Stabilirea obiectivelor valoroase pe anul 2022

Stabilirea obiectivelor valoroase pe anul 2022
Noul an este aici, aşa că trebuie să ne concentrăm pe aşteptările pe care le avem în 2022. Indiferent dacă 2021 a fost un an al schimbărilor pentru dumneavoastră, vă provocăm ca în anul acesta să creaţi cea mai bună versiune a vieţii pe care v-o doriţi.

Ce poate însemna asta? Este timpul să nu mai ignoraţi obiectivele şi visele măreţe care au fost puse deoparte.Imaginaţi-vă dacă aţi putea obţine mai mult şi să aveţi în continuare un nivel ridicat de realizări. Cum v-aţi simţi?
 

Dacă aţi putea crea o versiune mai bună a vieţii dumneavoastră, ce aţi face diferit?




Poate că trebuie să aveţi mai multă încredere în deciziile dumneavoastră sau să nu mai fugiţi de responsabilităţi.Credeţi sau nu, acestea sunt schimbări valoroase de mentalitate pe care aveţi puterea să le faceţi.

Deciziile luate astăzi şi planurile pe care le puneţi în aplicare acum vor face o mare diferenţă şi vă vor aduce bucurie în fiecre zi din viitor. Puteţi începe cu un exerciţiu de stabilire a obiectivelor pentru noul an. Astfel, puteţi descoperi ce a funcţionat bine pentru dumneavoastră în anul precedent, ce nu a funcţionat şi ce acţiuni puteţi întreprinde pentru a face noul an şi mai bun.

Puteţi începe acest exerciţiu pe cont propriu, dar eficient şi puteţi începe să vă creaţi un 2022 ideal chiar de astăzi.

Procesul de transformare începe cu reflecţia de sfârşit de an. Cu toţii am reflectat mult asupra vieţilor noastre în 2021 şi este posibil să fi descoperit câteva gânduri noi despre dumneavoastră şi să doriţi să luaţi noi angajamente. Acestea nu sunt rezoluţii ci observaţii oneste care pot afecta obiectivele la care vă angajaţi.

Vă încurajăm să setaţi obiective şi nu rezoluţii. Rezoluţiile tind să fie înalte şi de neatins, ceea ce poate duce la epuizare şi descurajare.Stabilirea obiectivelor şi atingerea lor sunt doua lucruri diferite. Până la urmă, nici nu trebuie să stabiliţi unele noi.

Puteţi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi deja în minte. O modalitate bună ar fi să vă focusați pe obiectivele lunare, trimestriale sau obiective de carieră. Un obiectiv mare sau chiar mai multe pot părea copleşitoare , ceea ce duce doar la amânări şi la renunţare.

În definitiv, ceea ce contează este ceea ce este important pentru dumneavoastră la momentul prezent.

Pentru a nu ajunge în punctul de a renunţa la ceea ce v-aţi propus, alegeţi un singur obiectiv important sau maxim două. Este foarte important să rămâneţi concentrat şi sincer despre adevăratele motive pentru care stabiliţi obectivele. Răspunsul îl ştiţi numai dumneavoastră.

Introspecţia pare un proces natural în perioadele  de tranziţie aşa că, un obiectiv de creştere personală poate fi începutul perfect pentru lista dumneavoastră.
 

Învăţarea continuă




Diverse lucrări explorează beneficiile învăţăturii pe tot parcursul vieţii. În special împlinirea de sine, oportunităţi de carieră mai bune şi o şlefuire a minţii.

Obiectivele propuse trebuie să fie măsurabile, ceea ce înseamnă că ar trebui să legaţi învăţarea de ceva tangibil, cum ar fi citirea unui număr de texte într-un interval de timp sau un proiect cu un rezultat bine definit.

Înscrierea la un anumit curs sau la un club de hobby sunt modalităţi fantastice de a vă structura învăţarea continuă.

Păstraţi un jurnal zilnic sau un planificator. Dacă nu folosiţi deja unul acum este momentul să începeţi să o faceţi. Scrierea expresivă regulată a fost legată de funcţionarea îmbunătăţită a sistemului imunitar, de bunăstarea psihologică şi de o capacitate mai bună de memorare.

Dacă sunteţi o persoană creativă s-ar putea să vă placă jurnalul sau planificatorul din hârtie.. Alternativ, o aplicaţie de jurnal digital poate fi mai potrivită pentru cei cărora le place tehnologia.

