Pikolinos un stil de viață

Pikolinos un stil de viață
Pikolinos este un stil de viață, un mod de a vedea lumea. Căutarea fericirii începe întotdeauna cu confortul creațiilor noastre. Fă-te confortabil și lasă fericirea să înceapă la picioarele tale.

Ce spune producătorul Pikolinos:

„Pasiunea este modul nostru de viață și reprezintă angajamentul nostru față de valorile Pikolinos și angajamentul întregii noastre echipe.
Un brand care s-a născut pentru a crea și a iubi ceea ce face.

Angajamentul nostru pentru o treabă bine făcută, moștenirea transmisă și know-how-ul nostru în piele înseamnă că unul din atributele noastre cel mai mare este calitatea.



Din 1984 am muncit pentru ca fiecare dintre pantofii noștri să fie unici. Fiecare nou sezon prezintă o provocare pe care o abordăm cu toată experiența și know-how-ul nostru.

Avem cea mai mare grijă asupra fiecărui proces artizanal care este semnul distinctiv al produselor noastre și ne-a transformat într-o companie de renume internațional.

Fideli valorilor noastre, siguri de instinctele noastre și pasionați de munca noastră. Angajati față de produsul nostru și clienții noștri; implicati 100% în cauzele care ne inspiră.



Suntem o echipă de peste 500 de persoane dedicate calității în proiectele noastre, depășind propriile așteptări și depășind toate provocările pe care ni le propunem cu integritate și transparență, nu numai pentru clienții noștri, ci și pentru personalul nostru.

Lucrăm cu pasiune și combinăm toate cunoștințele noastre pentru a dezvolta produse unice care oferă cel mai mare confort și, prin urmare, cea mai mare fericire.



Suntem foarte conștienți de valoarea materiilor prime; ne tratăm pielea cu cel mai mare respect pentru mediu, nu numai în ceea ce privește mecanismele utilizate în procesul de tăbăcire și fabricație, ci și în ceea ce privește coloranții și alte produse utilizate în tratamente.

Numai astfel putem garanta calitatea pielii noastre și angajamentul nostru față de mediu în condiții egale.”


Colecția 2021 Pikolinos - vezi oferta

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!