Importanta utilizarii incaltamintei de calitate

Importanta utilizarii incaltamintei de calitate
Folosirea pantofilor de calitate îmbunătăţeşte sănătatea şi confortul picioarelor si corpului nostru. Iar pentru a ne asigura că încălţămintea preferată se păstrează în condiţii optime, aceasta necesită "intervenții" periodice care, în definitiv, ne vor ajuta să economisim bani.

Atunci când cumpărăm încălţăminte, majoritatea dintre noi luăm decizile bazate mai mult pe estetică decât pe sănătate, deşi sănătatea picioarelor este extrem de importantă.

Picioarele noastre suportă greutatea corpului pe tot parcursul zilei, de aceea ar trebui să alegem pantofi de calitate. Calitatea încălţămintei este definită în principal de materialul din care acesta este făcută.

Pielea, spre exemplu, este un material natural care permite piciorului să respire, reglează umiditatea, reduce înmulţirea bacteriilor și a ciupercilor. În plus elimină mirosul neplăcut al picioarelor.
 

1.Pantofii de calitate reglează umiditatea picioarelor.


Cât e ziua de lungă picioarele sunt blocate în pantofi, un mediu slab ventilat. Pielea este un material respirabil care absoarbe şi umiditatea.

Pentru a îmbunătăţi absorbţia umidităţii, este important să păstraţi încălţămintea cu șanuri de pantofi din lemn. Lemnul are proprietatea higroscopică, adică absoarbe umiditatea din atmosferă, ceea ce îi permite să regleze nivelul acesteia

Lemnul curăță mediul prin menţinerea unor niveluri optime de umiditate (între 40% şi 60%). Nu numai că oferă bunăstare, dar scade şi riscul de infecţii sau reacţii alergice, pentru că limitează apariţia acarienilor şi a bacteriilor.
 

2.Pantofii de calitate previn mirosul piciorului.


Unele materiale sintetice nu permit pantofului să respire, favorizând astfel înmulţirea bacteriilor şi implicit a mirosului neplăcut. Alegând pantofi de calitate veţi scăpa de picioarele urât mirositoare.


 

3.Pantofii de calitate evită disconfortul şi alte probleme.


Se ştie că pe durata zilei picioarele au tendinţa să se lăţească. Pantofii înguşti provoacă deformări la nivelul degetelor de la picioare prin frecare şi presiune.

Trebuie să ne protejăm picioarele folosind un pantof din material de bună calitate, care să evite posibilele frecări şi inflamaţii.
 

4.Pantofii de calitate vă ajută să economisiţi.


Pantofii de calitate rezistă mai mult timp decât cei de o calitate inferioară. Păstraţi-vă pantofii curaţi, hidrataţi şi protejaţi. Evitaţi să purtaţi tocuri în mod constant.

Oferiţi-le pantofilor dumneavoastră şansă de a respira, aşa că nu purtaţi aceeaşi pereche două zile la rând. Procedând astfel, extindeţi durata de viaţă a pantofilor.
 

5.Pantofii de calitate previn durerea picioarelor.


Pantofii din materiale de calitate, respirabili şi cu talpa confortabilă îţi oferă un confort mai bun atunci când vine vorba de a fi în mişcare.Cea mai bună încălţăminte pentru cineva este cea care nu face nici o stricăciune, care nu freacă sau strânge şi cu care ai impresia că eşti desculţ, dar cu protecţia necesară pentru a merge pe orice tip de suprafaţă.

Ar trebui să căutăm această caracteristică şi în pantofii care de obicei nu sunt confortabili la prima vedere, cum ar fi pantofii eleganţi pentru bărbaţi şi tocurile înalte pentru femei.

Magazinul Paolo Boticeli are o gamă largă de modele foarte elegante, confortabile, pentru picioarele care merită o atenţie deosebită, indiferent de ocazie.

Aşadar, nu uitaţi că sănătatea picioarelor este mai importantă decât aţi putea crede şi confortul nu ar trebui să piardă niciodată în comparaţie cu frumuseţea!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!