Ghidul intalnirilor romantice: perechile noatre preferate de pantofi si genti

Ghidul intalnirilor romantice: perechile noatre preferate de pantofi si genti
Dragobetele se apropie cu paşi repezi şi putem simţi cum dragostea pluteşte în aer. Este o zi minunată în care să vă faceţi partenerul să se simtă special, sau chiar să vă mărturisiţi pasiunea secretă.

Indiferent cum sărbătoriţi, Dragobetele este cel mai bun moment pentru a arăta cuiva că îți pasă.

Pentru o întâlnire romantică în acesta zi deosebită, doriți să găsiți echilibrul perfect între stil, confort și funcționalitate.

Iată câteva combinaţii preferate de  genți de mână și pantofi pentru a vă ridica aspectul de noapte, astfel încât să vă puteţi concentra atenţia doar pe persoana iubită.
 

Geantă cu strasuri și tocuri cu bretele



In poza: Geanta eleganta cu strasuri Paolo Botticelli
             Sandale elegante cu strasuri dama Azarey 591

Nu puteți greși niciodată cu o geantă elegantă de la Paolo Botticelli, asociat cu tocuri cu bretele Azarey. Acest combo atemporal adaugă rafinament oricărei ținute, indiferent dacă purtați o rochie neagră sau o salopetă șic.
 

Geantă Crossbody și botine cu toc block



In poza: Geanta casuala dama Crossbody Anekke Shōen Padded
            Botine dama S oliver

Adăugați un plus de culoare sau textură cu o geantă de tip crossbody combinată cu botine confortabile cu toc block. Această asociere dintre botinele S’Oliver şi geanta Anekke este perfectă pentru un ansamblu de întâlnire casual, dar elegant.
 

Rucsac și pantofi sport șic


In poza: Rucsac dama de dimensiuni medii Anekke Origami
            Sneakers dama Anekke Pallette

Optaţi pentru un rucsac la modă asociat cu pantofi sneakers pentru un aspect cool și fără efort. Acest duo marca Anekke este perfect pentru o întâlnire obișnuită, cum ar fi o plimbare în parc sau o cină relaxată. Vă propunem duo-ul ideal.
 

Clutch plic și pantofi cu vârf ascuțit



In poza: Plic ocazie Paolo Botticelli
            Pantofi dama Diane Marie

Pentru o notă de eleganță, alegeţi un clutch plic asociat cu pantofii clasici cu vârf ascuțit. Această asociere  sofisticată completează o varietate de ținute și este ideală pentru o cină romantică sau o noapte în oraș.

Nu uitați să alegeți genți și pantofi care se completează unul pe altul în ceea ce privește culoarea, stilul și ocazia. Și cel mai important, purtaţi ceea ce va face să vă simţiţi încrezătoare și irezistibila în noaptea de întâlnire!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!