Oare ce geanta sa port azi, la birou?

Oare ce geanta sa port azi, la birou?
Ei bine, se întâmplă. Lucrurile au revin încet la normal, iar asta înseamnă întoarcerea la muncă... într-un birou. În timp ce unii abia așteaptă discuțiile din pauze, alții încă se gândesc  cum să se îmbrace pentru revenirea  la birou. Indiferent în ce tabără vă aflați, o geantă este esențială.

Din fericire, vremurile sacrificării stilului în favoarea utilităţii sunt de mult apuse şi nu a fost niciodată mai uşor să găsiţi o geantă care îndeplineşte ambele cerinţe.

Pe măsură ce tot mai multe companii se întorc la muncă de birou, este timpul să vă revizuiţi şi să vă reîmprospătaţi garderoba de lucru, inclusiv geanta.

Atunci când vă alegeţi o geantă nouă pentru birou trebuie să aveţi în vedere câteva caracteristici cheie.

În primul rând, geanta potrivită ar trebui să fie suficient de funcţională şi de încăpătoare pentru a vă transporta cu uşurinţă toate lucrurile necesare pentru muncă. Laptop? Verificat. Telefon şi încărcător? Verificat. Agenda şi pixuri? Verificat. Sticlă de apă? Verificat.

În cazul genților, mărimea contează.

Înainte de a cumpăra o geantă de lucru, luați în considerare pentru ce ați avea nevoie de ea. Îți aduci tot biroul cu tine în fiecare zi?

Dacă purtați un laptop la serviciu, preferați o geantă de lucru cu un compartiment dedicat suficient de robust pentru a suporta greutatea și a vă menține dispozitivul protejat. Cunoașteți dimensiunea laptopului pe care doriți să o încăpeți în geantă.

Bonus: cele mai bune genți de lucru pentru femei au loc și pentru o pereche suplimentară de pantofi comozi.

Alegeți geanta de lucru într-o culoare neutră și design atemporal.

O geantă de lucru ar trebui să reziste cât mai mult timp. Alegeți o nuanță neutră, cum ar fi negru, cafeniu sau maro, pentru a vă completa fără efort hainele de lucru.

Investiţi într-o geantă de lucru din material rezistent.

Materialul joacă un rol important în determinarea calității genţii de lucru. Investiţi într-o geantă pentru serviciu care va rezista testului timpului.

Luați în considerare funcțiile de securitate

Este surprinzător cât de multe genți de lucru nu au fermoare. Personal, preferăm gențile pentru serviciu care vin cu fermoar superior antifurt. Pe lângă faptul că păstrează totul în siguranță în interior în timpul navetei aglomerate la orele de vârf, le spune oamenilor că va pasă de organizare.

Gândiți-vă la funcția genții dumneavoastră de lucru.

Întrebați-vă ce aveți nevoie pentru a purta în geanta de lucru și găsiți o geantă care să găzduiască lista respectivă. Unele genți de lucru nu au deloc compartimente, în timp ce altele au multe.

Dacă purtați o mulțime de articole, căutați o geantă de lucru care să conțină suficiente buzunare interioare. Dacă nu o faceți, un simplu buzunar exterior său interior pentru a depozita micile lucruri esențiale poate fi suficient.

Din nou, luați în considerare stilul dumneavostră de lucru și nevoile de zi cu zi pentru a decide asupra caracteristicilor organizaționale de care aveți nevoie. De exemplu, dacă nu găsiţi niciodată nimic în geantă , ar trebui să optaţi pentru o geantă de lucru mai structurată, care să vă organizeze toate necesitățile, mai degrabă decât o geantă în care toate lucrurile înoată într-un singur compartiment mare.

Geanta de lucru nu trebuie să însemne ceva plictisitor

Fabricată din piele de calitate, geanta clasică de la Paolo Boticelli este o geantă șic pe care o veţi cumpăra acum şi pe care vă veţi baza pentru totdeauna.



Este suficient de încăpătoare pentru toate lucrurile esenţiale(în principiu pentru birou şi viaţa socială).Este, de asemenea, foarte versatilă şi poate fi luată oriunde: de la serviciu la magazine, sesiuni de shopping dar şi pe parcursul zilei sau serilor în oraş.

Veţi arăta impecabil cu această geantă eleganta şi durabilă.

Rucsacurile sunt o opţiune excelentă deoarece distribuie mai uniform greutatea tuturor articolelor de birou pe spate şi pe umeri. Chiar dacă sunt mai confortabile vă încurajăm să luaţi în considerare câteva lucruri înainte de a vă achiziţiona un rucsac.

Trebuie să țineți cont ca snt mai sportive decât o geantă clasică. În funcţie de mediul de lucru, de cum faceţi naveta dar şi de job-ul dumneavoastră, aceşti factori ajuta la diferenţierea nivelului de formalitate necesar într-o geantă de lucru. Aşadar, cumpăraţi întotdeauna în funcţie de nevoile dumneavoastră.



Dacă aveţi nevoie ca mâinile să fie libere pentru a lua o cafea pe drum către serviciu, aceasta ar putea fi geanta perfectă pentru dumneavoastră. Pentru un stil șic, rucsacul de la Pikolinos este tot ce aveţi nevoie, iar culoarea coniac adauga o notă grozavă oricărei garderobe de lucru.

Pentru persoanele care prefera o geantă mai puternică decât una obişnuită, modelul acesta de la Laura Vita cu siguranţă va atrage priviri şi nu va dura mult până când veţi fi întrebată: ”De unde aveţi geanta aceasta?” Este durabilă, stilată şi va face cu uşurinţă tranziţia de la muncă la weekend.



Mergeţi de la birou la cină cu acest classic crossbody. În ceea ce priveşte convertibilitatea, aceasta geantă Paolo Boticelli este opţiunea perfectă. Nu numai că veţi fi remarcată datorită imprimeului deosebit, dar o puteţi folosi ca geanta crossbody pe zi, iar seara ca şi un clutch.



Confecţionată din piele ecologică de calitate, aceasta geantă uşor multi-tasking de la Paolo Boticelli are un interior bine organizat cu două compartimente şi două buzunare interioare pentru a vă păstra cu uşurinţă bunurile în siguranţă.



Este geanta perfectă pentru a arăta plină de farmec la o ocazie formală sau pentru o zi cu multe drumuri de fcut..

Dacă sunteţi în căutarea unei genţi în afară paletei de culori neutre şi cu un finisaj aparte, aceasta geantă de la Laura Vita va aduce un pic mai multa culoare zilei de lucru.



O altă opțiune faina, aceasta geantă de la Italy care vine cu o mulțime de compartimente şi  cu un fermoar superior. Are o curea de umăr opțională pentru purtarea pe umăr sau crossbody dar poate fi folosită şi ca geanta de mana..



 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!