Gențile care ne încântă primăvara. Colecția nouă 2022

Gențile care ne încântă primăvara. Colecția nouă 2022
Iubim la nebunie pantofii dar genţile sunt articolele de modă care ne încântă cel mai mult şi, de aceea, suntem mereu în căutarea celor mai noi apariţii. Aşadar, a venit momentul să ne concentrăm asupra genţilor de care nu ne mai săturăm şi să descoperim împreună care sunt cele mai potrivite.

Am încercat să includem o gamă largă de articole - de la descoperiri cool şi accesibile, la geanta de lucru perfectă până la eroul de zi cu zi - rucsacul. Toate sunt piese esenţiale pe care le puteţi purta acum şi să le aveţi în dulap pentru totdeauna şi care vă vor satisface pofta şi nevoile indiferent de stil sau de buget.

Genţile, chiar mai mult decât majoritatea îmbrăcămintei au o funcție - de a depozita, proteja şi transporta esenţialul zilnic.Ca atare, trebuie să funcţioneze cu adevărat, ceea ce înseamnă că nu pot eşua la primul semn de greutate suplimentară.

În acest sezon vă punem la dispoziţie genţi sofisticate şi încăpătoare, din materiale de calitate, în care puteţi băga cât mai multe lucruri, dar şi genţi de mâna care funcţionează perfect pentru trio-ul esențial: chei, portofel şi telefon. În plus, mulţimea de genţi pentru serviciu, disponibile în ofertă, vă va copleşi cu cele mai interesante modele pe care să le asortaţi cu ţinuta elegantă pentru job.

Aşadar, dacă vă gândiţi să vă faceţi o plăcere şi să investiţi într-o nouă geantă, atunci vă invităm să aruncaţi o privire asupra câtorva modele perfecte pentru toate stilurile.

Practice şi la modă, rucsacurile sunt alegerea perfectă pentru o plimbare fără probleme prin oraş. Aşa că, indiferent dacă faceţi comisioane, mergeţi la serviciu sau o simplă ieşire, un rucsac va păstra, la îndemână, tot ce aveţi nevoie.

Dacă doriţi aspectul şi senzaţia de lux a pielii, acest design elegant de la Pikolinos este, cu siguranţă, câştigător. Rucsacul combină un model aparte cu o siluetă elegantă, pentru a face din el partenerul perfect de la serviciu până în weekend.



Fabricat manual, folosind materiale de înaltă calitate, rucsacul din piele naturală Pikolinos este uşor, foarte rezistent şi gata pentru ieşiri. Este extrem de încăpător şi este dotat cu multe buzunare practice pentru telefon, chei şi alte bunuri necesare.Are o superbă culoare bleu şi este o alterativa magnifică la geanta de zi cu zi.

Surpriză acestui sezon vine de la Anekke, un designer cunoscut de accesorii pentru doamne şi domnişoare, care ne va încânta privirile şi simţurile cu minunatele produse din conectiile Mediterranea Relax, Fun and Music şi Nature.

Astăzi vă propunem rucsacul de damă Anekke din colecţia Mediterranea ce permite o abordare relaxantă a stilului practic şi care se va potrivi cu toate ţinutele dumneavoastră.Vă oferă acces uşor la elementele esenţiale datorită buzunarelor din faţă şi spate.Are două bretele ajustabile pentru a fi purtat pe umeri, iar mânerul superior îl face uşor de transportat în mână. Combinaţia de culori este foarte versatila şi extrem de potrivită acestui sezon.



Datorită caracteristicilor sale de organizare şi a designului vesel şi plăcut, trece fără probleme de la birou la timp liber. Are un compartiment principal, iar buzunarul din faţă este util pentru a depozita chei sau alte lucruri necesare la îndemână. Imprimeul este specific colecţiei Mediterranea, iar tuşa finală este dată de detalii precum logo-ul metallic şi brelocul original.

