Tendinţe la ghete şi cizme în 2022: stiluri în care să investeşti iarna aceasta

Tendinţe la ghete şi cizme în 2022: stiluri în care să investeşti iarna aceasta
Alegerea cizmelor şi ghetelor de damă în sezonul rece al 2022 este crucial deoarece femeile vor să rămână elegante în orice vreme. În același timp, stilul nu ar trebui să interfereze cu confortul cizmelor și să protejeze în mod fiabil de frig, zăpadă și umiditate. Cizmele, în primul rând, ar trebui să fie confortabile. Combinarea confortului și stilului este o sarcină pe care doar adevărații cunoscători ai modei o pot face.

Tendințele ghetelor 2022 cuprind o gamă largă de stiluri și oferă, în acest sezon, ceva pentru fiecare gust. O alegere populară de încălțăminte în timpul sezonului rece a anului 2022, cele mai bune cizme de iarnă promit să vă țină de cald fără a compromite aspectul dumneavostră. De la cizme de tip motociclist și modele cu talpă cu platformă, până la iterații care prelungesc picioarele peste genunchi, designerii au oferit tendințe de cizme care vă vor ajuta atât în ​​ocazii inteligente, cât și în ocazii casual.

În timp ce o pereche clasică de cizme negre sau maro este un articol nelipsit din garderobă, formând baza selecției  de pantofi de iarnă, pentru tendințele cizme 2022, am văzut și o mulțime de culoare. Aşadar, pe măsură ce ne apropiem de sezonul sărbătorilor, ne putem aștepta și la opțiuni de înfrumusețare elegante și la o mulțime de stiluri metalice pentru un plus de glam.

Dar, ținând cont de tendințele modei de pantofi de modă pentru femei 2022, puteți rămâne eleganta și frumoas fără să  simțiți frig și să vă faceți griji pentru sănătatea dumneavoastră. Așadar, să vedem ce cizme la modă pentru femei 2022 sunt pentru sezonul toamnă-iarnă.

Dacă tocmai vă începeţi colecția de cizme, atunci primul dumneavoastră port de escală ar trebui să fie o cizmă înalta atemporală și o cizmă până la glezne, deoarece ambele iterații vor funcționa cu orice, de la rochii la blugi. Odată ce ați acoperit acele elemente obligatorii din garderoba capsulă, este timpul să vă îndreptăţi atenția către tendințele de cizme 2022.

 La fel că tendințele modei, formele de pantofi se demodează și în timp ce unele dintre siluetele de cizme nu vor fi întotdeauna la modă, o pereche solidă de cizme merită întotdeauna investiţia și poate fi scoasă an de an.

Pentru sezonul următor, folosiți o actualizare de ghete şi cizme pentru a completa tendințele modei din toamnă 2022 și aduceți-vă ideile de ținute de toamnă preferate la zi.
 

Bocanci în stil biker


Una dintre cele mai populare tendințe de încălțăminte în 2022, cizmele de motociclist au pășit pe pistă la mai multe prezentări de modă din cele mai mari orașe de stil. Silueta rezistentă îmbină perfect practicitatea și estetică, pentru o opțiune de pantofi care se potrivește cu totul, de la cei mai buni blugi  până la adăugarea unui finisaj androgin la rochiile midi frumoase. Pentru a ridica cu adevărat avantajul pe aspectul motociclist,vă puteţi asorta cizmele cu cea mai bună jachetă din piele, pentru un ansamblu care se înclină pe deplin în stilul biker-chic.

Bocancii în stil motociclist vor oferi un avantaj instantaneu şi mai dur celor mai bune rochii midi din acest sezon. Dispunând de fermoar pe laterală și şireturi pentru abilități ușoare de prindere, aceşti bocanci din piele naturală de la Marco Tozzi vă vor spori înălțimea și acreditările de stil în acest sezon.


 

Cizme până la genunchi


Unul dintre cele mai dificile stiluri de purtat în acest sezon, cizma peste genunchi - în special cele foarte înalte, a domnit suprem pe podiumurile de prezentare. Modelat în principal cu rochii, acest look este ideal pentru asocierea cu fustă mini din acest sezon pentru o acoperire suplimentară a picioarelor, sau sub fuste sau rochii cu crăpătura pe picioare.

Dacă sunteți minionă, sau acest aspect pare puțin copleșitor - deoarece este unul care cu siguranță va face o declarație, optați pentru stilurile peste genunchi care apar, chiar deasupra genunchiului, mai degrabă decât până la coapsă, pentru o interpretare care este mai accesibilă. Asortați-le cu rochii și fuste sau trase peste cei mai buni blugi skinny pentru un plus de căldură, cu o notă de stil.

Căutaţi ceva de asortat cu ideile dumneavoastră de ținute pentru petrecerea de Crăciun? Ei bine, aceste cizme negre de la Regarde le Ciel au un toc perfect pentru un look care va rupe cu adevărat ringul de dans. Asortaţi-le cu cea mai bună fustă din paiete pentru un pas rapid în stilul gata de sărbătoare.


