Gențile verii 2021

Gențile verii 2021
Soarele strălucește, SPF-ul a fost aplicat, iar cele mai mari tendințe de sezon ne inundă deja listele de dorințe de vară.

După luni și luni de stat în casele noastre, este timpul să ne îndreptăm către sălbăticie sau către terasele restaurantelor (fiecare după preferințe).

Pentru accesorile perfecte care vă ajută să reveniți la realitate consultați cele mai bune tendințe în materie de genți pentru vara anului 2021.

Vara asta avem un amestec de modele clasice bune care au fost la modă de zeci de ani, împreună cu câteva opțiuni cu adevărat noi și excentrice pentru cei care vor să experimenteze.
 

Gențile cu lanț


Geanta casual dama Paolo Botticelli 9Q-21155 - 150,00 Lei

Nu știm despre dumneavoastră, dar noi suntem destul de încântați ca tendința genților cu lanț gros din ultimii ani continuă să se mențină puternică pentru vara anului 2021.
 

Gențile mici


Geanta casual Paolo Botticelli 9AG-21230 - 120,00 Lei

Este amuzant cum gențile mici au devenit un obiect esențial în garderoba noastră. Sunt utile atât cu un singur compartiment dar și cu două, atunci cînd nu ai de pus în ea decât o mască sau câteva facturi.
 

Gențile în forme geometrice


Geanta casual dama Paolo Botticelli 9Q-21154 - 150,00 Lei

Formele genților clasice ar putea fi atemporale, dar există ceva distractiv în ceea ce privește o geantă neobișnuit de geometrică. Este mai interesantă decât o geantă tipică cu clapetă dar cu o oarecare sofisticare și maturitate.
 

Clutch-urile


Geanta clutch Paolo Botticelli 9AG-21229 alba - 120,00 Lei

Poate nu sunt cea mai practică alegere, dar cu siguranță pot fi accesoriul perfect, fiind confecționate din materiale variate și diferite mărimi, făcându-le potrivite atât pentu zi cât și pentru seară.
 

Gențile crossbody


Geanta casual cu margarete, Laura Vita 4173 noir - 440 Lei

Cele mai populare, gențile crossbody cu siguranță pot fi purtate oriunde și de către oricine. Sunt  suficient de încăpătoare pentru telefon(ceea ce este crucial), dar cel mai tare este faptul că nu ai nevoie de mâini pentru a le ține, astfel nu te vor încomoda prea mult.

Este greu de menționat când au devenit aceste genți la modă, dar uneori avem impresia ca au existat dintotdeauna. Dacă ești genul de persoană care ține în geantă doar telefonul, cheile, portofelul și un ruj, atunci geanta asta este perfectă pentru tine.
 

Gențile cu mâner


Geanta casual dama Paolo Botticelli 9Q-21151 - 200, 00 Lei

Imaginați-vă un prânz elegant, cu niște prieteni și mai elegant, unde o astfel de geantă poate fi piesa de rezistență. Cel mai bun mod de a stiliza o astfel de geantă cu mâner este cu țesături luxoase precum lâna sau dantela.

Legați o eșarfă de mătase în jurul mânerului, puneti-vă o pereche de stiletto sau o rochie midi tricotată pentru un aspect extra chic.

Rucsacurile


Rucsac dama, din piele naturala, Pikolinos WHA - 740 - 900,00 Lei

Atunci când ne gândim la rucsac, ne imaginăm niște copii cu ghiozdane în spate sau chiar la cei care fac hiking.

Însă, în ultimul timp, această geantă odată robustă a fost reinventată cu caracteristici elegante și finisaje de ultima generație care o fac surprinzător de atractivă.

Pentru cei care doresc să îmbrățișeze această tendință, avem câteva modele interesante care, literar vorbind, sunt prea cool pentru școală.
 

Gențile hobo


Geanta dama, din piele naturala, culoare rosie - 300,00 Lei

Dacă v-ați săturat de gențile mici și doriți să vă alăturați iubitorilor de genți mari care străbat lumea modei, atunci sigur v-ați gândit la gențile hobo, populare încă din anii 2000.

Se caracterizeaza prin aspectul “înclinat” și breteaua unică. Sunt făcute din materiale moi, care duc la acea curbă dintre cele doua capete ale curelei.

Sunt foarte spațioase, ceea ce înseamnă că poți căra mai multe lucruri în ea. Au mai multe compartimente, cu mai multe buzunarele, potrivite pentru chei, portofel sau altele. Așadar, ese timpul să vă faceți loc în garderobă și pentru o astfel de geantă.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!