Genţile de tip crossbody au devenit un element de bază, deoarece viaţa noastră a devenit din ce în ce mai aglomerată şi suntem frecvent în mişcare. Ele poartă toate lucrurile esenţiale de care aveţi nevoie fără să vă simţiţi prea voluminoase sau încărcate, eliberându-vă mâinile astfel încât  să puteţi prelua apeluri, să verificaţi mesajele , să ţineţi o umbrella sau altceva.

În plus, genţile crossbody pot contribui la îmbunătăţirea oricărui stil sau ţinuta. Pe site-ul nostru puteţi găsi o mulţime de genţi crossbody într-o mare varietate de siluete, nuanţe şi modele care să se potrivească stilului dumneavoastră.

O geantă obligatorie, cea de la Paolo Botticelli are un design robust, un mâner de prindere şi o curea de umăr ataşabila pentru a se adapta stilului dumneavoastră preferat. Este o geantă excelentă de zi cu zi care va îmbunătăţi instantaneu orice aţi purta.Se potriveşte perfect atât cu ţinute office dar şi casual sau chiar sport.



Imprimeul de şarpe al acestei mini genţi este doar atingerea potrivită de care o are nevoie ţinută dumneavoastră. Este o piesă frumoasă în orice garderobă. Geanta are un mâner superior pentru a fi ţinută în mâna dar şi un lănţişor, astfel încât să schimbaţi oricând modul în care o purtaţi. Dacă preferaţi poşetele cu structură solidă, aceasta geantă este una potrivită deoarece are o bază solidă ce o păstrează în poziţie verticală.



Geanta Italy, o geantă mică în stil vagabond (hobo) este o opţiune excelentă pentru a da un pic de viaţa garderobei dumneavoastră în noul sezon.Geanta bagheta din anii ’90 a evoluat într-o geantă semiluna mai modernă şi deşi există mai multe variante ale acestui stil, toate au aceeaşi formă distinctivă cu adâncime vizibilă la mijloc. Poate fi purtată atât pe umăr sau în still poştaş.



Dacă ar fi să descriem într-un singur cuvânt aceasta geantă de la Anekke din colecţia Fun&Music ar fi – sofisticată. Acest crossbody este unul dintre opţiunile versatile şi o puteţi combina cu multe ţinute. Deşi are un singur compartiment, căptuşit cu material, este suficient de încăpător pentru a găzdui un telefon, un portofel, chei sau altceva.

Designul combină tonuri precum alb şi negru ce contrastează frumos cu detaliile cu roşu şi imprimeul jucăuş. Ca la orice produs specific marca Anekke, designerul ne încântă cu un logo metallic, un ac decorativ şi brelocul original specific colecţiei.



Ca de fiecare dată, suntem aici pentru a vă informa despre geanta de lucru perfectă în care veţi dori să investiţi în această primăvară.Interior încăpător, buzunare multiple şi siluete structurate-toate vă oferă atât stil cât şi funcţionalitate.

Geanta Teea de la Italy este o geantă luxoasă, perfectă pentru serviciu.Este elegantă şi cu un imprimeu la modă, iar datorită mânerelor şi curelei reglabile vă puteţi schimba oricând modul în care o purtaţi.Are fermoar ceea ce înseamnă că bunurile dumneavoastră vor fi în siguranţă în timpul utilizării.



Cu calendarele pline de evenimente cu cravată şi nunţi din belşug, nevoia de câteva genţi noi este mai mult decât evidenta.Aşadar, fie că doriţi să vă îmbunătăţiţi salopetele preferate, rochiile de cocktail sau body-ul ideal şi o pereche clasică de blugi-un clutch grozav va face treaba.

Poate nu este cea mai practică opţiune, dar este accesoriul perfect pentru petreceri sau seri la club. Geanta de la Paolo Botticelli alias eticheta preferată a modei este un exemplu grozav - este argintie, strălucitoare, realizată cu stil- definiția omologului perfect pentru orice ansamblu.



Aşezaţi-l pe o jachetă de piele pentru un joc tactil sau lângă o rochie elegantă.Se potriveşte oricum!

Vezi toată colecția nouă de genți pentru noul sezon 2022!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!