 

Ghete wadges(platforma)


Wadges sunt adesea o siluetă pe care o asociem cel mai mult cu pantofii de vara, dar pentru sezonul toamna/iarna, cizmele wadges au făcut o revenire liniştită pe podium.Genul acesta pot fi puțin mai grele, făcându-le ideale pentru idei de ținute casual inteligente, spre deosebire de ținutele pregătite pentru petrecere. Aceasta nu a fost cea mai adoptată dintre tendințele ghetelor, dar oferind înălțime cu un confort mai mare decât tocurile, este una care nu trebuie ignorată.

Pentru a crea un aspect strălucitor, la modă, modern, bocancii negri de la s’Oliver, blugii skinny negri și o jachetă bomber burgundy sunt perfecte. Pentru la birou sau doar un look casual relaxat, bocancii negri cu pană și o haină gri sau albastră sunt perfecte. Imaginea poate fi completată cu o geantă strălucitoare sau un ceas masiv.



 

Cizme împodobite


Una dintre cele mai fanteziste tendințe de cizme din acest sezon, încălțămintea împodobită a adăugat o notă de strălucire procedurilor. De la detalii cu știfturi și perle până la toate modelele încrustate de bijuterii, acesta este stilul ridicat la care trebuie să aveți grijă. Ideale pentru sezonul sărbătorilor, cizmele împodobite vă vor duce adesea de la serviciu la băuturi într-un singur pas elegant. O alegere excelentă pentru ținutele de petrecere de Crăciun pentru serviciu, o pereche de cizme simple primește o actualizare glam instantanee prin plasarea subtilă a detaliilor .

Dacă sunteți în căutarea unei cizme care să lumineze camera, nu căutați mai departe decât aceste botine strălucitoare de la Azarey. Tocul adaugă înălțime, făcându-le ideale de purtat  cu orice, de la blugi negri la cele mai bune rochii de cocktail.


 

Cizme colorate


Hainele în culori strălucitoare au fost un element de bază în ultimele șase luni, oferind bucurie chiar și în zilele cele mai plictisitoare și, din fericire, acea cantitate de pansament cu dopamină va rămâne pe măsură ce ne îndreptăm spre 2023.

Nuanțele care îmbunătățesc starea de spirit au decorat totul, de la tendințele de top coat din 2022 până la cele mai impertinente cizme care au pătruns pe podium. Împreună cu îmbrăcăminte exterioară colorată asortată, pentru a vă asigura că acest aspect rămâne direcțional, păstrați ținutele tonale pentru o explozie de luminozitate care încă se simte lustruită.

Cele mai bune rochii verzi au fost un succes uriaș pentru vara lui 2022 și vedem această nuanță de declarație care rămâne sub formă de cizme pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul anului. Cu o talpă de culoare diferită, aceste ghete marca s’Oliver au un aspect matlasat la modă şi sunt foarte practice.


 

Ghete casual Chelsea


Probabil cea mai clasică formă de cizme, cizmele Chelsea sunt identificate prin stilul lor slip-on și panoul lateral elastic la îndemână. Aceste frumuseţi intră în modă sezon după sezon, făcându-le achiziția perfectă dacă încercați să construiți o garderobă capsulă minimală sau, dacă doriți să investiți într-o cizmă pe care o puteți cumpăra acum și o puteți iubi pentru totdeauna.

Pentru a face cumpărături inteligente, alegeți modele din piele naturală, cum ar fi ghetele model Chelsea de la Marco Tozzi de culoare bej.Nu numai că arată grozav, dar dacă luați în considerare costul pe purtare pe care îl puteți obține dintr-o piele mai durabilă, prețul mai mare devine o idee nebănuită.


 

Cizmele Ugg


Stilul acesta de cizme a fost popular dintotdeauna, aşadar nu vor lipsi nici anul acesta din garderoba noastră.Sezonul acesta este vorba despre aranjarea cizmelor Ugg cu perechi de ținute puțin probabile. Purtaţi-le cu un blazer supradimensionat, blugi drepţi sau skinny și șosete în stil sport pentru un look de zi ușor sau creaţi un contrast cu o rochie florală întunecată. Dacă vreţi să vă simți confortabil, purtaţi-le cu un hanorac și pantaloni de jogging largi, pentru o senzație fără griji. Posibilitățile de styling sunt nesfârșite.


 

Cizme apreski


Iarna este aproape și vremea rea care o însoțește! Zăpada, ploaie, frig, va trebui să faceți față acestor elemente, unii dintre noi mai mult decât alții. Pentru asta aveţi nevoie de pantofi buni de iarna: calzi şi confortabili pentru a vă bucura de zăpadă în timp ce picioarele rămân calde şi uscate.

Alegerea cizmelor de zăpadă potrivite este esențială pentru a vă distra după schi fără a răci! Primele caracteristici de luat în considerare sunt următoarele:
 
  • Izolarea încălţămintei;
  • Hidroizolație  atât prin design cu materiale impermeabile, cât și prin tratamente impermeabile;
  • Confort;
  • Temperaturi maxime dacă mergeţi în țări așa-zise „glaciare”.

Cizmele de la Azarey vă vor încălzi picioarele pe timp de iarnă, bucurându-vă în aceasi timp de o pereche stilată care vă va pune în evidenţă orice aţi decide să purtaţi.Le veţi adora!




În cele din urmă, trebuie să remarcăm că cizmele de toamnă-iarna trebuie să fie cât mai călduroase și confortabile. Acestea sunt cele mai importante două criterii. Când veți găsi modelul, va fi mai ușor să vă decideți asupra designului și culorii.

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!