Sandalele cu tocul block - Un must al acestei veri

Sandalele cu tocul block - Un must al acestei veri
Tocurile block au ajuns în radarul modei în urmă cu câțiva ani și am fost foarte fericite de acest lucru. Am petrecut ani de zile încercând cu minuțiozitate să perfecționăm arta de a merge în tocuri și, odată cu tocurile block, a venit şi salvarea noastră.

Tema principală a încălțămintei din zilele noastre este că pantofii trebuie să fie atât la modă, cât și confortabili. Pentru cele mai multe dintre noi, au trecut de mult vremurile stiletto-urilor înalte. Asta pentru că există atât de multe motive pentru a iubi tocurile block.

Șic și confortabile, au devenit rapid pantofii purtaţi pretutindeni, fie că vorbim de serviciu, o ieşire romantică sau un drum până la supermarket. Astfel, picioarele dumneavoastră nu vor arde în câteva minute când trebuie să staţi în picioare la o nuntă toată ziua și nu se vor scufunda în iarba din parc în caz că participaţi la un picnic mai sofisticat. În plus, pentru cei dintre noi care sunt predispuși la clătinare, tocurile block pot oferi mai multă susținere și stabilitate decât ar putea vreodată un toc ascuțit.

Acestea sunt, cu siguranţă, acel gen de sandale care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

Acest stil chiar poate fi purtat cu orice și oricând. Blugi și tricou, fără probleme, aspectul dumneavoastră va fi instantaneu ridicat, rochia de vară înflorată este accesorizată elegant cu acest tip de sandale, chiar și pantalonii croiți și cămașa de lucru supradimensionată vor arăta mai în tendințe atunci când le asortaţi cu aceste sandale.

Aşadar, fie că sunteți în căutarea unei perechi versatile pe care să o purtați oriunde sau a unui design îndrăzneț pentru a combina rochii de petrecere, am adunat unele dintre cele mai bune sandale cu toc bloc pe care să le examinați acum.

Dansaţi toată noaptea în aceste sandale superbe din piele ecologică aurie marca Azarey. Sunt perechea perfectă pentru viitoarea nuntă de vară sau coktail de serviciu. Ne plac bretelele delicate și ștrasurile care le îmbogăţesc, iar culoarea este extrem de versatilă pentru orice decideţi să purtați.Tocul de doar 6 cm vă oferă înălţimea dorită fără a compromite confortul.




Aceste sandale sunt o modalitate grozavă de a intra în tendința actuală, în timp ce obțineți ceva versatil și ușor de purtat. Împerecheaţi-le cu o rochie slip pentru un look chic fără efort, inspirat din anii '90.

Veţi atrage toate privirile cu aceste sandale magnifice Laura Vita în culori strălucitoare care vor aduce eleganță şi rafinament ţinutelor dumneavoastră de vară. Sandalele oferă un amestec armonios de nuanțe moderate care variază de la bej la roșu, portocaliu, galben, cu câteva tușe de verde.



Piciorul se sprijină pe un branț din piele moale și suplă iar pentru a adăuga o notă de originalitate, sandalele Laura Vita oferă un toc pătrat  cu aspect natural și nuanțe neutre pentru a obține un sentiment boem.

Dansați la toate petrecerile în aceste sandale din piele metalizată rose auriu de la Marco Tozzi. Sunt perfecte pentru viitoarea dumneavoastră nuntă sau botez de vară, dar și pentru ieșirile romantice la ceas de seara.



Ne plac la nebunie bretelele delicate care înconjoară piciorul, iar culoarea neutră este extrem de versatilă pentru orice decideți să purtați.

Nuanța verde are un moment remarcabil îndrăzneț în acest sezon și suntem complet de acord aici. În acestă postare vrem să vă oferim cele mai populare tendințe care vă vor face să ieșiți cu stil și să întoarceţi capetele din toate motivele potrivite.



Tocurile verzi de la Marco Tozzi sunt perfecte pentru orice ocazie și vă vor duce, cu siguranță, ținuta de zi la următorul nivel. Aveţi o întâlnire la brunch cu prietenele? De ce să nu asociaţi o pereche de sandale cu toc, verde lime, cu blugii preferaţi și un blazer supradimensionat? Sau pentru look-ul perfect de întâlnire de noapte, optaţi pentru un compleu din două piese și accesorii simple.Indiferent de ocazie,aceste minunate sandale, vor atrage toate privirile şi vă vor face să vă simţiţi unică şi specială.

Rozul pudră este o altă culoare care va face furori în această vară. Pentru a vă satisface dorinţa de eleganță, confort şi roz în acest sezon, vă recomandăm sandalele din piele de la Marco Tozzi.




Aceste sandale oferă o susţinere suplimentară datorida celor două bretele din partea superioară, iar în jurul gleznei au o curea subţire care se închide cu o cataramă metalică, reglabila în 3 poziţii.Tocul pantofului este de 6,5 cm, aşa că, siguranţa şi confortul dumneavostra nu vă sunt compromise.Nu mai rămâne decât să le încălţaţi şi să dansaţi toată noaptea.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!