Lucruri romantice de facut in luna iubirii

Lucruri romantice de facut in luna iubirii
Ştim deja ca Ziua îndrăgostiţilor este momentul ideal pentru a sărbători dragostea și a vă întări conexiunea cu partenerul de viaţă.Dar sărbătoarea nu trebuie să fie celebrata doar pe 14 februarie; îi puteţi arăta partenerului dumneavoastră cât de mult îl iubiţi în fiecare zi a lunii.

A spune și a face mici și simple gesturi de recunoștință în fiecare zi aduce mari recompense, iar când oamenii se simt apreciați, sunt mai fericiți în acea relație și mai motivați să facă relația mai bună și mai puternică.

Iată câteva lucruri romantice de făcut în fiecare zi a lunii februarie pentru a menține viu spiritul iubirii. Micile surprize și acte de bunătate pot avea un impact enorm asupra relației dumneavoastră.


Scrieţi o scrisoare de dragoste



Să vă faceţi timp pentru a scrie o notă dulce persoanei de care va pasă – mai ales dacă este scris de mână – poate fi un gest pe care nu îl vor uita niciodată și vor avea ceea ce însemna pentru dumneavostra în scris. Aceasta este o modalitate gratuită și ușoară de a vă arăta dragostea, așa că de ce să nu vă petreceţi câteva minute arătându-i sentimentele?
 

Surprindeţi persoana iubită  cu bomboanele preferate


Data viitoare când sunteți la magazin, luați bomboanele  preferate și surprindeţi-vă partenerul cu ele când ajungeți acasă. Un răsfăț dulce este întotdeauna apreciat.
 

Planificaţi  o seară de film acasă


Alegeți ceva de care vă veți bucura amândoi, faceți niște floricele de porumb și îmbrățișați-vă pe canapea. Acesta poate fi un moment minunat pentru a vă relaxa împreună, doar voi doi.
 

Cumpăraţi flori



În funcție de bugetul dumneavoastră, puteți comanda de la o florărie sau puteți lua un buchet frumos și ieftin de la magazin. Oricum, este un mod frumos de a arăta că vă apreciaţi partenerul.
 

Faceţi o listă cu muzica preferată


Există anumite cântece care vă duc cu gândul la partener atunci când le auziţi? Compilați-le pe toate într-o listă de redare și apăsaţi play. Uneori, muzica poate transmite mai mult decât o fac cuvintele.
 

Petreceţi o seară împreună fără tehnologie


Pentru o noapte, opriți telefoanele și computerele și  concentraţi-vă doar unul pe celălalt. În acest fel, puteți petrece timp de calitate, fără distragere.
 

Serviţi micul dejun în pat




Trucul pentru acesta activitate este să vă treziţi înaintea partenerului, să pregătiţi micul dejun şi o cafea delicioasă şi să I le duceţi la pat. Nu trebuie să fie ceva complicat;omletă sau pâine prăjită, orice va fi apreciat şi bine venit.
 

Jucaţi-vă


Poate fi un joc vechi favorit sau ceva nou pe care îl puteți învăța împreună. Chiar și un joc de cărți poate fi bun pentru o seară alături de persoana iubită.
 

Faceţi ceea ce îi place partenerului


Există vreo activitate pe care partenerul adora să o desfăşoare sau un hobby de care sunt obsedați și dumneavoastră nu vă place deloc ? Arătaţi-le că va pasă de ceea ce îi interesează alăturându-vă în activitatea preferată, chiar dacă este doar pentru o zi.
 

Trimiteți un mesaj drăguţ


De această dată, tehnologia vă este un bun aliat. Pregătiți un mesaj drăguţ de bună dimineața sau noapte bună, similar cu ceea ce ați trimis la începutul relaţiei. Niciodată nu este prea târziu să flirtaţi cu partenerul de viaţă, indiferent de cât timp sunteți împreună.
 

Faceţi-le un compliment neașteptat



Coafura lor arată deosebit de frumos astăzi sau cina pe care au gătit-o este uimitoare? Spuneţi-le şi asiguraţi-vă că complimentul este unul autentic.
 

O nouă experiență împreună


Vedeți un film nou, încercați un nou restaurant, faceți o excursie de o zi într-un loc unde niciunul dintre voi nu ați fost vreodată - nu trebuie să fie neapărat elegant, dar poate fi plăcut să împărtășiți o nouă experiență unul cu celălalt pentru prima dată.

Amintiți-vă, cel mai important lucru este să adaptați aceste idei pentru a se potrivi preferințelor partenerului și dinamicii relației dumneavoastră. Gândul și efortul pe care îl depuneţi pentru a crea momente speciale le fac cu adevărat romantice.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!