Kitul de supraviețuire al familiei cu copiii la plajă

Kitul de supraviețuire al familiei cu copiii la plajă
Vara este chiar aici și, spre bucuria copiilor, scoala tocmai s-a încheiat.Unii dintre noi deja ne-am rezervat concediile şi aşteptam cu nerăbdare să facem una dintre activitățile noastre preferate de vară: o excursie în familie la plajă.

Pregătirea pentru o vară cu copiii poate fi o sarcină grea, mai ales alegerea lucrurilor necesare pentru o excursie la mare. Dar, în această postare, facem lucrurile mult mai ușoare, enumerând tot ceea ce este necesar pentru o zi de plajă , astfel încât să nu vă faceți griji că uitați ceva.

Geanta trebuie să conţină întotdeauna un kit de bază și, în această postare, vom împărtăși cu voi kit-ul nostru de supraviețuire, cu tot ce aveți nevoie pentru o vizită minunată cu copiii la mare.
 

Prosoape de plajă


Să recunoaștem, nici o excursie la mare nu se poate face fără niște prosoape de plajă. Fie că sunt pentru a ne întinde pe ele pe nisip citind o carte sau pentru a ne usca după o baie în mare, vom avea nevoie de câteva prosoape de plajă.

Și în zilele noastre le puteți obține destul de uşor. Se pot procura din magazine fizice şi online, sau le puteți cumpăra chiar și în timpul vacanței de la tarabele de pe plaja dacă nu doriți să pierdeți spațiu valoros de ambalare aducându-le cu dumneavoastră în vacanță.

Întotdeauna ne trebuie cel puțin 2 și, de asemenea, un prosop poncho pentru copii, astfel încât să-i putem împacheta de îndată ce ies din mare. Să nu uităm că, pe lângă prosoapele clasice de plajă, avem şi opţiunea unui prosop din microfibră sandfree de care nisipul nu se va lipi, lăsând astfel mai mult nisip pentru castele.
 

Pălării de soare




Dacă plănuiţi o vizită la plajă cu copiii, atunci trusa trebuie să includă obligatoriu pălării de soare pentru ei, precum și pentru adulţi.

Pentru bărbaţi recomandam şepcile cu protecţie solară UPF50+, pe care le găsiţi în diferite forme şi culori, iar la femei pălăriile de soare cu bor mare, care acoperă şi umerii oferind astfel o protecţie suplimentară.

Cel mai important, nu mergem niciodată la plajă fără o pălărie pentru cei mici. Este strict necesar să-i protejăm de soare.O bună opţiune este şapcă de tip legionar cu protecţie pentru frunte/fata şi spate care trebuie obligatoriu să aibă filtru UV50+.
 

Ochelari de soare


Cel mai bun kit de plajă include întotdeauna ochelari de soare. Ochii  sunt la fel de importanți ca și pielea atunci când vine vorba de protecție împotriva soarelui.

Odată cu soarele, vine o lumină puternică, așa că trebuie să avem pregătiți ochelarii de soare. Copiii, cu siguranţă, îi vor purta de plăcere, chiar dacă doar pentru a se simți mai mari.

Asigurați-vă că ochelarii pe care îi cumpărați  pentru copii şi pentru dumneavoastră au pe ei un marcaj CE și, dacă este posibil, un rating 4 pentru protecția lor UV.
 

Loţiune de plajă


Nu  este trusă de supraviețuire pentru vacanța de vară, dacă nu aveţi un lucru esenţial în ea, care asigură o bună protecție solară atât pentru dumneavostră, cât și pentru copii! Da, vorbim despre loţiunea de plajă!

Protejarea pielii copiilor, cât și a pielii dumneavoastră este de o importanță vitală și ar trebui să vă asigurați întotdeauna dacă crema dumneavoastră solară are protecție atât UVB, cât și UVA.

Copiilor li se recomanda o protective mai ridicată de cel puţin 50+, în timp ce adulţilor le este suficient un factor 30+ la începutul sejurului, putând apoi diminua factorul la 15 sau chiar 6. Doar vrem să ne şi bronzam, nu-i aşa?:)

Sfat: Aplicați crema cu 20 de minute înainte de a ajunge pe plajă și reaplicați la intervale regulate, mai ales după ce înotați în mare
 

Sticla cu apă


Menținerea hidratării la soare este importantă pentru a ajuta la combaterea deshidratării și a infarctului solar.  Este important să avem la noi cel puţin o sticlă mare de apă de 2 litri și sticla reutilizabilă a copiilor noştri, pe care o vom  completa în mod regulat.

Copiii trebuie să bea multe lichide în timp ce sunt la plajă. De fiecare dată când se întorc la prosop, asiguraţi-vă că iau ceva de băut. Puteţi face un joc din asta, făcând copiii să bea până când număram la 5, înainte să poată fugi la joacă din nou.

Atunci când eşti la plajă, băuturile se încălzesc mai repede, aşa că, o geantă termoizolantă sau mai bine o ladă frigorifică este perfectă pentru a menţine răcoroasa apa. Nu trebuie să fie mare, una cu o capacitate de 8 litri, este suficenta pentru a depozita apa, fructele şi de ce nu, îngheţata!
 

Jucăriile de plajă




Puteţi sări peste acest aspect dacă mergeţi la plajă singuri sau în cuplu. Dar ar fi bine să nu vă aventuraţi spre mare fără jucăriile de nisip, atunci când aveţi lângă voi copiii.

