Pantofi de primăvară pentru diferite ocazii

Pantofi de primăvară pentru diferite ocazii
Moda de primăvară este un simbol al noului început, după luni întregi de vreme rece, iar piesele pe care le are de oferit sunt seducătoare şi atractive - mai ales pantofii de primăvară. Ştim cu toţii că pantofii sunt o piesa importantă din garderoba oricărei femei.

Ei schimbă totul. O uniformă casual din denim şi un tricou pot fi transformate instantaneu cu încălţămintea potrivită. Ne simţim încrezătoare pe tocuri, relaxate dar sigure pe noi într-o pereche de tenişi şi sexy într-o pereche fabuloasă de sandale cu toc. Pantofii au puterea de a ne îmbunătăţi ţinuta, starea de spirit şi înălţimea 😊.

Aşadar, indiferent dacă se apropie vreo nuntă, un botez, un eveniment la serviciu sau o simplă plimbare, meritaţi să vă răsfăţaţi cu o pereche specială de pantofi.

Pentru a vă uşura căutările, am încercat să selectăm perechile cele mai potrivite, de la un must-have pentru birou, până la o ieşire la o cafenea  astfel încât să puteţi alege ceea ce vă lipseşte.

Să cumpărăm nişte pantofi de primăvară!

Nici o ţinută nu este completă fără o pereche de pantofi care să se potrivească perfect cu ţinuta preferată. Ei trebuie să fie comozi, să vă ofere sprijin şi să arate bine chiar dacă sunteţi în alergătură după tren sau lucraţi într-o cafenea. Chiar dacă sunteţi CEO sau administrator, biroul este un loc în care trebuie să arătaţi eleganta şi încrezătoare. Având în vedere acest lucru, purtarea pantofilor comozi este cel mai bun pariu.

Cu toc, accesorii sau simpli, pantofii clasici sunt perfecţi pentru locul de muncă şi sunt uşor de purtat. Optaţi pentru nuanţe închise pentru un aspect neutru şi conservator.

Aşa că, dacă doriţi o nouă pereche de pantofi pentru serviciu, vă sugerăm cei mai confortabili pantofi care oferă stil pur şi sprijin pentru picioarele dumneavoastră.



Cu aceşti pantofi care sunt fără îndoială încălţămintea remarcabilă a sezonului, Paolo Botticelli reuşeşte încă o dată să ne fure inimile. Au un toc mic de doar 5 cm, ceea ce îi fac extrem de confortabil şi mai mult decât potriviţi pentru birou sau un eveniment la birou.

De ce să ne complicăm existența într-o pereche de pantofi înalţi şi să suferim de discomfort, când avem o pereche de pantofi în care putem supravieţui o zi întreagă?

Dacă aţi primit vestea unui eveniment important în viitorul apropiat, nu vă speriaţi! Noi venim în ajutorul dumneavoastră şi vă sugerăm să optaţi pentru încălţăminte comodă şi chic. Tocurile cu bretea în jurul gleznei sunt ideale pentru a dansa toată noaptea, iar dacă au şi tocul gros este un bonus.

Culorile îndrăzneţe precum rozul, albastru şi verdele arată grozav în lunile calde şi sunt perfecte cu un pantalon de costum sau o rochie florală. Pentru o îmbrăcăminte mai tradiţională, nuanţele mai închise sau neutre stabilesc tema nunţii fără a exagera.

Adăugaţi nişte ornamente unei perechi de tocuri simple pentru o răsucire de sezon sau optaţi pentru tocuri kitten dacă vreţi să vă protejaţi picioarele.



Putem spune despre sandalele de la Marco Tozzi într-o frumoasă combinaţie de roze că sunt perfecte pentru orice eveniment din agenda dumneavoastră. Poate este cel mai versatil obiect de încălţăminte pe care în puteţi avea.

Se potrivesc de minune cu orice, de la rochia de seară la perechea preferată de jeans. De asemenea le puteţi asorta cu un ansamblu uni sau cu ceva floral. Veţi arăta la fel de bine.

Tocurile nu sunt singura modalitate de a îmbogăţi o ținută - balerinii sunt şi ei o opţiune excelentă. Pantofii în nuanţe deschise sunt poate cea mai bună modalitate de a flata o ţinută cochetă, un costum elegant de birou sau o pereche de blugi.



Oricum aţi alege, aceşti balerini decupaţi la spate de la Marco Tozzi sunt extreme de versatili, eleganţi şi extreme de comozi. Vă vor menţine picioarele protejate şi fără dureri mai ales dacă aveţi un job solicitant şi trebuie să staţi mult în picioare. Nu vă vor dezamăgi nici dacă îi luaţi la o plimbare lungă în familie sau la o sesiune de shopping.

