Pikolinos - unde calitatea întâlneşte confortul

Pikolinos - unde calitatea întâlneşte confortul
Căutați o pereche de încălţăminte de înaltă calitate, elegantă și confortabilă pentru a vă ajuta să treceți în acest sezon și în următorul? Ei bine, nu căutați mai departe decât Pikolinos.

Din 1984, Pikolinos s-a străduit să creeze perechea perfectă. Combinând măiestria clasică cu tehnologia modernă, au creat perechi de înaltă calitate concepute pentru a rămâne în colecția noastră  ani de zile.

Producând toate stilurile în colaborare cu meșteri și specialiști locali, toate modelele de încălțăminte Pikolinos sunt realizate din fețe, căptușeli și branțuri luxoase din piele naturală, completate cu branturi detaşabile Memory Foam, sistem  inovator ce oferă un confort mai mare pentru picioarele dumneavoastră. Combinând un finisaj moale, un pas elastic și o talpă flexibilă, dar stabilă va fi cu siguranță un succes!

Pentru femei, pantofii din piele de calitate cuprind un spectru de stiluri, de la pantofii clasici la mocasini şic şi cizme elegante. Fie că sunt împodobiți cu ornamente subtile sau cu linii curate și minimaliste, acești pantofi emană lux, ridicând fără efort orice ansamblu, de la ținută profesională la chic casual.

Dacă Pikolinos este cunoscut pentru ceva, este pentru confort. Și, care este cel mai confortabil tip de pantof prin excelență? Suntem clari: pantofii casual.
În ultimii ani, pantofii sport casual au câștigat teren în lumea modei; există multe branduri care se angajează nu numai în design, ci și în practic și confort.

Așa că există nenumărate modele cu elastice sau șireturi, plate sau cu platformă, cu fermoar sau fără... fără a uita de marea proeminență pe care o câștigă modelele cu texturi, imprimeuri și culori diferite.

Cu toate acestea, uneori avem nevoie de puțină inspirație. Prin urmare, am vrut să vă dăm o mână de ajutor în alegerea perechii perfecte de încălţări sport de damă.


In poza: Pantofi casual perforati dama Pikolinos Lanzarote, piele naturala

Modelul Lanzarote este un model respirabil, ideal pentru activităţile zilnice, cu fete din piele suplă şi design sportiv. Are un branț detașabil care oferă suport suplimentar amortizat.

Se potrivesc cu orice, de la rochii la blugi, pentru un look elegant în afara serviciului. În acest caz am decis să o combinăm cu geanta de culoarea nectar, pentru un look armonios şi foarte original.

Duceţi-vă  încălțămintea de zi cu zi la noi culmi, optând pentru un design deosebit, cum ar fi un mocassin cu platformă  într-o  culoare atrăgătoare.
Pantofii plati sunt un plus puternic pentru garderoba nosatra în această perioadă a anului. Mocasini sunt stiluri clasice suficient de ușoare pentru începutul primăverii. Au o senzație de vreme caldă, excelentă pentru această perioadă a anului și oferă echilibrul perfect de acoperire, respirabilitate și fler modern.



In poza: Pantofi casual perforati dama Pikolinos Rueda, piele naturala, crem

Pentru a rămâne o opţiune atemporală, alegeţi o culoare precum negru, cafeniu sau neutru,cum sunt cei de la Pikolinos,  care să se potrivească cu orice ținută.

O modalitate minunată de a vă  îmbunătăți stilul cu o pereche de pantofi gen mocasini este să îi combinaţi cu o pereche de șosete drăguțe. Experimentați cu un model, volan sau pată de culoare contrastantă care iese din pantofi pentru a adăuga o notă elegantă, dar modernă ținutei dumneavoastră. Într-o ordine similară, dacă purtați rochia sau fusta preferată, dar încă este puțin răcoare, de ce să nu vă ridicaţi ținuta cu o pereche de dresuri cu model? O pereche cu buline mici sau inimioare poate adăuga un plus subtil ținutei. Noi i-am asorta cu rucsacul Salinas tot din colecţia Pikolinos.

Ideali pentru purtarea de zi sau de noapte, tocurile perforate Pikolinos oferă confort la fiecare pas. La limita perfectă între smart şi casual, tocul  mic va permite să îi asociaţii  cu blugi sau rochii pentru o gamă largă  de ansambluri.Îi găsiţi în două variante de culori.


In poza: Sandale perforate dama Pikolinos Elba, piele naturala

Atracţia pantofilor Pikolinos pentru bărbaţi consta în rafinamentul lor discret şi versatilitatea de neegalat. De la încălţăminte casual atemporala până la pantofi  rafinați, fiecare pereche simbolizează îndemânarea impecabilă și materialele de calitate superioară.



In poza: Pantofi casual barbati Pikolinos Olvera, piele naturala, negri

Construiți cu precizie și proiectați atât pentru confort, cât și pentru stil, acești pantofi trec fără efort de la sala de consiliu la angajamentele după orele de program, făcându-i tovarăși indispensabili pentru gentlemanul modern.

Pikolinos Olvera îndeplineşte cu brio chiar şi cele mai pretenţioase cerinţe.
 

Fie că alegeți pantofi casual, mocasini eleganți sau sandale rafinate, fiecare model Pikolinos este realizat cu atenție la detalii și din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a vă oferi confortul și stilul de care aveți nevoie. Alegeți Pikolinos și transformați fiecare pas într-o experiență de neuitat.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!