S.Oliver, încăltămintea pentru bărbații moderni

S.Oliver, încăltămintea pentru bărbații moderni
Bine ați venit în noua zonă de confort!

Ușoara, flexibila și confortabila combinata cu standarde înalte de modă - aceasta este ideea din spatele colecției sportive de primăvară / vară 2021.

De la sandalele cu talpa plată, până la adidași cu tălpi transparente și papuci clasici din piele, modelele pentru bărbați sunt ideale pentru oricine, în orice situație - o zi la birou, o plimbare în natura, la plajă sau acasă.

Tema casual se regăsește în toată colecția. Cu noua talpă OrthoLite vă asigurați un confort maxim la purtare.



Spune la revedere picioarelor obosite – 40 % din energia consumată în timpul mersului este recuperată de talpa OrthoLite!

Cusăturile decorative, elementele de talpă colorată și ștanțarea materialelor de înaltă calitate sunt captivante și subliniază aspectul casual al S.Oliver.

De la 9 la 5


Pentru un aspect atemporal, dar la modă în birou, alegeți pantofii din piele moale . Elementele de talpă colorată creează un aspect captivant și ceva special în modelele altfel foarte curate.

Datorită tehnologiei ultra-confortabile SO FLEX, toată lumea își poate oferi un confort maxim. Adidașii cu talpă unicolor, fabricati din piele naturala perforată sunt ideali pentru "Casual Friday".


 

The Stars


Se poartă adidașii cu talpa albă curată, cu accente subtile de culoare pe șireturi și călcâie. Tenișii albi, minimaliști au fost întotdeauna la modă.



Datorită alegerii blocurilor de culori și a formelor familiare din anii 1990, stilurile de alergare colorate s-au reinventat și ele cu elemente retro clare.

 

Lightweights

Adidașii într-o gamă largă de forme și variante continuă să determine imaginea colecției, dar toate modelele au un singur lucru în comun: sunt extrem de ușoare.



Asta înseamnă că un adidas din material textil este în continuare alegerea potrivită chiar și la temperaturi ridicate. Nu trebuie să lipsească din acest sezon.

 

Summer time

Este timpul să vă îmbrăcați pantalonii scurți de înot, să încălțați papucii de plajă casual cu tălpile din piele căptușită și să vă îndreptați către cel mai apropiat lac sau plajă.

De asemenea, ideali pentru distracția la piscină sunt clasicii noștri papuci de piscină cu separatoare la degetele de la picioare și tălpi de cauciuc, cărora li s-a oferit o actualizare de confort cu tehnologia SOFT FOAM.



Noii noștri papuci cu separatoare pentru degetele de la picioare creează un aspect mai urban. Un tur al orașului poate fi acum confortabil chiar și în papuci.


Tehnologii folosite la realizarea pantofilor pentru bărbați marca S. Oliver


ORTHOLITE - Spune adio picioarelor obosite!

Talpa OrthoLite oferă un confort maxim la purtare datorită recuperării energiei. Datorită tehnologiei folosite, 40% din energia consumată în timpul mersului este recuperată, stabilind noi standarde de confort.


SO FLEX

Flexibilitatea absolută se află în prima linie a SO FLEX. Datorită construcției extrem de flexibile, moi și inovatoare, se simt ca și cum ai merge pe nori. În plus, nici aspectul nu este lăsat de-o parte.

SO HYB

Cu SO HYB ești cu siguranță în trend. Adidașii la modă sunt inspirați de flerul urban al marilor orașe și combină noile tendințe cu stilurile sportive.

SOFT FOAM

Cu talpa SOFT FOAM, mersul pe jos devine și mai confortabil - toată ziua! Acest lucru este asigurat de un strat de spumă moale între talpa de acoperire și branț, care se adaptează optim și individual la forma piciorului.

BRANTURI DETAȘABILE

BRANTUL DETAȘABIL se adaptează nevoilor picioarelor - fără a sacrifica tendințele modei. Poate fi îndepărtat cu ușurință de pe pantof, curățat, aerisit sau schimbat.

Noua colecție sport S.Oliver

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!