Dragostea și pantofii…

Dragostea și pantofii…
Dacă o să cauţi pe internet vei găsi o grămadă de articole despre dragostea femeilor pentru pantofi. Şi nu degeaba… noi, femeile chiar iubim pantofii, considerăm că ne colorează viaţa, niciodată nu avem suficienţi…

Cred că şi bărbaţii iubesc pantofii, din experienţa pot să vă spun că , de cele mai multe ori, îşi aleg cu foarte mare atenţie încălţămintea (bine, nici nu cumpără atât de des precum noi, femeile), dau o foarte mare importanţă calităţii materialului din care sunt fabricaţi, aspectului şi comodităţii…

Având în vedere că suntem în “ Luna iubirii” şi că avem nevoie să fim doi într-o poveste de iubire reuşită, m-am gândit să vă creionez câteva sugetii pentru pantofi asortaţi în cuplu.

Ce poate fi mai frumos într-o poveste de dragoste dăcât armonia pe toate planurile. Şi aţi văzut cât de plăcut este atunci când vezi pe stradă un cuplu de îndrăgostiţi, iar dacă mai sunt şi asortaţi parcă te uiţi la un tablou frumos.

Şi pentru că în luna aceasta cuplurile tind să devină mai romantice şi,după atâtea restricţii, cu siguranţă apetitul pentru o plimbare prin oraş sau o seară la un restaurant este crescut, vă recomandăm trei moduri în care vă puteţi allege pantofii asortaţi în cuplu.

1. O combinaţie reuşită ( şi un “must have” al pantofarului fiecăruia dintre noi) poate fi un pantof elegant negru din piele lucioasă cu detalii perforate şi un pantof stiletto din piele întoarsă roşie.
 

2. Un pantof bărbătesc maro, elegant, cu cusătură englezească se va asorta minunat cu un pantof de damă albastru cu vârf ascuţit şi toc gros.

 

3. Şi ultima noastră propunere este pentru cei care au nevoie de mai multă comoditate atunci când vine vorba de încălţăminte. Iar pantofii comozi pot fi şi ei foarte eleganţi. Putem allege un pantof bărbătesc stil moccasin din piele nubuk neagră la care să asortăm o pereche de pantofi cu vârf rotund şi un toc micuţ.

 

Sper ca sugestiile noastre să vă fie de folos în alegerile pe care le veţi face atunci când veţi sărbători “ Ziua îndrăgostiţilor”, oricare ar fi ea pentru voi, pentru că,  atuci când iubeşti poţi sărbători această zi în fiecare zi…

Zile cu iubire şi pantofi asortaţi să aveţi!

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!