Idei inspirate pentru petrecerea de Craciun

Idei inspirate pentru petrecerea de Craciun
Sezonul petrecerilor este aici și știm că găsirea stilului de încălțăminte perfect pentru a merge alături de ținutele dumneavoastră de petrecere poate fi dificilă.  Şi, indiferent dacă vă întâlniţi cu prietenii, dansați toată noaptea sau pur și simplu vă bucurați de atmosfera festivă, alegerea încălțămintei potrivite vă poate ridica întregul aspect și adăuga un plus de magie de sărbători.

Pentru doamne, tocurile cu bretele împodobite cu detalii strălucitoare sunt o alegere atemporală. Optaţi pentru tonuri metalice precum auriu sau argintiu pentru a capta esența sezonului. Ornamentele precum paietele, cristalele sau chiar o notă de catifea pot aduce o notă de glamour ansamblului dumneavoastră. Aşadar, dacă petrecerea va avea loc în interior, sandalele cu strasuri de la Azarey sunt alegerea potrivită, iar pentru un plus de strălucire accesorizati cu geanta elegant  de la Paolo Botticelli.


In poza: Sandale elegante cu strasuri dama Azarey

Dacă vă simțiți puțin mai jucăușa, luați în considerare o pereche de botine elegante,  cum sunt cele de la Azarey. Sunt o opțiune confortabilă, dar elegantă,  au fețe moi din piele ecologică și toc subțire de 8 cm. Detaliile cu pietre strălucitoare adaugă o notă festivă oricărui look.


In poza: Ghete elegante dama Azarey

Plecaţi afară de Crăciun? Atunci schimbați-vă cizmele de motociclist groase sau de drumeție de zi cu zi cu stiluri din catifea sau piele întoarsă, pentru a adăuga un plus de fler ținutei dumneavoastră. Pielea întoarsă și tocul cu platformă ale brandului S’Oliver conferă acestor botine clasice negre un aspect elegant. Cizmele peste genunchi sunt o altă tendință cheie pentru sezon – asortati-le cu o rochie sau o fustă mini.


In poza: Botine dama S oliver

Când aveți îndoieli, alegeți o pereche clasică de tocuri înalte. Gândiţi-vă la o pereche de tocuri negre ca la Little Black Dress al pantofilor : tipul la care puteți apela oricând, pentru orice ocazie. Este inutil să spunem că pantofii cu fundă fac o declarație serioasă, având capacitatea de a îmbunătăţi aproape tot ce aveţi în garderobă. Aşa că, Diane Marie ne încântă ,din nou, cu o pereche elegantă de pantofi care va atrage toate privirile de la petrecere.



In poza: Pantofi eleganti dama Diane Marie

Acest lucru este important: pantofii de petrecere nu trebuie să fie neapărat cu tocuri înalte. Ultimele sezoane de modă au dovedit că vechea idee de a purta tocuri pentru a fi fancy nu mai este valabilă aşadar, alegeţi cu încredere o pereche de balerini împodobiţi de sărbătoare de la Diane Marie.


In poza: Balerini din piele naturala Diane Marie

Domnilor, clasic nu trebuie să însemne plictisitor. O pereche elegantă de pantofi  din piele, în tonuri profunde și bogate, cum ar fi bordo-ul, poate adăuga o notă de rafinament ținutei dumneavoastră de sărbători.Iar pentru a obţine aspectul chic de care vă spuneam nu vă trebuie decât o pereche de încălţări de la Cohnpol.


In poza: Pantofi eleganti barbatesti, din piele naturala, Conhpol

Pentru un look mai casual, dar mai festiv, luați în considerare mocasinii din piele naturală cu ornamente subtile, cum ar fi ciucurii sau accente metalice.

Confortul este esențial, mai ales atunci când intenționați să fiți pe picioare pentru o perioadă lungă de timp. Căutați pantofi cu branț căptușit și o înălțime de toc ușor de gestionat pentru a vă asigura că puteți dansa toată noaptea fără a sacrifica confortul.


In poza: Pantofi barbati loafers Daniele Gillardo

De asemenea, luați în considerare paleta generală de culori a ținutei dumneavoastră atunci când vă alegeți pantofii. În timp ce o pereche clasică de negru sau nud poate completa aproape orice ansamblu, nu vă fie teamă să experimentați cu nuanțe festive care reflectă spiritul sezonului. Roșu, verde sau chiar o nuanță profundă de albastru pot adăuga o notă de culoare care leagă întregul tău aspect.

Amintiți-vă, pantofii perfecți nu sunt doar un accesoriu, ci sunt un început de conversație și o expresie a stilului  personal. Așa că, indiferent dacă purtați tocuri, cizme, mocasini sau orice altceva, intraţi cu încredere la petrecerea de Crăciun.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!