Noua colectie de pantofi Diane Marie

Noua colectie de pantofi Diane Marie
În timp ce luna iubirii ne îmbrăţişează cu căldura ei, noi vă prezentăm simbolul eleganței și stilului: noua colecție de pantofi Diane Marie. Creați cu atenție meticuloasă la detalii și cu o pasiune pentru modă, acești pantofi sunt mai mult decât încălțăminte; sunt o declarație de rafinament și grație.

Această colecție întruchipează estetica ei atemporală și angajamentul față de calitate. Fiecare pereche este lucrata cu meticulozitate, folosind doar cele mai bune materiale, asigurând atât durabilitate, cât și o elegantă de neegalat.

De la pantofi stiletto la tocurile block șic, Colecția Diane Marie oferă o gamă variată de stiluri pentru a se potrivi fiecărei ocazii. Fie că mergeţi pe străzile orașului sau participaţi la o seară plină de farmec, acești pantofi vă vor înălța ansamblul fără efort.

Ca la orice colecţie, Diane Marie acorda foarte mare atenție detaliilor. De la ornamente glam ce îmbogăţesc aspectul, la palete de culori unice, fiecare pantof este o operă de artă în sine. Indiferent dacă preferați rafinamentul discret sau piese îndrăznețe, există ceva pentru toată lumea în această colecție rafinată.

Nu cu mult timp în urmă, combinațiile de stil potrivite intre geanta şi încălţăminte erau considerate depășite, păreau învechite și prea perfecte. Moda pare să încerce întotdeauna să scape de această perfecțiune și se străduiește să fie mai simplă, mai casual, mai ușor de purtat și, mai ales, nu dorește să definească vârsta unei femei cu accesoriile sau orice altceva pe care alege să poarte. Dar acum vechile maniere revin, așa că ne putem juca din nou cu asortarea pantofilor cu o geantă, fără a fi criticați .De aceea, venim cu câteva sugestii despre perechiile perfecte pantofi - geanta.

Pentru pantofii cu imprimeuri puternice, cum sunt cei de la Diane Marie, soluţia sigură, în ceea ce priveşte geanta, este să o asortaţi cu una din culorile prezente în imprimeu. Este aproape același lucru pentru modelele geometrice și alte modele. Astfel geanta și pantofii vor părea în continuare ca un set, dar nu depășiți o anumită limita.



In poza: Pantofi eleganti dama Sun din piele naturala Diane Marie
            Geanta eleganta dama din piele naturala lacuita, negru Zea

Dacă vreţi să ieşiţi în evidenţă, oriunde aţi merge, pantofii Sun sunt ceea ce vă trebuie. Sunt din piele naturală de calitate, toc stabil de 9 cm, iar tema florală strălucitoare este contrastată de fundalul negru pentru un aspect sofisticat, romantic. Pentru a completa setul de accesorii perfecte pentru ansamblul dumneavoastră, asortaţi-I cu geanta de culoare neagră de la Zea. Ce modalitate mai bună de a întâmpina zilele călduroase ce vor urma?

Faceți cunoștință cu următorul vostru element din garderoba de încălţăminte: aceşti pantofi emblematici, din piele naturală. Sunt foarte eleganţi şi au imprimeuri cu modele complexe și luxuriante de flori și frunze. Florile multicolore din imprimeu se potrivesc perfect cu o notă de „ceva albastru” al tocului. Contrastul este modalitatea potrivită de a lega un ansamblu.Avem şi o veste bună:îi puteţi găsi atât în varianta stiletto cât şi cu toc block.Ambele fac pereche reuşită cu geanta Zea de culoare albastră.


In poza: Pantofi eleganti dama Lorelai, piele naturala, print floral
            Geanta eleganta dama piele naturala bleu ciel

Evident, un toc negru este cel mai versatil. Indiferent dacă purtați rochie, fustă sau blugi, un pantof negru este întotdeauna o alegere uimitoare și se asortează cu orice ținută.Pe deasupra, sunt atemporali - nu se demodează niciodată! Este un pantof care poate fi purtat pe tot parcursul anului și va arăta mereu șic și sofisticat;mai ales dacă au şi un accesoriu glam, aşa că cei de la Diane Marie.În funcţie de ţinută aleasă, îi puteţi accesoriza cu geanta animal print sau din piele lăcuită neagră Zea.


In poza: Pantofi eleganti Diane, piele intoarsa, negri
            Geanta eleganta dama din piele lacuita neagra

Păşiţi într-o lume nouă dedicate florilor  cu colecția nouă Diane Marie și experimentaţi fuziunea perfectă de stil şi confort .Cu acești pantofi care vă împodobesc picioarele, fiecare pas pe care îl faceți va fi un pas către o eleganță atemporală.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!