Tendinte cheie pentru acest sezon

Tendinte cheie pentru acest sezon
În sezonul actual, tendințele în materie de încălțăminte pentru femei se conturează într-un mod captivant și diversificat, oferind opțiuni pentru orice preferință și stil. Iată câteva dintre cele mai remarcabile tendințe:
 

Mocasini luxoşi


Odată cu o creștere a tendințelor care caută acea estetică off-duty, dar fără efort , mocasinii au câștigat popularitate în ultimele sezoane.Asociați în mod tradițional cu îmbrăcămintea formală sau la birou, am văzut mocasinii devenind un element de bază inteligent și casual.


In poza: Pantofi mocasini dama Marco Tozzi, piele naturala

Indiferent dacă este vorba de un mocasin plat  sau dacă optaţi pentru unul cu talpă groasă, există o gamă din care să alegeţi, cu accente elegante, cum ar fi ornamente cu lanț. Marco Tozii  ne ţine la curent cu ultimele tendinţe!  
 

Pantofi cu fundiţa


Anul trecut, am văzut o obsesie a fundițelor care se strecoară printre accesorii și îmbrăcăminte și nu există niciun semn că tendința se va opri acum.Pantofii pot fi una dintre cele mai subtile, dar atemporale modalități de a încorpora această tendință în garderoba noastră, deoarece multe stiluri clasice îndrăgite prezintă deja acest design.


In poza: Balerini din piele naturala cu fundita Diane Marie, rosii

Balerinii roşii cu detalii suplimentare cu fundiţa adaugă un aspect sofisticat, dar versatil, oricărei ținute casual sau inteligente.


Momente metalice


Nuanțele metalice își fac drum pe podium în fiecare an fără greșeli, deoarece au o cantitate perfectă de glam  fără a avea un impact prea mare, cum au culorile îndrăznețe.



In poza: Pantofi cu toc dama Marco Tozzi, argintii

De la pantofi cu toc înalt, cum sunt cei de la Marco Tozzi, până la mocasini eleganţi, optarea pentru o variantă de culoare metalizată vă permite să atingeți apogeul tendinţei pentru a oferi un aspect unic, dar versatil oricărui ansamblu.
 

Catarame chic


Cataramele au fost inventate ca cea mai nouă metodă de a îmbunătăţi perechile preferate, fiind observate deopotrivă pe podiumuri și în vitrinele magazinelor.


In poza: Sandale casual dama Laura Vita Gocno, piele naturala, verde

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei sandale, a unui pantof elegant sau a încălţărilor de zi cu zi - cataramele s-au strecurat ca o modalitate de a adăuga un avantaj la încălțămintea dumneavoastră.Sandalele casual Laura Vita au cea mai elegantă cataramă, nu-i aşa?
 

Pantofi decupaţi la spate


Un stil atemporal care pare să facă o reapariție uriașă în tendințele mainstream este tocul slingback – fără efort , chic și ușor de purtat, un toc sau o sandală slingback arată grozav cu orice, de la rochia  preferată până  la un costum elegant.



In poza: Pantofi eleganti dama Passofino cu toc gros, piele lac, negru

Asociați silueta slingback a pantofilor Passofino cu o culoare îndrăzneaţă sau un imprimeu la modă pentru a îmbunătăți acest stil și mai mult.

În concluzie, sezonul actual aduce o gamă variată de tendințe în materie de încălțăminte pentru femei, de la confortul practic la extravaganta statement, oferind fiecărei femei posibilitatea de a-și exprima individualitatea și stilul personal.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!