De ce iubim gențile Anekke

De ce iubim gențile Anekke
Anekke este un brand foarte plin de viață, iar fiecare colecție sau subcolecție are propria poveste cu stilul său distinctiv. În spatele mărcii Anekke vă puteți imagina o varietate de accesorii de modă,cum ar fi genți de mână, rucsacuri, genți pentru laptop, poșete, huse, genți mici, umbrele sau pixuri și creioane. Pe scurt, orice ai nevoie să aduci cu tine în fiecare zi la școală, la serviciu, în timpul liber sau pentru orice eventualitate.

Dar de ce iubim gențile Anekke? Pentru că este un brand de design, atipic, cu simțul detaliilor și care produce piese de înaltă calitate, practice și atemporale. Gențile și poșetele sunt întotdeauna bine aranjate și în principal secționate practic şi sunt realizate din materiale de înaltă calitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se uzează rapid. Și pentru că marca Anekke nu este foarte populară în țara noastră (încă!), suntem unici purtând piesele sale.

Și de aceea iubim Anekke și ne răsfățăm ochii cu piesele sale în fiecare zi.

Noua colecţie a brandului spaniol de modă Anekke pentru primăvara/vara 2022 este absolut divină şi ne-am îndrăgostit cu adevărat de ea. Este pentru toate domnișoarele curajoase, încrezătoare în sine, doamnele și femeile care iubesc moda, au stil, spirit de călătorie și nu se tem să poarte piese originale.



Moda a devenit un mijloc de exprimare pentru mulți dintre noi. Îmbrăcarea nu este doar o modalitate de a ne acoperi pielea, ci mai degrabă o modalitate de a ne caracteriza ca şi persoane. Cum suntem, ce tip de stil de viață avem sau care sunt gusturile noastre. Dar, ce poate spune o geantă despre noi?
O geantă este un accesoriu care nu are doar o funcţie estetică. Desigur, atunci când alegem ceva pe care urmează să-l purtăm, luăm în considerare criteriile care ni se potrivesc cel mai bine, deși nu este singurul lucru la care ne gândim înainte de a alege.

Când o voi folosi, ce dimensiune are, ce capacitate are, ce stil este... nu alegem același lucru pentru fiecare situație și asta spune multe despre noi înșine. Vreţi să aflaţi tot ce poate spune o geantă despre dumneavoastră?   
 

Rucsacuri: femei cu spirit urban


Rucsacurile sunt o caracteristică proeminentă în rândul femeilor care își doresc confort, fără a renunța la stil. Aceste genți au de obicei mult spațiu (în funcție de dimensiunea lor, desigur), sunt ideale pentru persoanele care călătoresc mult datorită stilului lor de viață (muncă, studii, ieșiri, excursii...).
Persoanele care folosesc rucsacuri tind să fie aventuroase şi  independente.

Frumosul rucsac Anekke, cu mâner de transportat cu mâna și bretele reglabile, spațiu principal cu închidere cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar și buzunar cu fermoar din spate este alegerea perfectă a acestui sezon.



Combină tonurile de bej și maro cu un imprimeu inspirat din peisajele mediteraneene și tușe de culoare. De asemenea, este plin de broderii și aplicații care îl fac special. Călătoriţi în Marea Mediterană în acest sezon și plimbaţi-vă de-a lungul țărmurilor sale cu acest frumos rucsac.
 

Genți crossbody: practice pe umăr


Gențile crossbody sunt confortabile şi  grozave pentru utilizarea de zi cu zi. Este un tip de geantă pe care femeile practice adora să-l folosească, pentru a lua cu ele strictul minim și exact ceea ce au nevoie.Sunt perfecte pentru a merge la serviciu şi pentru plimbări :trebuie doar să alegem modele de diferite mărimi care să se potrivească cu momentul. Câte aveţi în colecția dumneavoastră de genți?

Dacă ați urmărit podiumurile de primăvară/vară 2022, știți că gențile în formă de inimă au fost proclamate drept una dintre cele mai mari tendințe de genți ale sezonului. Silueta adorabilă a fost observată la mai mulţi designer celebri.



De fapt, aceasta nu este prima dată când designerii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Gențile în formă de inimă au apărut constant în colecțiile de designeri, indiferent dacă acestea erau specifice Zilei Îndrăgostiților sau nu. De aceea, există o abundență de genți de designer în formă de inimă din care să alegeți dacă doriți să cumpărați în tendințe.

“Culoarea este o putere care influențează direct sufletul!”

Această bijuterie frumoasă de la Anekke va cuceri multe inimi de fiecare dată când o veţi purta. Designul său original roșu aprins o face perfectă pentru toate acele ocazii în care doriți să oferiți o notă specială oricărui look sau să oferiți cuiva un cadou care vorbește de la sine.

Este realizată din material ecologic (respectuos cu mediul), şi este prezentată într-o cutie frumoasă cu un săculeţ de protecţie pentru a o depozita. Se deschide în mijloc cu magnet şi are căptuşeala interioară. Datorită lanţului multipozitii, o puteţi purta atât pe umăr cât şi ca geanta de mână.
    

