Încălțămintea care se potrivește cel mai bine cu blugii

Încălțămintea care se potrivește cel mai bine cu blugii
Spre norocul multora dintre noi, denimul nu s-a demodat niciodată.Cu toate acestea, purtarea blugilor în fiecare zi poate provoca o monotonie letală. Ceea ce putem face noi pentru a înlătura plictiseala este să îmbunătăţim ţinuta din denim, alegând încălțămintea care se potrivește cel mai bine.

Tuturor femeilor le place să poarte blugi, nu-i aşa? Însă ne place să avem şi o oarecare varietate în viaţa noastră şi nu vrem să purtăm în continuare aceleaşi ţinute vechi cu aceeaşi pantofi din nou şi din nou.

Aşa cum nu aţi putea purta culori aruncate pe dumneavoastră la întâmplare (decât dacă vreţi să fiţi intenţionat un dezastru al modei 😊) acelaşi lucru este şi cu pantofii şi o pereche de blugi.

Astăzi vă vom împărtăşi câteva tipuri fantastice de încălțăminte pe care le puteţi încerca cu blugi pentru un aspect diferit. Pantoful perfect nu doar că va aduce o briză proaspătă albastrului plictisitor ci va ridica şi propria dumneavoastră aura.


Modalităţi de a purta cizme cu blugi skinny


Cizme cu toc. O combinație sexy ar fi să purtaţi cizmele preferate cu o pereche de blugi skinny, iar dacă puteţi face asta, lumea ar fi la picioarele dumneavoastră.



O alegere şic pentru zilele călduroase ce vor urmă ar fi să purtaţi o pereche de blugi cu cizme şi cu un top cu dungi sau unul cu gât  barca. Completaţi-vă look-ul cu o pereche de ochelari de soare, părul strâns în coc şi veţi arăta grozav, doamnelor!

Cizme cu talpa joasă. Blugii nu trebuie să fie întotdeauna în nuanţe de albastru. Alegeţi clulori pastelate pe care să le purtaţi cu cizme maro sau negre. De data aceasta însă, optaţi pentru unele fără toc. Un top simplu, un şal la gât, cizme cu talpa joasă şi v-aţi făcut o ţinută grozavă.



Dacă vreţi să întoarceţi capetele la serviciu, o cămaşă albă alături de o pereche de jeans în nuanţe pastelate este tot ce aveţi nevoie.Folosiţi-vă imaginaţia!

Cizme şi blugi evazaţi. Blugii evazaţi au fost destul de populari în anul 2000, iar tendinţa revine.O încercare curajoasă a zilelor noastre este să purtaţi blugi evazaţi cu cizme.



Asortaţi-i cu o haină subţire şi cu un top fără mâneci când ieşiţi cu fetele în oraş. Încercaţi un palton alb sau un cardigan în imprimeuri îndrăzneţe.

Cizme negre şi blugi. Nu mai este o noutate faptul că negru ne salvează din orice situaţie. Combinaţia de cizme negre şi blugi este una clasică şi perfectă pentru ocazii semi casual.Purtaţi blugi cu talie înaltă, joasă sau mijlocie şi completaţi-vă ţinută cu cămăşi, topuri sau trench-uri. Este un look garantat!



Pentru doamnele cărora nu le place negru avem maro.Cizmele maro în combinaţie cu blugi sunt la modă şi se pot purta la ocazii casual şi semi formale.Fiţi îndrăzneţe şi alegeţi unele până la genunchi cu blugi decoloraţi sau rupţi, un top elegant şi o jacketa lejeră.Dumneavoastră decideţi dacă puneţi o eşarfă sau nu.



Vreţi o nuanţă de gri în acest sezon?Cizmele gri cu blugi ar fi o variantă sigură care ar semnifica minimalism şi clasă.Aşa că, puneţi pe dumneavoastră o pereche de blugi gri şi cizme în aceeaşi nuanţă iar în partea de sus o cămaşă albă sau un top băgat în pantaloni pentru a echilibra aspectul.



Dacă nu vi se potriveşte, un top subţirel cu imprimeu pastel, cizme gri şi blugi ar funcţiona ca prin magie.Alegerea vă aparţine!


Modalităţi de a purta pantofi sport cu blugi.


Lăsaţi-vă părul lejer şi permiteţi-vă un aspect şic învăţând ce adidaşi să purtaţi cu blugi.

Poate nu toate doamnele au cizme sau ghetuţe pe care să le poarte cu blugii preţioşi.Acesta este şi motivul pentru care există încălţăminte sport pentru femei iar noi suntem aici pentru a vă spune cum să îi purtaţi cu blugi.

Pantofi sport slip-on cu blugi. Se întâmplă că în multe dimineţi timpul să nu fie de partea noastră aşa că, pantofii cu şiret nu sunt o opţiune bună.Cu pantofi sport slip on şi cu blugi împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitura-veti arată ca o divă şi veţi economisi şi timp.



La serviciu aţi putea purta un sacou în nuanţa încălţărilor şi un top alb pe dedesupt pentru a completa look-ul şi o pereche de blugi negri.

Adidaşi cu blugi.Combinaţia ideală în care puteţi să introduceţi adidaşii sunt alături de o cămaşă din denim.Aceasta combinaţie a domnit în anii ’80 şi ’90 şi care a revenit pentru a face furori.Un look cu adevărat retro.Nu uitaţi să pliaţi blugii până la glezne.



Pantofi sport înalţi cu blugi.Deci cum se poartă pantofii sport înalţi cu blugi? Simplu! Obligatoriu o pereche de blugi skinny şi un top drăguţ cu gâtul rotunjit.Nu exageraţi cu accesoriile deoarece privirea trebuie să fie asupra blugilor şi a încălţămintei.În caz că purtaţi nuanţe închise încercaţi să le luminaţi şi strângeţi-vă părul într-un coc lejer.