Familiile din întreaga lume știu că nimic nu este mai important când mergi la plajă cu copiii decât o găleată și o lopăţică.

Pot face diferenţa dintre o zi agitată cu plânsete sau una reuşita. Copiii petrec ore întregi săpând în nisip canale, construind şi dărâmând apoi castele, pentru a le reconstrui din nou.  

Iar adulţii d-abia aşteaptă acestea momente perfecte ca să prindă bronzul mult dorit, când cei mici se joacă liniştiţi în nisip aproape de ei.
 

Şerveţele umede


Nu ne aventurăm niciodată la plajă fără niște șervețele umede în geantă. Deși nu sunt 100% ideale la îndepărtarea nisipului, ajută la pregătirea mâinilor mici pentru a mânca gustări. De asemenea, ajută la curățarea ochilor de cremă solară după reaplicarea acesteia sau dacă le intră nisip în ochi.

Deci, șervețelele umede sunt o necesitate pentru noi toţi. De asemenea, aducem un pachet mic de hârtie igienică umedă pentru toalete, deoarece nu au niciodată hârtie igienică în toaletele publice de pe plaja noastră.
 

Saci pentru gunoi


Ştim cu toţii că nu este în regulă să lăsăm în urma gunoiul nostru, așa că este ideal să folosim saci menajeri pentru a strânge şi a arunca gunoiul, fie la cel mai apropiat coș, fie acasă. Nu este nevoie de mult efort și cel mai important este faptul că ne educăm copiii să fie responsabili și să respecte natura.
 

Bikini, pantaloni scurți de baie și costume


Costumul de baie sau pantaloni scurți sunt o necesitate pentru orice vizită la plajă iar conceptul fiecăruia despre costumul de baie perfect este diferit.

Pentru unii, totul se referă la potrivirea și confortul țesăturilor și curelelor. Pentru alții,sunt distracția, culorile strălucitoare și detaliile moderne. Însă indiferent de ceea ce prioritizașț cel mai mult sau dacă preferaţi costume dintr-o bucată sau bikini din două piese, costumul de baie ideal este cel care vă va face să vă simţiţi grozav şi bine în corpul dumneavoastră.

Când vine vorba de cumpărarea costumelor de baie pentru copiii dumneavoastră, potrivirea este totul. Costumele de baie ar trebui să fie confortabile – nu prea strâmte și nici prea largi iar protecţia UV este o caracteristică mai mult decât necesară; este doar un plus de liniște sufletească atunci când ne gânim la protejarea pielii.
 

Flip-flops sau sandale




Ei bine, nu veţi putea purta cizme la plajă, nu-i așa? Șlapii și sandalele sunt cele mai ușoare încălțăminte pe care le-am găsit atunci când vine vorba de vizitarea plajei cu copiii;sunt foarte ușor de scos imediat ce aţi păşit pe nisip sau de încălţat dacă nisipul devine prea fierbinte pentru a merge cu picioarele goale.

Fiind atât de uşori şi compacţi pot fi depozitaţi lejer în geanta pentru plajă.
 

Un schimb de haine pentru copii


Deşi copiii poartă pantalonii scurți și tricoul la plajă, este indicat să luăm un schimb de haine, pur și simplu nu se ştie niciodată când veţi avea nevoie de ele.

De asemenea, este recomandabil, dacă staţi pe plajă până târziu sau dacă ieşiţi dimineaţa la aerosoli, să aduceți cu dumneavoastră un hanorac sau un cardigan. Copiii pot simți mai repede aerul rece decât noi iar în acest mod vă asiguraţi că veți reduceţi la minimum frigul.
 

O trusă mică de prim ajutor


În ceea ce privește copiii, există întotdeauna accidente care așteaptă să se întâmple. Așa că introducerea unei mici truse de prim ajutor în kitul de supraviețuire pe plajă nu ar strica.

Asigurați-vă că aveți lucruri precum plasturi, dezinfectant, cremă antiseptică, șervețele antibacteriene și gel de mâini, astfel încât să puteți face față tăieturilor sau înțepăturilor cât mai repede posibil.

S-ar putea să merite să puneți o pensetă și acolo, în cazul în care pe drumul până la plajă găsiţi resturi de lemne şi vă puteţi alege cu o aşchie.
 

Talc/Pudra pentru copii




Talcul, sau pudra pentru copii, este cel mai bun lucru pentru îndepărtarea nisipului de pe picioare, brațe și mâini.Indiferent dacă nisipul este uscat sau umed, talcul este genial pentru a-l îndepărta dar şi pentru a usca copiii în același timp.

Este grozav pentru a scoate nisipul de pe picioare înainte de va pune șlapii sau sandalele înapoi. Aveţi grijă doar în ce direcție bate vântul, pentru că nu vreţi să vă sufocaţi membrii familiei  într-un nor de praf alb.:)

Acestea sunt toate articolele pe care le recomandăm într-un kit de supraviețuire pentru o zi liniştită împreună cu familia la plajă. Desigur, există cazuri în care unul sau două lucruri sunt ratate în timpul procesului de împachetare dar, cu timpul, acest lucru nu se va mai repeta.

Iar dacă bagajul este complet utilat, distracţia este garantată!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!