Cum să alegeţi pantofii potriviţi pentru primăvara anului 2022

Cum să alegeţi pantofii potriviţi pentru primăvara anului 2022
Primăvara este, poate, cea mai aşteptată perioadă a anului de catre majoritatea oamenilor. Iar noi credem că una dintre cele mai bune modalităţi să vă pregătiţi pentru acest sezon este să aveţi un upgrade complet al garderobei. Deşi aveţi toate hainele pregătite, nu uitaţi însă de cei mai buni pantofi de primăvară, deoarece aceştia sunt exact ceea ce aveţi nevoie pentru a vă completa ţinutele.

Pentru a ne asigura că faceţi cele mai bune alegeri în materie de pantofi de primăvară, venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva sugestii despre cum să alegeţi perechea potrivită în funcţie de nevoi.

Primăvara este un anotimp destul de călduros aşa că trebuie să fiţi atenţi la căptuşelile din interior. Acestea trebuie să fie respirabile, astfel încât picioarele să rămână uscate. Evitaţi în acest fel şi neplăcutul miros al picioarelor.În acelaşi timp, pantofii ar trebui să vă ofere şi o protecţie completă împotriva intemperiilor. Primăvara este totuşi capricioasă.

Este important să luaţi în considerare ocazia pentru care vă alegeţi ţinuta. Balerinii sau pantofii cu toc mic sunt ideali pentru serviciu, pantofii stiletto se potrivesc de minune la petreceri sau evenimente mai selecte, iar sneakersii oferă confort atunci când ieşiţi la plimbare.

Sandalele sunt o opţiune bună pentru primăvara, dar s-ar putea să nu fie cea mai inspirată alegere la o întâlnire de afaceri.Aceste este motivul pentru care trebuie să alegeţi înţelept unde veţi merge în pantofii dumneavoastră de primăvară.

Primăvara este momentul perfect pentru tendințe şi fiecare an este martorul unora nebuneşti. Cu toate acestea trebuie să aveţi în vedere achiziţia unor pantofi atemporali, pentru a nu fi puşi în situaţia de a-I arunca odată ce nu mai sunt la modă.

O pereche ce se potriveşte cu majoritatea ţinutelor, nu este doar foarte utilă, vă lasa si cu bani în portofel pe termen lung.

Puteți alege culori luminoase şi însorite, dar să nu exageraţi cu sclipiciul. Ca în cazul oricărei piese din garderoba dumneavoastră, încălţămintea trebuie să poată fi purtată cu majoritatea hainelor pe care le aveţi. Culori cum ar fi bejul, rozul, roşul, muştarul dar şi pastelurile sunt o alegere bună şi pot fi rotite de-a lungul lunilor de primăvară.

Când vine vorba despre încălţăminte, confortul triumfă asupra tuturor. Căutaţi căptuşeli moi, căptuşeală în jurul gleznelor, branturi cu memorie şi talpă care să absoarbă şocurile. Dacă şireturile sau cataramele vi se par enervante, alegeţi pantofi slip-on; sunt la fel de funcţionali.

Dacă suferiţi de afecţiuni ale picioarelor este important să alegeţi o încălţăminte în care să vă simţiţi confortabil. O mulţime de probleme pot fi rezolvate într-o oarecare măsură cu tipul corect de pantofi. Încălţămintea cu amortizare şi susţinere optimă pe părţile laterale, la călcâi şi în partea de jos este ideala.

Pantofii adânci şi largi sunt o opţiune bună dacă se întâmplă să purtaţi orteze personalizate, recomandate de medicul dumneavoastră. Reţineţi să verificaţi şi suportul pentru arcada piciorului oferit de pantofii pe care îi alegeţi astfel încât să ajute afecţiuni precum durerea piciorului sau platfusul. Deşi să fii la modă este distractiv, nu ar trebui să fie în detrimentul sănătăţii dumneavoastră.

Este necesar să combinaţi pantofii potriviţi cu ținutele potrivite pentru a arăta prezentabil.Un costum necesită pantofi eleganţi sau oxford, în timp ce un tricou casual şi blugi arata perfect cu o pereche de sneakers sau tenişi.În mod similar, sandalele atâta bine cu o rochie în timp ce cizmele de primăvară se îmbină ideal cu blugi skinny şi un cardigan.

Acum că am învăţat cum să ne alegem încălţămintea potrivită, este timpul să vedem şi câteva modele inspirate, perfecte pentru primăvara.

Pantofii de primăvară de la Pikolinos sunt confecţionaţi din piele naturală de calitate foarte bună şi au în interior brant cu memorie.Talpă din cauciuc ajută la tracţiune şi absoarbe şocul atunci când păşiţi.

Pantofi Pikolinos

Fiecare femeie are nevoie de o pereche de pantofi casual pentru sezonul de primăvara care vor arăta la modă împreună cu nişte blugi skinny.În plus, au nişte şireturi portocalii pentru o potrivire perfectă cu un plus de culoare şi un confort de tot parcursul zilei.

Marco Tozzi ne încântă cu o pereche de pantofi de primăvară realizaţi cu tehnici avansate şi material de calitate. Oferă perfecţiune cu un model împletit şi cu un brant cu memorie Fell Me.



Sunt perfecţi pentru birou sau o plimbare în parc. Au o culoare superbă bleu ciel şi credem că aceşti balerini sunt croiţi pentru lumea modernă şi sunt un plus grozav pentru colecţia dumneavoastră.

Mocasinii cu talpa groasă rămân un element de bază pentru fetele cool şi primăvara asta - şi nu este greu de înţeles de ce. Stilul mai dur al mocasinilor de la Marco Tozzi  este puţin şlefuit şi accesibil, făcându-i ideali pentru a merge la birou într-un costum sau pentru o întâlnire în fustă mini.



Ne place foarte mult această propunere de la Marco Tozzi din piele ecologică cu aspect lăcuit şi cu detalii pe partea superioară.

Dacă sunteţi în căutarea unor pantofi cu toc confortabil, atunci este timpul să aruncaţi o privire asupra celor de la Diane Marie. Aceste tocuri block albastre sunt pata de culoare de care are nevoie garderoba dumneavoastră.



Popularitatea pantofilor cu toc block în rândul femeilor este în creştere. Acest gen de tocuri a evoluat pentru a fi mai confortabili şi versatili ca oricând.Nu sunt doar pentru un eveniment de seară, ci şi alegerea pentru un eveniment de zi sau la birou.

Deşi unele doamne tind să se ferească de el, imprimeul animal este o modalitate excelentă de a aduce un plus unei ţinute de altfel simplă. Iar dacă sunteţi începătoare în acest domeniu vă sugerăm pantofii stiletto de la Marco Tozzi.



Asortaţi-i cu o fustă crem cu talie înaltă şi un pulover din tricot moale şi v-aţi creat look-ul perfect pentru o zi de primăvară. Aspectul monocrom este şic şi lasă pantofii să iasă cu adevărat în evidenţă.

Indiferent dacă faceţi modificări subtile în garderoba sau îmbrăţişaţi o estetică de primăvară complet nouă, încălţămintea dumneavoastră poate deschide calea. Intraţi în noul sezon cu cei mai buni pantofi de primăvară pentru femei: sneakersi, balerini, mocasini sau tocurile la care aţi visat.

Vezi toată colecția pentru primăvara anului 2022.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!