Pantofii pentru petrecerea de Crăciun

Pantofii pentru petrecerea de Crăciun
Sezonul petrecerilor este din nou aici și, până la urmă, cui nu-i place să petreacă? Dacă v-ați ales deja ținuta, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de sărbătoare pentru a va completa look-ul. Dacă încă nu v-ați hotărât ce să purtați de Crăciun de ce să nu construiți o ținută în jurul unei perechi de pantofi super stilați?

Este de reținut că pantofii pentru petrecerea de Crăciun nu trebuie să stea în garderobă tot restul anului după ce s-au terminat petrecerile. Alegeți înțelept si optați pentru o pereche de pantofi care să se potrivească și cu alte ocazii speciale de-a lungul anului: petreceri aniversare, logodne, nunți, etc.

O pereche de pantofi fabuloși este tot ce aveți nevoie iar noi am adunat cele mai bune modele. Este momentul să vă răsfățați și să pășiți în atmosfera de Crăciun.

Nu ar fi Crăciun fără un strop de roșu festiv și ce modalitate mai bună de a păși în acest sezon de sărbătoare decât într-o pereche de botine roșii? Perfecte pentru atunci când plecați într-o seară răcoroasă, botinele roșii vor arăta șic, în timp ce împiedică frigul sa ajungă la picioarele dumneavoastră.



Dacă nu vă încânta ideea sa vă despărtiți de botinele preferate intre octombrie si martie, este timpul sa investiți într-o pereche gata de sărbătoare.Cautați detalii pline de farmec cum ar fi pielea întoarsa luxoasă, finisaj lăcuit si tocuri medii sau înalte pentru a adauga un aspect strălucitor ținutei dumneavoastră.

Când aveți îndoieli optați pentru încălțăminte neagră de petrecere. Încălțăminte supremă pentru îmbrăcăminte elegantă, aceste botine negre de la Laura Vita  adaugă tușa finală oricărei ținute. Considerați-le un fel de little black dress în materie de pantofi - tipul acela de încălțări la care puteți apela în orice moment și cu orice ocazie.



Daca sunteți în căutarea unui nou model, aceste botine din piele naturală primesc votul nostru. Adaugați colanți strălucitori sau simpli pentru a le accesoriza pe ringul de dans.

Plănuiți multe petreceri în acest sezon de sărbătoare? Orientați-vă către o cantitate serioasă de strălucire cu acești pantofi eleganti de la Paolo Botticelli:sunt perfecți pentru Crăciun și sunt obligați sa atragă complimente. Asortați-i cu pantaloni cu paiete pentru un impact maxim.



Majoritatea vor argumenta că pantofii metalici nu sunt doar pentru Crăciun. Purtați-i la ocazii speciale pe tot parcursul anului și veți fi cea mai bine îmbrăcată invitată, indiferent de codul vestimentar.Combinați pantofii argintii cu un blazer de catifea moale și blugi smart pentru cocktailuri cu fetele sau o rochie din satin pentru ajunul Anului Nou.

Pantofii de Crăciun nu trebuie să fie neapărat roșii sau verzi. Aduceți un pic de distracție la petrecere cu aceste sandale mov. Sandalele de la Corvaris sunt arma secretă de care aveți nevoie în această perioadă.Sunt din piele naturală și au un toc bloc vopsit în negru pentru un plus de elegant.Nuanța distractivă este în tendințe în acest moment și revigorează instantaneu orice ținută.



Cautați acei pantofi care să vă taie răsuflarea? Încălțămintea de la Diane Marie fac exact asta. Acești pantofi cu un imprimeu deosebit au un toc de doar 5,5 cm ceea ce înseamnă că nu fac compromisuri la capitolul confort. Au toc stiletto și vârf ascuțit. Cât de elegant!



Daca doriți să nu purtați tocuri de Crăciun, asigurați-vă că pantofii dumneavoastră sunt “îmbrăcați” în haine de sărbătoare cu o fundă șic, cum sunt acești balerini de la Diane Marie. Mai comod de atât nici că se poate.



Botinele sunt un element de bază pentru sezonul toamnă/iarnă, iar această pereche elegantă de la Laura Vita are o eleganță aparte care le face perfecte pentru adunările de sărbătoare. Purtați-le cu o rochie simplă neagră sau adaugați o nota glam unei perechi de blugi și un blazer oversized.Tocul bloc și branturile de memorie vă vor oferi un confort sporit.



Oferiți-le tocurilor dumneavoastră negre o pauză și optați pentru o pereche de sandale albastre.Tocul pătrat împreuna cu breteluța din jurul gleznei vă vor asigura un confort pe măsura.Îndrăzniți o combinație de iarna mai puțin utilizată asocindu-le cu pantaloni sau fuste crem și un pulover camel.



Nu trebuie să purtați tocuri pentru a arăta elegant - cu o gamă largă la dispoziție, pantofii sport sunt uneori cei mai buni pantofi de sărbătoare.Optați pentru orice pantofi de petrecere strălucitori cu talpa joasă și va oferi un finisaj uluitor ținutei dumneavoastră de Crăciun precum și un confort suprem.



Pentru cei care doresc un finisaj la modă, încercați pantofii sport cu un punct focal strălucitor:călcâiul, vârful sau lateralele. Asortați cu o pereche de pantaloni eleganti tip țigareta pentru o interpretare moderna a stilului festiv, sunt ideali pentru întâlniri mai relaxate de Crăciun și petreceri pentru copii.

Indiferent de tema petrecerii, asigurați-vă că pantofii dumneavoastră vă oferă confortul dorit pentru întreaga seara.Stilul si culorile se negociază, confortul niciodată!

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!