Genți cu mai multe poziții: o geantă pentru fiecare situație


Găsirea unei genți care să se potrivească stilului dumneavoastră și să corespundă nevoilor este fundamentală, pentru că este ceva pe care îl folosiţi în fiecare zi. De aceea există diferite tipuri de genți, care se adaptează la tot ce aveţi nevoie. Unele chiar ne surprind, pentru că pot fi purtaţi în moduri diferite în funcţie de fiecare situaţie.

Femeile cărora le place acest tip de geantă sunt în mod normal practice și își doresc produse care să se potrivească ritmului lor de viață. Aşadar, vă punem la dispoziţie geanta-coș ,un model unic marca Anekke, care poate fi folosită ca atare sau separat.



Este formată din două piese:o geantă tote,care poate fi folosită ca geanta de mână sau crossbody şi o geantă interioară imprimata care poate fi scoasă şi folosită independent. Are căptuşeala interioară şi detalii decorative unice precum sigla metalică, acul de coral sau pandantivul original din colecţie.
 

Genţi mari: întotdeauna pregătite


Gențile mari tind să fie opțiunea preferată pentru femeile care privesc înainte. Acest tip de geantă va permite să luaţi cu dumneavoastră tot ce aţi putea avea nevoie, inclusiv o umbrelă în caz că plouă, un caiet pentru a scrie ceva...

De regulă, gențile de umăr sunt gențile vedete cu mai mult spațiu și pot exprima multe despre persoana care le folosește prin designul lor. Ce părere aveţi despre astea?

Bucurați-vă de această geantă fantastică din colecţia Mediteranean, o geantă foarte confortabilă cu mâner dublu împletit și curea de umăr suplimentară. Are un compartiment mare cu închidere cu fermoar și buzunare interioare, separate pentru telefonul mobil sau alte obiecte.



Finisajul este cu nenumărate elemente marine în broderie și aplicații, iar detaliile precum logo-ul metalic şi brelocul specific colecţiei transforma aceasta geantă în modelul perfect pentru dumneavoastră.
 

Genți mici: încredere în sine


Gențile mici sunt folosite în general pentru ocazii speciale sau pentru plimbări. Având în vedere designul lor, acestea tind să aibă o capacitate mai mică, așa că persoana care folosește una își ia cu ea ceea ce consideră cu adevărat esențial.

În ciuda dimensiunilor lor, desenele, culorile sau formatele lor sunt în mod normal destul de izbitoare și sunt adesea preferatele femeilor încrezătoare în sine, care iubesc moda în general.

Radiați pozitivitate cu această geantă originală din colecţia Fun & Music, o geantă perfectă pentru a se combina cu look-ul dumneavostră zilnic, cu un compartiment de dimensiuni medii cu clapă și fermoar.



Este îmbunătăţită cu un buzunar la spate și o curea de lanț impresionantă și o curea de umăr ajustabilă suplimentară, astfel încât să o puteți purta cum doriți.Îmbina exteriorul în tonuri simple cu detalii infinite în aplicaţii .Nu o lăsaţi să scape!
 

Portofelele


La fel ca un telefon sau cheile de la casă, un portofel este ceva pe care îl purtaţi aproape în fiecare zi. În cele din urmă, designul ar trebui să vă ușureze viața, păstrând totul, de la bani la cărți de credit, la chitanțe la ID-uri, organizat și ușor de accesat din mers. Având în vedere cât de mult se folosește, veţi dori un portofel care să țină bine, să nu adauge greutate inutilă genții dumneavostra și să nu aibă feronerie de proastă calitate (blocuri, fermoare) care se dovedesc inutile sau frustrante.

Pentru mulți, stilul contează iar un portofel este un accesoriu care vorbește despre gustul dumneavostra în materie de modă și, cel puțin, ar trebui să vă facă să vă simți fericită sau să servească drept un cadou atent.

Portofelul original Anekke, cu închidere cu clapa magnetică, are două spaţii, unul deschis care închide clapa iar celălalt are şi închidere cu duza, iar pe spatele poşetei are un buzunar cu fermoar.



Aceasta poşetă este foarte completă întrucât vă permite să transportaţi monede, bancnote și cârduri, toate separate într-un spațiu mic. Finisajul său în tonuri de bej inspirat de Mediterana, vegetația şi peisajele sale vă vor încânta privirea şi simţurile.



“Eu sunt Anekke, aș vrea să fiu amintirile tale, nostalgia ta, acele momente frumoase prinse în timp pe care le retrăiești când începi să visezi....
Am fost creată pentru a vă aduce pace și pentru a vă ajuta să transmiteți sentimente frumoase, cum ar fi dragoste și prietenie.
Oamenii spun că am o notă romantică de tandrețe și inocență care te va conduce într-o lume magică plină de vise.
Sunt iubitoare, dar enigmatică, ceea ce face pe toți să fie curioși despre cine
Sunt cu adevărat, de unde vin și care sunt secretele mele...
Secrete pe care le vei descoperi când vei intra în lumea mea - lumea lui Anekke.”

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!