Top 5 stiluri de incaltaminte pe care le puteti cumpara acum de Winter Sale

Top 5 stiluri de incaltaminte pe care le puteti cumpara acum de Winter Sale
Așa cum nu puteți avea niciodată prea multe tricouri albe, nu puteți avea niciodată destule cizme. În timp ce înclinați spre cizme Chelsea, cizme până la gleznă sau o nouă gheată de designer, probabil că există cel puțin un tip de cizme pe care nu îl aveți deja în garderobă.

Am făcut câteva cercetări şi am găsit mai multe tipuri de încălţăminte de iarna în care fiecare femeie ar trebui să investească. Continuați să derulați pentru o listă concisă și digerabilă a tipurilor de cizme pe care ar trebui să le încercaţi - sau puteți face pasul să cumpărați  ghetele noastre preferate de la mărcile de pe care le iubim, acum de Winter Sale.

 

Bocanci military


Păstraţi-vă picioarele confortabile toată ziua cu bocancii noştri de la Paolo Botticelli; influenţaţi de silueta tradițională de tip motociclist și cizme militare, bocancii din piele naturală au o căptușeală din blăniță în care să vă strecuraţi picioarele pentru o căldură maximă, indiferent cât de frig este afară.



Disponibil și într-o culoare populară în acest sezon, bej, Paolo Botticelli se mândrește cu o talpă robustă, pentru a se asigura că picioarele stau ferm pe sol și are un design versatil pentru a se potrivi oricărei ținute.
 

Gheată Chelsea


Ghetele Chelsea de toate formele și mărimile au devenit un element de bază din garderoba de iarnă, iar ghetele Marco Tozii ale noastre nu fac excepție! Un gușon elastic moale și partea superioară din piele netedă mențin picioarele confortabile și un aspect elegant la fiecare purtare.



Au o talpă antiderapantă, pentru o bună tracţiune şi un interior din material textil şi călduros. Sunt perfecte pentru plimbarea prin oraș sau pentru plimbările friguroase de iarnă. Ele pot fi asortate cu aproape orice ansamblu; noi le-am aranja cu o rochie tip jumper pentru un look chic modern!
 

Bocanci cu platforma


Robuşti, șic și confortabili, bocancii Catinca sunt disponibili în două variante,ambele la fel de frumoase şi care nu compromit stilul. Detaliile cu cusături se desfășoară de-a lungul feței moale la atingere și au o închidere dublă pentru o siguranță suplimentară pentru pașii dumneavostră.



Talpă care absoarbe șocuri este anti-alunecare și adaugă un impuls feminin la înălțimea potrivită pentru orice ținută. Purtaţi-le cu perechea de blugi preferată și cu o haină călduroasă de culoare deschisă pentru aspectul perfect de iarnă!
 

Ghete cu toc


Vreţi să adăugaţi câțiva centimetri ținutei dumneavostra de la birou? Ghetele cu toc gros şi puţină platformă ar trebui să fie alegerea dumneavoastră. Silueta la modă adorată în anii ’80 și ’90 este peste tot, așa că nu ar trebui să aveţi nicio problemă să găsiţi o pereche pe care să o adoraţi.

Răsfoind site-ul nostru, cel mai probabil veți descoperi că ghetele cu toc de la Paolo Botticelli sunt cea mai populară iterație disponibilă în acest moment.



Fabricate din materiale de înaltă calitate și durabile, precum pielea ecologică, se poartă confortabil și se potrivesc bine cu un număr infinit de look-uri. Piele artificială elastică și suplă se simte ușoară atunci când le purtați, dar sunt cu siguranță suficient de grele pentru a-și păstra forma.
 

Cizme înalte stiletto


Tendință care revine an de an, cizmele cu toc stiletto şi înalte până la genunchi au capacitatea de a ridica instantaneu orice ținută pentru un aspect sic fără efort și, cel mai bine, ne țin de cald atunci când purtăm o rochie în lunile de iarnă.Aşadar, dacă vă place o cizmă bună şi vreţi să adăugaţi o siluetă mai sexy în garderoba dumneavoastră în acest sezon, atunci Diane Marie sunt alegerea ideală.



În comparație cu alte țesături din pânză, pielea întoarsă este foarte durabilă și un material general plăcut de pus la colecţia dumneavoastră de încălțăminte, dacă doriţi altceva decât piele pentru un aspect smart-casual.

Asortați acest gen de cizme cu rochii, fuste, pantaloni sau cu perechea preferată de blugi slim şi veţi atrage toate privirile.

Dacă vă întrebaţi care este momentul oportun să mai adăugaţi o piesă la puzzle-ul colecţiei de încălţăminte, răspunsul este: chiar acum, când comercianții cu amănuntul fac reduceri profunde la ultimele produse de iarnă. În acest timp, majoritatea magazinelor își eliberează inventarul sezonului rece în pregătire pentru primăvară și vară. Deci, asta înseamnă că puteți obține acele încălţări pe care le-aţi aşteptat multă vreme, la prețuri incredibile.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!