Pantofii ce pot fi purtați cu orice rochie de dantelă

Pantofii ce pot fi purtați cu orice rochie de dantelă
O rochie din dantelă este alegerea perfectă indiferent de ocazie, fie ea eleganta sau casual. Iar dacă alegi și încălțămintea potrivită pe care să o porți la o astfel de rochie, poți merge oriunde. La propriu!

Dorești să porți o rochie din dantelă neagră la un cocktail, sau preferi una albă la o petrecere cu ocazia unei sărbători? Indiferent de eveniment, avem modelele potrivite de încălțăminte pentru ele.

Rochiile din dantelă sunt combinația perfectă între îndrăzneală și eleganța clasică, iar textura dantelei adaugă un plus de interes ținutei .

Sunt de diferite stiluri și din dantelă diferită.Unele țesături, cum ar fi dantela brodată cu plasă sau cea Chantilly, sunt mai potrivite pentru evenimentele formale cum ar fi nunțile. Altele, cum ar fi din broderie englezească sau dantelă croșetată sunt adesea potrivite stilului mai casual.

Bineînțeles, tocurile, balerinii sau botinele, accesoriile sau chiar geanta pe care o alegeți, o vor face mai mult sau mai puțin formală.

Sandalele cu bretele



Perfecte pentru o petrecere cocktail, o recepție de nuntă sau o seara chic, o pereche de sandale minimaliste sunt întotdeauna o alegere potrivită.

Sunt modelul preferat de purtat cu o rochie scurtă din dantelă sau una midi ce alungește picioarele.

Sandale elegante dama, din piele naturala Diane MARIE S101 - 232,00 Lei

Stilletto sau tocul pătrat

Un toc pătrat sau un stiletto s-ar potrivi de asemenea dar, aveți grijă, cu cât este mai gros tocul pantofului, cu atât outfit-ul este mai casual.

Un toc mai subțire va oferi întotdeauna un look mai rafinat și elegant. Puteți desigur să vă alegeți o pereche de sandale cu toc mai mic, dar este posibil să vă facă ținuta mai casual.

Pantofii cu vârful ascuțit



Un gen de pantofi care se potrivesc oricărei ținute, chiar si cu una de dantelă, sunt pantofii cu vârf ascuțit.

Credem că nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Au o siluetă clasică, ce se potrivesc oricărei ținute.Cu cât este mai elegant evenimentul pentru care îi purtați, cu atât trebuie ca tocul pantofului sa fie mai subțire.

De aceea, preferăm pantofii stiletto în locul celor cu toc gros, cei din urmă făcând ținuta mai casual. Și , nu uitați, cu cât este mai subțire tocul, cu atât piciorul va părea mai lung, mai ales cu o rochie de dantelă.


Pantofi stiletto, din piele naturala, Conhpol 3621 - 360,00 Lei

Balerinii



Dacă tocurile nu sunt pe placul dumneavoastră, sau pur și simplu nu vă sunt accesibile, o pereche de balerini la modă se vor potrivi de minune.

Acum, balerinii cu vârful ascuțit sau cei în formă de migdală sunt o alegere grozavă. Cel mai bine ar fi să evitați balerinii cu vârful rotund, deoarece arată mai casual. Iar rochia dumneavoastră cu siguranță nu va mai fi eleganta.


Balerini dama , Marco Tozzi - 190,00 Lei

Sandalele cu talpa joasă

V-ați gândit că ați putea purta o rochie din dantela la întâmplare? Sigur ca puteți!

Cele mai multe rochii din dantela purtate lejer sunt confecționate din țesături crosetate sau din dantelă groasă. Pentru aceste rochii daca asortezi o pereche de sandale cu talpa joasa îți vor face ținuta super casual. Dacă optezi pentru o rochie din dantelă pentru plajă, puteți alege chiar și o pereche de șlapi.


Sanda casual dama din piele naturala 28103 - 119,00 Lei


Uneori poate fi dificil să ne alegem încălțămintea pentru diferite ocazii și acest lucru se datorează faptului că rochiile din dantelă pot varia atât de mult în ceea ce privește textura, țesătura sau forma.

Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat în călătoria dumneavosatră să găsiți pantofii potriviți pentru rochia elegantă sau casual din dantelă.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!