De la genti crossbody la clutch-uri - cateva modele care se potrivesc fiecarui eveniment

De la genti crossbody la clutch-uri - cateva modele care se potrivesc fiecarui eveniment
O geantă frumoasă poate fi completarea perfectă pentru ținuta de invitat la nuntă sau un alt eveniment important. De fapt, unii ar putea spune că este imperativ. O geantă de mână este esențială pentru a ascunde acele articole mici importante de care aţi putea avea nevoie pe tot parcursul zilei și oferă atingerea finală pentru întregul ansamblu.

Așadar, în mijlocul planificării vestimentației de petrecere, este esențial să decideţi asupra unei genți grozave. Așa că astăzi, am adunat  câteva genți de mână pentru a vă inspira pentru următorul eveniment. Aceste genți vor merge cu aproape orice ținută, așa că nu vă faceţi griji  dacă nu vă  puteți hotărî pe loc. Există ceva pentru toate gusturile.


Ce fel de geantă purtăm la un eveniment?


Când vine vorba de a alege geanta potrivită pentru ținuta de invitat la o petrecere, iată ceva de care ar trebui să ţineţi cont: poșetele mari, tote-urile sau alte genți supradimensionate nu sunt cea mai bună opțiune. Vreţi poșete de dimensiuni mici până la mijlocii, ceva care să vă completeze ținuta, dar care să nu o copleșească , dar să fie şi uşor de dat deoparte în caz că aţi primit o invitaţie la dans. O poșetă mare nu este doar o bătaie de cap de purtat, ci pur și simplu nu este de luat în calcul atunci când vine vorba de ținuta pentru evenimente. Ţineţi cont de acest lucru și orientaţi-vă către poșete mici, clutch-uri și genți de mână.

Gențile structurate cu mâner superior sunt o alegere populară pentru un aspect sofisticat și lustruit. Gențile de umăr și gențile crossbody sunt, de asemenea, indicate pentru o atmosferă mai relaxată și fără efort. Clutch-urile și gențile de seară sunt perfecte pentru a adăuga o notă de glamour ținutei perfecte.

Arătați ca o regalitate fără să vă epuizați economiile atunci când vă cumpăraţi această geantă mică, care este alegerea noastră pentru următorul eveniment la care aţi fot invitată. Această geantă la modă, de la Paolo Botticelli este, de asemenea, funcțională, deoarece are un design matlasat clasic și o închidere ușor de utilizat pentru a păstra în siguranță cele mai prețuite bunuri. Mica și compactă, dar suficient de mare pentru a ține telefonul, portofelul și luciul de buze, va atrage toate complimentele indifferent de ocazia la care veţi participa.



Ținuta nu este singura modalitate de a ieşi în evidenţă la o nuntă de vară. Alegerea unui generator de stil este oportunitatea dumneavoastră de a experimenta culoarea, materialul, forma, textura și stilul. Lucrul grozav despre design-urile atrăgătoare (în afară de stilul lor, desigur) este că ele merg pentru orice tip de nuntă, de la evenimentul formal cu cravată neagră până la o nuntă capricioasă. Acest clutch roz potrivit pentru orice eveniment la care doriţi să participaţi, va oferi o notă jucăușă unei aventuri cu cravată neagră, dar va oferi și o notă de eleganță întrunirilor mai puțin formale, cum ar fi cele de pe plajă sau parc. Oaspeții vă  vor întreba despre geanta  toată noaptea!



Să fim sincere: în timp ce vreţi să arătați uimitor la un eveniment de vară, vreţi să vă şi distraţi pe deplin. Asta înseamnă să vă asiguraţi că vă simţiţi confortabil și gata să vă ridicaţi și să dansaţi pe fiecare melodie de la recepție. Nimeni nu vrea să-și mute geanta din mână în mână sau umăr pe umăr toată noaptea. Un crossbody detașabil vă oferă flexibilitatea de a vă purta geanta ca clutch pentru ceremonie și de a vă păstra mâinile libere pentru a dansa mai târziu.



Încercați un crossbody cu o notă de culoare sau alegeți o geantă neutră cu care veți ajunge departe, după încheierea sezonului de petreceri de vară. Diane Marie ne-a obosnuit deja cu creaţiile din piele naturală de calitate care satisfac chiar şi cele mai exigent cerinţe.

O geantă din piele naturală este o geantă structurată frumos, care este perfectă pentru a adăuga o notă de rafinament aspectului de invitat la nuntă. Geanta noastră „albastru electric” de la Tony este realizată din piele naturală, cu efect matlasat ce adăuga stil și eleganță ținutelor dumneavoastră de ocazie. Are o baretă  accesorizata cu lanţ, feronerie din metal auriu și o închidere pe partea superioară prin răsucire. Interiorul are două  compartimente spaţioase,despărţite de un buzunar cu fermoar  şi un alte două buzunare mai  mici. Această geantă uimitoare este perfectă pentru un eveniment tradiţional.O puteţi găsi şi în două variante de culori: albastru şi roz.



Această geantă crossbody/ clutch de la Paolo Botticelli este foarte apreciată şi nu numai că strălucește ca un diamant, dar este și la fel de încăpătoare și ușoara. Este foarte frumoasă, subtilă, are un lanț delicat, detașabil care îi adaugă versatilitate iar strălucirea de bun gust va fi potrivită pentru orice nuntă semi-formală sau cu exclusivă.  Indiferent dacă o folosiți ca clutch sau geantă de umăr, obiectele dumneavoastră de valoare vor fi în siguranță.  Este reţeta perfectă pentru a atrage toată invidia prietenelor.



Pe lângă faptul că acționează ca și accesorii, cele mai bune genți de mână pentru petreceri şi evenimente pot acționa că piese de conversație sau pături de siguranță, permițându-vă să sărbătoriți în stil (și confort).

Când faceți cumpărături pentru cele mai bune genți, poate fi util să luați în considerare locația, codul vestimentar și vremea, pe lângă stilul dumneavoastră personal.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!