fi foarte apreciată oriunde aţi merge.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!