Oricum aţi alege, este un instrument ideal pentru a îmbunătăţii simultan mai multe aspecte ale vieţii, inclusiv organizarea şi starea de spirit.
 

Îmbunătăţirea relaţiilor personale




Acesta este un obiectiv grozav pentru 2022, având în vedere stresul şi tensiunile pe care le-a adus asupra noastră anul precedent. Angajamentul pentru mai mult timp în familie sau organizarea unei întâlniri sociale câteva nopţi pe săptămână au o influenţă masivă asupra bunăstării dumneavostră.

Începerea unei noi activităţi cu un prieten său partener este o modalitate genială de a îmbina două obiective, cu un plus de motivaţie.

Organizarea activă a timpului personal poate părea ciudată la început, dar este un pas care vă încurajează să luaţi prietenii şi familia mai în serios, deschizând astfel calea pentru a îmbunătăţi acele relaţii.
 

Îmbunătăţirea sănătăţii




Când ne gândim la îngrijire personală, majoritatea se gândesc la o cană de ceai plină de antioxidanţi şi antiinflamatorii benefici pentru organism. Cu toate acestea, îngrijirea persoala poate lua o mulţime de forme:
 
  • Fizic - somn suficient, exerciţii fizice, dietă echilibrată.
  • Emotional - îmbunătățirea stimei de sine, un răsfăţ/recompense.
  • Spiritual - meditație, timp petrecut în natură.

Respectarea unui program de somn este un exemplu de obiectiv de autoîngrijire, dar întâlnirea la o cafea cu un prieten sau mersul la un curs de yoga sunt la fel de valide.

Încercaţi un instrument pentru urmărirea stării de spirit. Astfel veţi putea determina rapid dacă alocaţi suficient timp pentru recuperarea corpului şi a minţii.
 

Concentrarea şi blocarea distragerilor




Este ceva cu care toţi ne luptăm, ceea ce îl face un bun obiectiv pentru 2022. Cheia concentrării stă în pregătire, prin găsirea unui spaţiu atractiv şi liniştit în care să lucraţi, menţinând acel spaţiu liber de tot ce ar putea atrage atenţia.

O idee bună este şi implicarea în proiecte sufficient de provocatoare care să vă stimuleze şi să vă menţină concentraţi.
 

Rezolvarea conflictelor




Venirea unui an nou este momentul perfect pentru a ne rezolva conflictele.Simbolismul noilor începuturi ne încurajează să reparăm relaţiile şi să ne pregătim pentru succesul viitor.

Relaţiile deficitare sunt extreme de semnificative asa ca, ştergerea lucrurilor negative din urmă este un obiectiv nobil pentru 2022.
 

Beţi mai multă apă




Apa reprezintă mai mult decât jumătate din corpul nostru şi nu putem sta mai mult de trei zile fără ea. ”Apa este elixirul vieţii” şi totuşi foarte mulţi dintre noi nu bem suficientă apă.

Dacă uitaţi să beţi apă puteţi folosi un program pentru a stabili mementouri regulate de băut. Puteţi, de asemenea, să investiţi într-o sticlă inteligentă de apă care vă va îndemna periodic să beţi mai mult.
 

Faceţi mai multă mişcare




Exerciţiile pot fi solicitante din punct de vedere fizic aşa că, dacă doriţi să vă creşteţi semnificativ nivelul de mişcare cel mai bine este să o faceţi treptat. Trebuie să stabiliţi un rezultat (voi slăbi 5 kg până…) sau obiective de progres (voi merge cu bicicleta de 3 ori pe săptămână).

Numărarea paşilor este o modalitate fantastică de a începe să vă mişcaţi mai mult.
 

Petreceţi timp în natură




Cufundarea în natură este o oportunitate genială de resetare mentală care ar putea să se potrivească cu uşurinţa cu alte obiective din lista anului 2022, inclusiv îngrijirea personală sau deprinderea unui nou hobby, de la observarea păsărilor la ciclism montan.

Reducerea stresului poate fi beneficia imediat si există o mulţime de alte avantaje pentru sănătate asociate cu spaţiile verzi.

Aceşti paşi mici pot părea nesemnificativi dar se adăugă rapid la îmbunătăţiri masive.Şi nu uitaţi că sunteţi cel mai lung angajament şi cel mai mare atu al dumneavoastră.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!