Sfaturi de la experti: Cum alegem pantofii perfecti pentru locul de munca

Sfaturi de la experti: Cum alegem pantofii perfecti pentru locul de munca
Zilele lungi de lucru necesită să fiți mult pe picioare, chiar dacă sunteți așezat în spatele unui birou pentru cea mai mare parte a zilei, iar găsirea perechii potrivite de pantofi de lucru este ceva ce poate fi ușor trecut cu vederea.Cu toate acestea, a alege  o pereche greșită de pantofi de serviciu înseamnă că veți îndura un disconfort constant pe parcursul zilelor de lucru.

Dacă cumpărați pantofi care nu se potrivesc, s-ar putea să ajungeți să simțiți o durere care vă va distrage atenția de la a obține rezultate bune la locul de muncă. Această durere sâcâitoare vă va pune, de asemenea, într-o dispoziție proastă care vă poate împiedica relațiile profesionale. Probabil că este deja de la sine înțeles, dar găsirea unei perechi de pantofi de lucru buni și de încredere vă va ajuta chiar să vă îmbunătățiți starea de spirit pe parcursul zilei de lucru.

Când alegeţi pantofii de serviciu, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luaţi  în considerare. Contrar credinței populare, nu este vorba doar de potrivirea și moda pantofului; sunt mai multe lucruri de care ar trebui să ţineţi cont atunci când faceţi cumpărături!

S-ar putea să fiţi copleșit de cantitatea mare de modele atunci când vă uitați la un raft plin de pantofi. Cu toții am fost acolo și înțelegem lupta. Nu vă faceți griji, deoarece am creat un ghid la îndemână pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Citiți în continuare pentru sfaturile noastre de la experți despre găsirea pantofilor de lucru perfecţi.
 

Luați în considerare natura serviciului dumneavoastră!


Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le evaluați sunt condițiile muncii zilnice. Nu există un stil generic care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră, motiv pentru care este important să găsiți unul care să vă ajute să scoateți tot ce este mai bun.

Un alt aspect este să vă întrebaţi unde vă vedeți în cea mai mare parte a zilei. Staţi în spatele unui birou sau lucraţi pe teren? Acest lucru va determina nivelul de confort și stabilitate de care veți avea nevoie de la încălțămintea zilnică. Confortul este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont, dar vom detalia acest punct mai târziu.

După ce v-aţi analizat rutina zilnică și cerințele acesteia pentru picioare, este timpul să luaţi în considerare și corectitudinea acesteia. De exemplu, pentru ţinute de birou mai formale, s-ar putea să vi se solicite să purtați pantofi cu toc sau pantofi joşi, pentru a completa decorul corporativ.

Cu toate acestea, dacă aveţi o slujbă care necesită mai multă activitate fizică, s-ar putea să aveţi nevoie de ceva ce tocurile foarte înalte nu pot oferi cu siguranță.
 

De cât suport aveţi nevoie?


În legătură cu punctul nostru anterior, este vital ca pantofii dumneavoastră de lucru să ofere un sprijin adecvat. Dacă veți fi pe picioare toată ziua, trebuie să găsiți pantofi care să vă ofere sufficient confort și sprijin pe măsură ce vă îndepliniți sarcinile.

Cea mai frecventă greșeală pe care o fac oamenii este că adesea își sacrifică confortul doar pentru a-și pune o pereche de pantofi la modă. Deși nu este nimic rău în a fi în trend, primul este mai important decât cel din urmă.

Atunci când sunteţi la magazine, să nu vă fie teamă să vă plimbați în potențiale alegeri sau chiar să imitați activitatea pe care o veți desfășura la locul de muncă.Astfel, vă veţi da seama mai uşor dacă aţi optat pentru încălţările potrivite.

Colecția nouă Pantofi 2023


De cât confort aveţi nevoie?


