Noutati marca Laura Vita

Noutati marca Laura Vita
“Aceasta este o poveste despre o şansă şi o întâlnire între creaţie, căutarea libertăţii şi  un magazin de pantofi dobândit printr-o combinaţie de circumstanţe”

Creat în anul 2004 în nordul Franţei, Laura Vita este o alianţă a două nume:
  1. Laura – inspirat de numele latin “laurus”, tradus ca “lauri” care poartă un sens de glorie, victorie şi, prin extensie,  bucurie;
  2. Vita - din latinul “vita”, care înseamnă viaţă.

Setea de creativitate pură, căutarea libertăţii şi confortului compatibil cu viaţa unei femei active într-un spirit departe de tendinţe,au stat la baza inspiraţiei creatorului.

Designerul, deopotrivă foarte discret, doctor în medicină şi în biologie, a fondat brandul cu scopul de a oferi femeilor moderne un produs de încălţăminte frumos, diferit şi confortabil. Poate din cauza lipsei de pregătire academică în stil sau a unei metodologii de design bazate pe cercetare, produsele s-au distins din ce în ce mai mult prin aspectul şi culorile sale unice.Curând, s-a consacrat stilul eclectic, uneori nebun, alteori romantic.

Astăzi, mai aproape de realitatea vieţii de zi cu zi , încă impregnate de o formă unică de caracter, produsele Laura Vita sunt dedicate oferirii femeilor o modalitate  de a-şi exprima pe deplin personalitatea, ignorând convenţiile şi ideile preconcepute.
 

Libertatea de exprimare în încălţămintea şi accesoriile Laura Vita


Este o deosebită plăcere de a vedea clienţii exprimându-se în felul lor purtând produsele Laura Vita aşa cum îşi doresc. Nu există o femeie Laura Vita. Ea este multimplă, schimbătoare, unică, aşa cum îşi doreşte. Este plăcut să o vedem în toate culorile, formele, stilurile, limbile şi culturile. Produsele acestui brand va ajuta să vă exprimaţi şi nu vă dictează cum ar trebui să arătaţi sau să vă comportaţi. Dimpotrivă.

Pentru mai puţină risipă,materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, tăbăcite vegetal şi aplicate manual ori de câte ori este posibil.Surplusul neutilizat este reintrodus în serii limitate mici, adesea perechi unice.Acest lucru îi ajută la a limita deşeurile, să contribuie la extinderea gamei si sa testeze noi produse.

De fiecare dată, înainte de a-şi lansa colecţia, designerul şi colaboratorii încearcă produsele.Modelele sunt femei de toate vârstele şi categoriile.Accentul se pune pe confortul mersului, uşurinţă cu care sunt încălţaţi pantofii şi pe ajustări.
 

În acest sezon Laura Vita ne încântă cu produse fabuloase pentru petreceri,evenimente dar şi viaţa de zi cu zi.


Sunteţi dependentă de cumpărături? Atunci această geantă este făcută pentru dumneavoastră şi are toate calităţile pentru a vă mulţumi.Are o curea detaşabilă, poate fi purtată pe umăr, ţinută în mâna sau ca un crossbody. Se adaptează perfect nevoilor, iar “la piece du resistance”este floarea imensă de pe partea frontală, împreună cu mini logo-ul Laura Vita.Acest papuc casual (sabot) are o formă subţire şi elegantă. Poate fi cu uşurinţă ajustat, datorită scaiului iar culoarea încântătoare verde mentă este perfectă pentru sezonul cald. Sunt din piele naturală.Cine are nevoie de tocuri în vacanţă atunci când aveţi aceste sandale fabuloase? Atât șic, cât și confortabile,  sandalele din piele naturală sunt prevăzute cu o talpă căptușită cu piele naturală şi au brant moale şi confortabil. Adăugaţi o notă plină de farmec ținutelor de vreme caldă cu aceste sandale din piele de culoare neagră, împodobite cu cristale strălucitoare. Sunt proiectate cu talpa plată pentru confort și bretele subțiri încrucișate cu închidere cu cataramă pentru o purtare ușoară.Când se anunţă următorul eveniment important din viaţa dumneavoastră, nu vă opreşte nimic ca să optaţi pentru o încălţăminte proaspătă şi confortabilă care vă oferă posibilităţi multiple pentru fiecare zi. Descoperiţi confortul acestor sandale cu toc mijlociu, care sunt atât de încântătoare, încât nu vă veţi mai gândi  la nimic altceva!Descoperiți și cumpărați produsele brandului francez Laura Vita cu stilul său extravagant: pantofi și articole din piele naturală şi piele ecologică realizate manual.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!