Sunt din piele naturală de calitate şi au branturi Feel Me pentru un confort sporit pe tot parcursul zilei. Sunt făcuţi să iasă în evidenţă! La fel şi dumneavoastră!

A alerga din loc în loc nu trebuie să fie dureros, mai ales cu aceşti pantofi cu toc mic. Sunt extrem de comozi,  vă vor păstra picioarele în siguranţă şi în stil. Tocul block vă va oferi puţină înălţime şi pe deasupra va asigura şi echilibrul, arătând în acelaşi timp foarte elegant. În plus, au şi branturi de susţinere ce vă oferă confort pentru o zi întreagă.



Pantofii de la Marco Tozii sunt potriviţi pentru birou, o întâlnire romantică sau o ieşire la teatru. Iubim culoarea bleu care va atrage toate privirile şi vă va face să vă simţiţi specială. Se vor asorta perfect cu alb, negru, roz, bej, gri…

Cu o ţinută lejeră sau una office, nu există nimic să nu puteţi face într-o pereche ucigaşă de pantofi cu toc înalt. Indiferent dacă mergeţi la birou, la o patrecere sau la o întâlnire, aceşti pantofi merita fiecare pas. Sunt genul de pantofi pe care îi puteţi purta cu aproape orice astfel încât să fie chic-pantaloni de trening, fuste, costume şi blugi-exista o multitudine de ţinute în care puteţi arăta de milioane. Rămâneţi la nuanţele tradiţionale de albastru , negru şi gri pentru tot parcursul anului şi condimentaţi puţin ţinutele de primăvară cu culori puternice.



Cu pantofii cu toc înalt de la Diane Marie nu veţi da greş indiferent de ţinută abordată de dumneavoastră. Au o culoare superbă şi pot transforma orice ţinută banală în ceva potrivit pentru petrecere.Potriviţi nuanţa pantofilor cu ţinuta sau ieşiţi în evidenţă cu un pop de culoare. Cu siguranţă îşi vor găsi un loc în garderoba dumneavoastră de primăvară.

Păstrați-vă aspectul chic şi confortabil într-o pereche de mocasini. Aceştia sunt cei mai buni pantofi de purtat la birou, la brunch sau la piață - ei acoperă o gamă largă de ocazii şi sunt atemporali ca stil. Puteţi alege dintr-o varietate de mocasini cu toc mic, sau talpa plată - depinde de preferinţele dumneavoastră. Piele, piele întoarsă sau catifea - nu puteţi greşi cu o încălţăminte atât de uimitoare. Asortaţi-I cu blugi, pantaloni sau o fustă creion şi veţi fi persoana cea mai bine îmbrăcată oriunde aţi merge.



Noi suntem mari fani ai pantofilor Paolo Boticelli şi aceşti mocasini sunt preferaţii noştri. Pielea ecologică din care sunt confecţionaţi este moale şi uşor de încălţat iar branturile moi sunt confortabile pentru zilele lungi.

V-ați întrebat vreodată ce sunt espadrilele? Dacă există vreun pantof care ne vine instantaneu în minte atunci când ne gândim la soare şi la vacanţă acesta este acela. Au un aspect elegant şi relaxat pentru un stil de primăvară perfect pentru escapadele însorite ce vă aşteaptă. Frumuseţea din spatele acestui tip de încălţăminte sta în stabilitatea în ceea ce priveşte confortul şi versatilitatea. De la o fustă creion la o salopetă, le puteţi purta cu aproape orice şi să fiţi stilată în orice moment.



Vă propunem o pereche cochetă de espadrile de la S’Oliver într-o frumoasă culoare portocaliu teracotă. Sunt din material textile şi au branturi moi Soft Foam pentru a vă simţi confortabil tot timpul.

Aveți nevoie de pantofi uşori pentru alergarea de dimineaţă? Nu căutaţi mai departe! Această pereche de pantofi sport de la Marco Tozzi este tot ce vă trebuie. Construcţia asemănătoare şosetei îmbrăţişează piciorul, în timp ce căptuşeala textilă se mulează pe picior pentru un plus de confort.



Pe lângă faptul că sunt uşor de purtat sunt făcuţi şi pentru a impresiona. Au branturi detaşabile Feel Me şi vor fi cei mai buni prieteni ai dumneavoastră pentru plimbările lungi pe care le iubim cu toţii.

Nu există nimic mai important decât o pereche de pantofi care să se potrivească, iar confortul ar trebui să fie prioritatea dumneavostră, astfel încât să vă  puteţi  concentra cu succes asupra sarcinii pe care o aveţi de îndeplinit și nu asupra picioarelor dureroase.

Dacă nu sunteți un fan al tocurilor înalte, nu vă forțați să le folosiți. Aveţi mai multe opţiuni de la mocasini,balerini sau la pantofii cu toc mic-toate chic şi elegante.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!