Incaltamintea perfecta pentru Ziua Indragostitilor

Incaltamintea perfecta pentru Ziua Indragostitilor
Puteți simți dragostea în aer? De îndată ce luna februarie începe, planificarea petrecerilor şi întâlnirilor de Ziua Îndrăgostiților este în plină desfășurare, cu idei despre ce să faceţi și cum să faceţi această ocazie și mai bună decât ultima.

O zi romantică și pasională, Ziua Îndrăgostiților este cel mai bun moment pentru a ne arăta cele mai bune încălţări și a ne simți încrezători. Aşadar, dacă sunteți în căutarea inspirației pentru a face cea mai bună impresie, ați venit în locul potrivit.

Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebați: De unde a venit Ziua Îndrăgostiților?

Această zi plină de pasiune își are originile în Italia pentru că nu există nimic mai pasionat decât un italian, nu? Ei bine,  iată povestea.

Originea sa datează din Roma secolului al III-lea, unde preotul pe nume Valentinus nu a respectat ordinul care interzicea tinerilor să se căsătorească. Se credea că tinerii necăsătoriți, fără familii, erau soldați mai buni. Valentinus a sfidat dictaturile și a început să oficieze nunți pentru tinerii îndrăgostiți. Când aceasta a ieșit la iveală, Valentinus a fost condamnat la moarte pe 14 februarie 270 pentru neascultare și răzvrătire.

Fără să intrăm prea mult în poveste, vă oferim cele mai tari opțiuni de încălţăminte pentru a surprinde pe cineva în această zi a îndrăgostiţilor. Chiar dacă statutul dumneavoastră pe Facebook spune „Este complicat”, nu vă fie rușine, a avea pantofi sexy este întotdeauna un lucru bun.

O opțiune excelentă este încălțămintea la modă, care vă poate transforma instantaneu aspectul de zi cu zi. De la pantofi de excepție, cizme din piele, până la piese la modă, cum ar fi tocuri bloc și chiar incaltaminte casual, există mulți pantofi uimitori din care să alegeţi și să vă îmbogăţiţi colecția de accesorii în acest sezon.

Sunteţi o iubitoare de pantofi cu toc block? Atunci aruncați o privire la acești pantofi eleganţi care vă vor ține la punct în această Ziua Îndrăgostiților.



Diane Marie sunt pantofii perfecți pentru a-i purta la birou cu pantalonii gri cu dungi inspirați de hainele bărbătești și o bluză transparentă cu volane, apoi purtați-i după serviciu pentru a vă întâlni iubitul la restaurant. Sunt confecţionaţi din piele naturală, cu un toc multicolor şi înalt de 9 cm.

Poate că pantofii standard nu sunt pe locul unu în topul dumneavoastră și preferați cizmele. În această zi a îndrăgostiţilor, dragile noastre, avem ceea ce căutaţi.



Aceste ghete uimitoare până la glezna marca Laura Vita sunt din piele naturală, cu o bordură colorată de jur împrejur și un toc în formă de trapez. Asortați-vă cu blugii skinny sau cu jambiere cu model și un top lung și luxuriant.

Ziua Îndrăgostiților înseamnă să deveniţi creativ pentru a vă arăta dragostea așa că, dacă vă place să faceţi mişcare în această zi specială, atunci  pantofii sport lila de la S’Oliver  sunt o opţiune grozavă.



Nu este nimic mai tentant decât cizmele până la genunchi atunci când vă gândiţi să purtați ceva scurt (ceea ce sperăm!). Cizmele înalte de la Diane Marie vor face picioarele să pară mai lungi şi mai subţiri în cel mai scurt timp. Pe de altă parte,sunt o opțiune elegantă pentru a adăuga mister ținutei dumneavoastră de Ziua Îndrăgostiților.



Un look sexy și distinctiv de Ziua Îndrăgostiților nu este doar pentru seară. Pentru cei care plănuiesc o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților în timpul zilei, există întotdeauna modalități de a adăuga un plus ultimelor ținute.



De exemplu, aceşti pantofi din piele ecologică Passofino sunt o opțiune elegantă, dar confortabilă dacă partenerul vă invită la o întâlnire la care veţi merge pe jos. Ideali pentru un look mai casual,sunt o alegere de la care nimeni nu își poate lua ochii.

În timp ce Ziua Îndrăgostiților este o zi axată pe cupluri, nu trebuie să  faceţi griji dacă nu aveţi partener. Vă  puteți concentra pe propria persoană și să vă bucuraţi de Ziua Îndrăgostiților pentru cei singuri. O putem numi o întâlnire personală sau o întâlnire cu prietenele. Dacă vă hotărâţi să mergeţi la o întâlnire cu sine, riscaţi doar dragostea, dar nu și ținuta. Pe de altă parte, dacă va fi o întâlnire cu prietenii și speraţi să găsiţi tipul potrivit pentru următoarea Ziua Îndrăgostiților, atunci aveţi grijă ca pantofii roz pudra Passofino să devină arma dumneavoastră mortală.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!