Vă veţi petrece cea mai mare parte a timpului stând pe un scaun confortabil, cu perioade foarte limitate în care va trebui să mergeţi? Sau veţi fi pe picioare toată ziua, mergând de colo colo? Odată ce aveţi acest aspect bine stabilit, este ușor să lăsaţi bunul simț și experiența  să dicteze cât de confortabili trebuie să fie pantofii dumneavostra.

Pentru lucrul la birou, poate ar fi cel mai bine să optați pentru tocuri pisoi (kitten), mai degrabă decât pentru stiletto extrem de înalte. Acest lucru se datorează faptului că tocurile minimale oferă suport și confort maxim, fără a sacrifica stilul formal.

Cu toate acestea, pentru locurile de muncă care nu au cu adevărat un cod vestimentar specific și sunt orientate mai mult spre siguranță și ușurință, cel mai bine este să găsiți cea mai confortabilă și mai durabilă pereche disponibilă. Acest lucru se datorează faptului că, dacă serviciul dumneavostra este foarte solicitant din punct de vedere fizic, veţi avea nevoie din când în când de câte un răgaz. Şi cel mai bine este să o faceţi cu încălțămintea potrivită.
 

Sfaturi rapide

 

Funcţie şi forma înaintea modei.


Probabil v-aţi săturat să tot auziţi asta de la noi, dar, ştiţi déjà ca niciodată nu este prea mult. Câteva ore de patrulare în încălțăminte sic nu vor merita veziculele, crampele și investițiile proaste pe care le aduc pantofii de lucru greșiți. Poate părea drăguț să vă plimbaţi în pantofi stiletto ascuțiți, dar nu o veţi putea face în fiecare zi de lucru a săptămânii, 8 ore/zi.


 

Investiţi într-o pereche  care se potriveşte hainelor din garderoba.


Când investiţi într-o pereche bună de pantofi de lucru înseamnă că trebuie să o folosiţi cât mai mult posibil.Sfatul nostru este să vă imaginați deja hainele care se vor potrivi cu pantofii de lucru preferați; dacă sunt prea ciudaţi și îndrăzneți și se potrivesc doar cu câteva articole din dulapul dumneavoastră, ar fi cazul să îi puneți înapoi pe raft.
 

Asiguraţi-vă că sunt mărimea potrivită şi nu faceţi compromisuri.


Unii oameni tind să treacă cu vederea o mărime mai mare sau una mai mică, crezând că nu va face diferența. Suntem aici pentru a vă spune că nu este chiar aşa.

O diferență de jumătate de număr poate însemna că pantofii  pot fi prea strâmți sau prea largi, provocând disconfort pe tot parcursul zilei. Nu vă fie teamă să căutați potrivirea perfectă, deoarece aceștia vor fi pantofii dumneavoastră preferaţi pentru serviciu și merită îngrijire și o atenţie sporită. Nu compromiteţi confortul doar pentru că v-aţi grăbit!


 

Găsiţi materialul potrivit.


Pantofii de lucru perfecţi sunt, în cel mai bun caz, minimalişti. Aceştia ar trebui să fie realizaţi din material durabil, cu tălpi rezistente și tocuri puternice, dacă este cazul. Vă recomandăm să obțineți o nuanță clasică de negru sau albastru, bej, gri sau maro, iar vara vă puteţi orienta către culori mai deschise (nude, roz pastel, bej) Prin aceste culori neutre, îi veţi putea asorta cu mai multe stiluri de îmbrăcăminte.

În ceea ce privește materialul, recomandăm pielea naturala, deoarece  are o serie de proprietăți foarte speciale: este respirabilă, izolatoare termic, elastică, rezistentă la rupere și la abraziune și acționează ca o barieră împotriva evaporării umezelii. De asemenea, este un material robust, făcând pantoful mai stabil și mai funcțional.

Găsirea perechii perfecte de pantofi de lucru poate fi stresant, dar merită orice efort.

Ţineţi cont de sfaturile noastre înainte de a face achiziția. Este important să vă faceți timp și să vă evaluați pe deplin alegerea înainte de a face o investiție.La urma urmei, pantofii buni vă pot duce în locuri bune.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!