Pantofii ideali pentru un interviu

Pantofii ideali pentru un interviu
Când vine vorba de interviu pentru un loc de muncă, vreţi să faceţi cea mai bună impresie. Asta înseamnă să îmbrăcaţi o ţinută decenta şi potrivită și să alegeţi pantofii potriviți.

O regulă de bază spune că este mai bine să fii puțin mai îmbrăcat decât dezbrăcat. Ceea ce poate fi în regulă într-un mediu de birou de zi cu zi poate să nu fie acceptabil pentru un interviu.

Deci, care sunt pantofii de interviu potriviţi pentru femei? Citiți mai departe pentru a afla diferitele tipuri de pantofi care sunt potrivite pentru un interviu și cum să îi purtați.


De ce sunt pantofii atât de importanți?


Când mergeţi la un interviu de angajare, intervievatorul va observa totul în ceea ce vă priveşte , inclusiv pantofii pe care îi purtaţi. Deși există multe dezbateri despre care este cel mai bun pantof de purtat la un interviu, există câteva linii directoare generale care vă pot ajuta să vă asigurați că găsiți unul care să funcționeze bine cu restul ținutei alese și să vă permită să străluciţi în timpul interviului.

Concluzia este că pantofii sunt importanți pentru că vă completează aspectul și trimit un mesaj despre cine sunteţi.Așa că, este crucial să îi alegeţi pe cei mai  potriviţi pentru interviul de angajare.
 

Tipuri de pantofi pentru interviuri


Există patru tipuri de pantofi care sunt, în general, considerați adecvați pentru interviurile de angajare: pantofii cu vârful ascuţit, balerinii, moccasinii (loafers) și pantofii cu toc. Toți acești pantofi vin într-o varietate de stiluri care se pot potrivi cu orice ținută sau preferință personală.


Pantofii cu vârf ascuţit


Aceştia  sunt cel mai comun tip de pantof pentru interviurile de angajare, deoarece sunt confortabili și stilați în același timp. De asemenea, arată profesionist făcându-i o opțiune ideală pentru aproape orice interviu.

Când purtați tipul acesta de încălţări, este important să vă asigurați că acestea au înălțimea potrivită pentru dumneavoastră. Nu doriți ca acestia să fie prea înalţi, deoarece acest lucru vă poate afecta confortul și încrederea în sine în timpul interviului. Dacă nu sunteţi obișnuita să purtați tocuri, ar putea fi cel mai bine să rămâneţi la pantofii plati până când obţineţi mai multă experiență.Pentru a evita orice discomfort în ceea ce priveşte înălţimea tocului,noi  vă propunem o pereche de pantofi din piele ecologică cu tocul mic de la îndrăgitul brand Paolo Botticelli.În felul acesta vă veţi simţi încrezătoare şi stăpâna pe propriile picioare.
 

Balerinii


Balerinii sunt o altă opțiune excelentă pentru interviurile de angajare, deoarece arată profesionist și pot fi purtaţi cu aproape orice ținută. De asemenea, ușurează mersul pe jos până la birou, ceea ce poate fi util dacă aveți de parcurs un drum lung de acasă până la birou sau aveți nevoie de acces la imprimantă din cealaltă parte a camerei.

Atunci când alegeți balerini pentru interviu, asigurați-vă că sunt curaţi, în formă bună și că arată profesional.Optaţi pentru o pereche care este confecționata din piele întoarsă, piele sau piele ecologică. Cei  din bumbac nu sunt potriviţi pentru interviuri.Încercați să alegeți un pantof într-o singură culoare. Imprimeurile și bling-urile pot distrage atenția - doriți ca intervievatorul să se concentreze pe dumneavoastră şi nu pe pantofi! Balerinii S’Oliver  îndeplinesc cu success toate cerinţele.
 

Mocasinii


În mod clasic un pantof pentru bărbați, mocasinii au cunoscut o renaștere recentă a popularității ca opțiune elegantă și profesională pentru femei. Ele vin atât în ​​stilul închis, cât și în cel deschis, așa că este important să găsiţi o pereche care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.Mocasinii Paolo Botticelli sunt o opțiune excelentă dacă vreţi să purtați un pantof mai puțin formal decât un pantof cu toc mic sau un stilletto. De asemenea, sunt versatili, deoarece pot fi cu uşurinţa asortaţi pentru a se potrivi cu restul ținutei.
 

Pantofi cu toc înalt


Tocurile sunt perfecte pentru femeile care doresc să adauge o notă de glamour ținutei lor, arătând în continuare profesioniste. De asemenea, vă lungesc picioarele, făcându-te să pari mai înalte și mai încrezătoar în timpul interviului.

La fel ca pantofii cu toc mic, tocurile inalteau diferite înălțimi, așa că este important să alegeţi unii potriviti pentru înălțimea și nivelul dumneavoastră de confort. Dacă nu sunteţi obișnuita să purtați tocuri înalte, cel mai bine este să rămâneţi cu pantofi sau mocasini până va simți mai confortabil.Când purtați tocuri pentru un interviu, este important să vă asigurați că aceştia sunt de culoarea și stilul potrivite pentru postul la care aplicați. Nu doriți să fie prea strălucitori sau să vă distragă atenția, deoarece acest lucru nu va trimite mesajul potrivit în timpul interviului dumneavoastră.Pantofii Diane Marie sunt alegerea perfectă pentru următorul interviu.
 

Greșeli de evitat atunci când alegi încălțăminte pentru femei pentru un interviu de angajare


Pentru interviurile profesionale, unii pantofi pur și simplu nu sunt potriviți. Iată câteva recomandări de care trebuie să țineti cont atunci când vă alegeţi pantofii:
 
  • Evitați modelele ţipătoare, cum ar fi imprimeul animal sau strălucirile excesive, paietele sau sclipiciul. Modelele subtile pot fi acceptabile în pantofi pentru un interviu business casual. Cu toate acestea, încercați să evitați pantofii care sunt în întregime acoperiți cu modele.
  • Alegeţi  nuanţe neutre, care se potrivesc multor ţinute, dar dacă vă hotărâţi totuşi  să purtaţi pantofi coloraţi, optaţi pentru tonuri deschise sau pastel şi evitaţi orice nuanţă neon sau exagerat de strălucitoare.
  • În general, încercați să nu purtați cizme la un interviu de angajare. Ar fi de ajutor dacă ați evita cizmele de luptă, înalte până la genunchi, până la coapsă, cizmele căptușite cu blană, la jumătatea gambei și cizmele cu toc înalt. Dacă afară este frig, niște botine elegante de culoare neutră pot fi potrivite pentru interviurile de angajare, mai ales dacă sunt din piele sau dintr-un material similar de înaltă calitate.
  • Evitați încălțămintea cu călcâiul sau vârful degetelor expuse.
  • Evitați adidașii, pantofii cu platforma sau sport .
  • Feriți-vă de șlapi, papuci sau sandale cu talpa joasă.

Pantofii sunt esențiali pentru aspectul general și vă pot influenţa negativ său pozitiv ținuta, mai ales în timpul unui interviu de angajare. Pantofii potriviți vă pot face să arătați competent, inteligent și profesionist. Alegeți pantofi din materiale de înaltă calitate și asigurați-vă că sunt curați, lustruiți și fără zgârieturi sau uzură excesivă.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!