Pantofii esenţiali pentru a vă completa garderoba de toamnă

Pantofii esenţiali pentru a vă completa garderoba de toamnă
Unele lucruri sunt sinonime cu anumite perioade ale anului. Gândiţi-vă la mirosul de protecție solară și la prima zi însorită de vară. Sau, vederea unor flori proaspete care inaugurează primăvara. În opinia noastră, același lucru este valabil și pentru sunetul frunzelor proaspăt căzute care trosnesc sub picioare odată cu toamna. Așadar, de ce să nu începeți transformarea modei în acest sezon cu cele mai recente produse?

Nu este greu de înțeles de ce bărbații îşi doresc să găsească cei mai buni pantofi de toamnă.Ei ştiu foarte bine ca pantofii potriviți sunt arma secretă a stilului şi pot face chiar și cel mai casual aspect să pară elegant şi sofisticat.(Gândiţi-vă doar cât de mult poate face o pereche cool de pantofi Pikolinos pentru ținute casual, cum ar fi cămăși de flanel și blugi albaștri.)

Vremea rece și umedă poate fi enervantă, dar vă oferă o oportunitate excelentă de a vă etala genul de pantofi rezistenţi, masculini, care sunt prea grei pentru a fi purtaţi în lunile calde de vară.

Așadar, pentru a vă ajuta să vă intensificați jocul cu pantofii în această toamnă, mai jos am creat ghidul suprem pentru încălțămintea de toamnă și am inclus alegerile noastre de top pentru cei mai buni pantofi de toamnă pentru anul acesta.
 

Cum să alegeţi cei mai buni pantofi de bărbați pentru toamnă?


Înainte de a ne pune în pantofii noștri preferați pentru moda bărbaților de toamnă 2022, haideți să punem la punct câteva dintre elementele de bază. În primul rând, ce anume face un pantof, un pantof de toamnă? De unde ştiţi pe care să îi purtați la o ieşire în oraş și pe care să îi păstraţi pentru altă ocazie? Sfatul nostru de top este să fim intenționați cu culoarea.

Deși stilurile se schimbă de la an la an, există câteva scheme de culori care sunt de obicei asociate cu anumite anotimpuri. De exemplu, primăvara merge mână în mână cu pastelurile în stil preppy. În schimb, moda de toamnă reflectă tonurile mai întunecate și bogate ale naturii în aceste luni. Imaginaţi-vă culori neutre, cum ar fi negru cărbune și maro mahon, sau nuanțe de pământ, cum ar fi verde pin și portocaliu ars.

Odată ce ați renunțat la alegerea culorilor, gândiți-vă la vreme. În multe părți ale țării, toamna semnalează temperaturi mai scăzute. Dacă acesta este cazul zonei în care locuiți, un pantof de toamnă este unul care vă va menține picioarele confortabile. Păstraţi sandalele și șlapii pentru următoarea excursie pe plajă și scoateți în schimb pantofii cu vârful închis.

Dacă clima este mai rece, optaţi pentru opțiuni din materiale gata de vreme, cum ar fi pielea tratată sau cauciucul. Astfel, vă puteți bucura de activitățile preferate în aer liber, cum ar fi mersul într-o excursie sau altele.Vă simţiţi pregătit să faceţi un pas în cei mai buni pantofi pentru bărbați pentru toamnă? Să începem cu prima noastră recomandare.


Pantofii Oxford


Să sărim peste formalități și să ne aruncăm imediat, începând cu pantofii oxford. Cunoscuți și sub numele de balmorals, considerați acest stil cel mai formal dintre pantofii de toamnă pentru bărbați. Oxfordii sunt în general văzuți în piele neagră sau maro, făcându-i cei mai buni pantofi din piele pentru orice eveniment formal. Pentru o afacere cu cravată neagră, nu poți da greș cu oxfords din piele lăcuită neagră. Asociați-vă cu un smoking pentru un aspect clar care cu siguranță va ieși în evidență.



Cu pantofii eleganţi de la Bonetti nu veţi da greş indifferent de evenimetul formal spre care vă îndreptăţi.
 

Pantofii Derby


Pantofii derby sunt puțin mai casual decât cei oxford - cu un accent mare pe ușor. Sunt încă opțiunea de preferat pentru ocazii mai elegante. Deci, ce diferențiază un pantof derby de un oxford? Şiretul. Derby-urile au șireturi deschise care sunt vizibile în partea de sus a pantofului. În schimb, oxford-urile au șireturi închise care sunt mai ascunse de vedere. La fel ca și oxford-urile, acest pantof de toamnă pentru bărbați este disponibil și în piele naturală sau lăcuita și chiar piele întoarsă.



Vreţi să adăugaţi acești pantofi la modul în care purtați costume? Luați-vă derby-urile din piele întoarsă bleumarin de la S’Oliver cu un costum gri închis croit pentru un duo elegant care va impresiona garantat.
 

