Geanta, accesoriul nelipsit oricarei femei! Ce model ne cumpărăm anul acesta?

Geanta, accesoriul nelipsit oricarei femei! Ce model ne cumpărăm anul acesta?
Genţile - nu avem niciodată suficiente!

Dacă eşti o colecţionară de genţi si nu numai, trebuie să ştii câte ceva despre fiecare tip de geanta, astfel încât să te poti bucura de modele diferite.

O geantă trebuie să fie elegantă, fără detalii şi accesorii inutile. Este recomandat ca ea să fie în armonie cu culorile hainelor pe care le porți de obicei.

Nu uita că o geantă mai simplă  se potriveşte mai bine oricărui stil vestimentar, fiind potrivită pentru orice ocazie.


Pentru sezonul cald se recomandă culorile deschise cum ar fi alb, bej , gri deschis sau orice culoare din paleta de culori a curcubeului, în timp ce în sezonul rece se poartă negrul, griul închis sau nuanţele de maro.

Genţile de umăr



Geanta de umăr sau geantă de zi cu zi este cea mai funcţională dintre toate. Şi cum fiecare brand are variantele lui, ne este şi mai greu să rezistăm tentaţiei de a cumpăra mai multe.

Dar nu ne plângem, nu-i aşa? Sunt mari, practice şi foarte încăpătoare deoarece, să recunoaştem, purtăm în ele un mini supermarket. Aşadar, să o facem cu stil.

Gențile de mână

Geanta de mana


Genţile de mână sunt perfecte mai ales pentru femeile de afaceri. Pot fi purtate lejer pe braţ sau în mână.

Dacă dimensiunea îţi permite, poţi băga în ea şi laptopul tău micuţ.  În felul acesta nu mai eşti nevoită să porţi două genţi. Aşa că, adu-ţi aminte să investeşti într-o geantă trainică şi de bună calitate.

Genţile crossbody



Genţile crossbody sunt funcţionale, confortabile şi stilate. Sunt perfecte pentru mersul la cumpărături, diferite comisioane, sau pentru călătorie.

Dacă eşti cu copiii, genţile acestea sunt perfecte. Şi partea bună e că le putem găsi în diferite dimensiuni.

Genţile matlasate



Genţile matlasate sunt considerate iconice, aşa că, dacă te-ai gândit să investeşti într-o astfel de geanta, go for it! Acest tip de geanta adauga un plus de stil şi îţi amplifica ţinuta de zi cu zi.

Genţile clutch

geanta-cluch


Genţile tip clutch sunt clasice, elegante şi sofisticate deoarece nu putem purta o geantă mare atunci când mergem la o petrecere.

Singura problemă este că nu ne putem hotărî ce băgăm în ea sau ce lăsăm pe dinafară, dar merită. Dacă nu eşti fan al genţii mici, sigur găseşti la diferite branduri genţi tip clutch care au mai multe compartimente şi îți oferă mai mult spaţiu decât celelalte.

Genţile tip Hobo



Geanta tip Hobo este ca o geantă clasică de umăr dar nu este la fel de încăpătoare. Formă alungită face ca geantă să fie considerată deopotrivă formală şi casual.

Dacă te-ai plictisit de tipicele genţi de umăr optează pentru o geantă tip Hobo. Cu siguranţă va aduce un plus colecţiei tale.

Acestea sunt doar cateva tipuri de genti pe care m-am gandit sa ti le prezint azi. Tu ce model indragesti, care crezi ca te reprezinta? 

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!