Sneakers negri cu blugi. Indiferent de cum alegeţi să îi purtaţi , pantofii sport negri cu blugi sunt una dintre cele mai reuşite combinaţii de anul acesta.Poate fi purtată la multe evenimente , adunări casual, pentru o seară în oraş cu fetele sau atunci când doriţi să vă îmbrăcaţi discret. Puteţi purta această ţinută cu un sacou negru şi pentru o zi de vineri la serviciu.



Pantofi sport albi cu blugi.Relaxaţi-vă la o ieşire cu fetele purtând o pereche de sneakers albi cu blugi , cu părul desfăcut sau un coc lejer.Accesorizati ţinută cu un sacou în culoare uni şi o cămaşă în interior sau un crooped top.Pot fi purtaţi pentru seri lejere sau pentru o ieşire cu prietenele la film.


Adidaşi gri cu blugi.O modalitate simplă şi minimalista de a întoarce capete este cu o pereche de blugi şi adidaşi gri. Pliaţi blugii până la gleznă, luaţi-vă o geantă tote şi sunteţi gata de drum.



La serviciu purtaţi blugi clasici, pantofi sport gri , accesorizati cu un colier masiv şi o cămaşă albă.


Modalităţi de a purta blugi cu încălţăminte cu talpa joasă.


Balerinii au un aer elegant şi se potrivesc la fiecare ţinută.Cu o siluetă atemporală şi stiluri nesfârşite din care să alegeţi, combinaţia blugilor cu balerini este una reuşita cu care nu veţi da greş. Noi ne-am  gândit  la un sacou cu imprimeuri jucăuşe peste o cămaşă şi obligatoriu blugi drepţi sau skinny. O geantă pe măsură este esenţială!



Pantofii Brogue cu blugi sunt o combinaţie fierbinte.Asortaţi-I cu blugi prespălaţi sau rupţi şi un top lejer sau o cămaşă cu sau fără sacou.



Mocasini cu blugi. În funcţie de stilul de mocasini pe care îl alegeţi acesta poate adăuga un aer de rafinament blugilor dumneavoastră.O pereche de mocasini cu catarama metalică sau ciucuri de piele vor îmbunătăţi instantaneu ţinuta pentru o întâlnire sau o seară în oraş.



Pentru o ţinută cool nu trebuie să vă străduiţi prea mult .Pentru o zi de vineri sau o petrecere purtaţi un sacou negru cu blugi drepţi sau slim fit alături de o pereche de mocasini închişi la culoare .Cu cât mai întunecat aspectul cu atât mai bine.

Blugi cu sandale plate.Pot sandalele să facă o combinaţie reuşită cu blugi? Noi zicem că da! Purtaţi-le cu un top simplu şi o geantă tote sau un clutch.Dacă aveţi o întâlnire puneţi un maieu larg sau un top crooped, o preche de blugi skinny şi sandalele care vor zgudiu scenă. Îndoiţi întotdeauna blugii până la glezne pentru a etala minunăţiile din picioare.


Modalităţi de a purta blugi cu tocuri.


Tocurile în combinaţie cu blugii au fost întotdeauna cu success.Aşadar, inspiraţi-vă în ideile noastre despre cum le puteţi combina pe amândouă într-un mod inedit.

Pantofii cu toc au fost făcuţi pentru a fi purtaţi cu blugi drepţi. Pentru confort pe tot parcursul zilei optaţi pentru unii cu vârful migdala şi cu tot de înălţime joasă până la mijlocie.Un toc gros va fi şi el de ajutor.



În această combinaţie se potriveşte orice blug cu croială dreaptă:mom jeans, skinny, high waist dar şi cei tăiaţi.Pentru un pantof mai conservator însă alegeţi o pereche de blugi care să acopere glezna.

Sandale cu toc şi blugi. Adăugaţi ţinutei dumneavostra un pop de culoare cu topurile dumneavoastră preferate alături de o pereche de sandale cu tocul block şi cu blugi.Picioarele rămân descoperite şi răcoroase iar aspectul este unul care va face furori.Nu uitaţi să purtaţi blugi skinny.



Sandale wadges cu blugi. Am observat în multe cazuri cum modă revine în multe feluri, aducând de această dată aerul sexy al anilor ’60 , ’70 în care se purtau sandalele cu platform şi blugi De această dată aţi putea îmbunătăţi aspectul cu ţinutei cu un top alb şi cu un denim rustic.Îndrăzniţi şi veţi primi atenţia pe care o meritaţi.


Blugi şi adidas de alergare.


Pantofii de alergare nu sunt numai pentru sport sau sală.Îi puteţi purta oriunde mergeţi având grijă, evident , la ocazie.Când purtaţi astfel de încălţări, să nu etalaţi şosetele. Atenţia trebuie să fie doar asupra pantofilor.



Pantofii de alergare într-o culoare uni ar fi o alegere grozavă pentru blugii dumneavoastră deoarece funcţionează bine pentru orice ocazie semi formală. Nu ar fi o ţinută prea extravaganta dar nici de trecut cu vederea.



Pentru pantofii de alergare înalţi merge de minune un tricou oversized prins cu o curea, blugi straight , un coc dezordonat şi accesorii minime-incercati asta şi nu veţi da greş.



În cele din urmă totul stă în stilul pe care îl abordează fiecare dintre noi. Blugii sunt o bază excelentă pentru multe combinaţii şi, după cum am văzut, există foarte multe feluri de pantofi perfecţi pentru a-i combina cu blugi. Nu uitaţi să adăugaţi geanta şi accesoriile preferate pentru a completă cu adevărat aspectul.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!