Pantofii Brogue


Sunteți gata să adăugați un alt pantof formal pentru bărbați la mixul de toamnă? Concurentul final în divizia formală este pantoful brogue. Fapt amuzant: brogues sunt de fapt o formă de oxford și derby-uri. Confuz, știm. Ceea ce diferențiază pantofii brogue sunt perforațiile ornamentale și modelele de orificii de ştifturi prezentate pe pantof.

Oxford-urile și derby-urile standard sunt, în general, făcute dintr-o singură bucată, în timp ce brogue sunt construiţi din mai multe piese cusute împreună. Cusăturile contribuie și la construcția decorativă care definește brogueții.

Confecționați în mod tradițional, aceşti pantofi au fost creaţi pentru bărbaţii care mergeau la vânătoare şi au fost concepuţi special pentru a lăsa apa să se scurgă din pantof.

În zilele noastre, brogue-ul este mai mult decorativ decât funcțional, deoarece este mai probabil să fie purtat pe străzile orașului decât pădurile noastre.Dar combinația dintre o origine în aer liber și o formă sofisticată le oferă un echilibru perfect între robust și rafinat.

Acest lucru îi face stilul de pantofi perfect pentru toamnă și o opțiune versatilă pentru îmbrăcăminte de birou casual sau de afaceri.



Vreţi să adăugaţi o notă ornamentată îmbrăcămintei dumneavostra? Puteți opta pentru o versiune mai elegantă pe care o puteți purta cu un costum la întâlniri de afaceri sau la ocazii speciale, sau alegeți tălpi mai casual cum este în cazul celor de la Pikolinos, care funcționează excelent cu de la blugi skinny la o pereche de pantaloni kaki.


Sneakers    


O pereche de pantofi sport albi clar este perfectă pentru vară, dar toamna va fi puțin prea greu să-i păstraţi curați.Desigur, este încă util să aveţi o pereche bună de pantofi sport minimalişti la îndemână şi pentru toamnă.

Dar când vremea se răcește, vă recomandăm să schimbați pantofii albi în favoarea pantofilor de piele sau piele ecologică, care vor fi mult mai ușor de păstrat curați.Înțelepciunea convențională ar sugera să alegeți o culoare mai închisă, cum ar fi bleumarin sau negru, care, teoretic, ar putea fi mai bună pentru a ascunde praful, murdăria și murdăria.

Dar, de fapt, am descoperit că o nuanță mai deschisă, cum ar fi bronzul sau maro ,care funcţionează la fel de bine.Şi, fiind o culoare neutră, sunt de fapt mai ușor de asortat cu ținuta dumneavoastră de toamnă.



Pantofii sport de la S’Oliver din piele ecologică sunt stilul este ideal pentru timpul liber. Asortat-i cu denim închis la culoare și un pulover roșu cărămiziu pentru o ieșire de toamnă. Acum sunteți instruit în toate aspectele legate de pantofi sport și despre cum să îi purtați. Începe-ți weekendurile cu stil.
 

Mocasinii(Loafer)


Nu vă lăsați păcăliți de concepția greșită obișnuită cum că mocasinii sunt pentru oameni mai în vârstă. Dimpotrivă, mocasinii sunt la modă în lumea afacerilor, deoarece oferă un sentiment de modă și respect, împreună cu confort.

Mocasinii arată asemănător cu alți pantofi eleganţi, dar le lipsește porțiunea cu șireturi. În schimb, ele au un design slip-on cu o margine pătrată care are de obicei o curea sau o altă podoabă simplă, cum ar fi un ciucure sau o cataramă.

Mocasinii sunt eleganţi şi simpli; mulți oameni de afaceri se bucură de ei în timpul călătoriilor de afaceri. Deoarece sunt atât de confortabili și ușor de pus și de scos, fac din călătorie o experiență mai pozitivă. Nimănui nu-i place să-şi bată capul cu încălțămintea cu șireturi prin securitatea aeroportului, așa că mocasinii vă permit să treceți cu ușurință și stil.

 Puteți împerechea mocasinii cu blugi sau pantaloni eleganţi. Mulți oameni sunt, de asemenea, de acord că puteți purta stiluri mai închise cu un costum. Dar, experții în stil vă vor sfătui să faceți acest lucru numai dacă nu purtați și cravată.

Desigur, este important să rețineți diferența dintre mocasini formali și cei casual. Mocasinii casual tind să semene mai mult cu papucii de casă. Între timp, mocasinii eleganţi sunt în mod obișnuit din piele sau piele întoarsă și au tocuri mici și modele minimaliste.



Mocasinii cu ciucuri de la Daniele Gilardo sunt aici, așteaptă, dacă vreţi ceva în afară de un mocasini casual. Versiunea elegantă, de o culoare supaerba maro este asul absolut: realizată din piele naturală frumoasă, pe o talpă înșelător de confortabilă. Ai fi greu să găsiţi o pereche de pantofi care să completeze mai eficient o pereche de blugi indigo închis la culoare sau să ridice mai instantaneu o pereche cremoasă de pantaloni de în.

Aşadar, v-aţi inspirat pentru a vă completa garderoba de încălţări pentru acest sezon?Aşa am crezut şi noi!


 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!