Cum ne îmbrăcăm atunci când purtăm botine

Cum ne îmbrăcăm atunci când purtăm botine
Botinele sunt, fără îndoială, pantofii supremi pentru vreme rece. Cu atât de multe opțiuni diferite (botine cu toc sau talpa joasă), este adesea dificil să ieșim din rutina de a purta aceeași pereche de pantofi încercată și adevărată, cu aceleași ținute obosite, săptămână de săptămână. Dar nu vă faceți griji!

Am găsit câteva idei noi și proaspete despre cum să purtați botine cu blugi, pantaloni, rochii, fuste sau orice articol din garderoba. Căutaţi inspirație pentru ținutele de toamna-iarnă? Nu căutați mai departe decât aceste combinații de stil care fac botinele de damă să arate atât de șic.

Ați observat câte opțiuni de încălțăminte există? Vârf ascuţit sau rotunjit, tija(glezna) înaltă sau scurtă, piele sau piele întoarsă, toc bloc sau toc stiletto? Există sute de opțiuni diferite. Deci, de unde știm ce tip de ghetuță să purtăm şi cu ce blugi? Deși nu există reguli stricte și rapide, există câteva linii directoare pe care să le urmăm.

De asemenea, este important să știți că anumite stiluri de papuci sunt mai limitative decât altele și tind să funcționeze mai bine cu anumite stiluri (de exemplu, blugi rulaţi, o rochie, jambiere din piele etc.)
 

Cum să purtăm botinele


Dacă vă gândiţi la cum să purtați botine, există câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont. Există atât de multe stiluri diferite de papuci și nu fiecare cizmă funcționează cu fiecare ținută. Unele botine au o gleznă înaltă sau una joasă. Există și unele care sunt mai strânse în jurul gleznei și altele mai late. Fiecare dintre acestea se potrivește cu diferite articole în dulapul dumneavoastră și poate arăta mai bine cu anumite piese decât altele.

De exemplu, o cizmă cu glezna mai înaltă și mai strâmta, este bună pentru rochii și fuste. Sau sunt bune cu jambiere, deoarece sunt potrivite și cizma se așează frumos peste ele. Apoi mai sunt genul de cizme Chelsea cu tija inferioară care se potrivesc cel mai bine cu blugi o idée mai scurţi, care lasă puțin glezna să se arate. De asemenea, funcționează excelent cu rochii și fuste.


Tipuri de botine

Încă nu am găsit cu adevărat un gen de  botina care să se potrivească cu orice. Cu atât de multe stiluri diferite și cum doar unele se potrivesc cu anumite ţinute, trebuie să aveți câteva stiluri în garderoba dumneavostra, după părerea noastră. Nu cred că aveţi nevoie de o mulţime. Dar cu siguranță suficiente pentru a se potrivi tipurilor de ținute pe care le deţineţi și pe care le purtați cel mai mult.

Botinele plate sunt grozave pentru purtarea de zi cu zi, care sunt confortabile și elegante. Acestea vor merge cu majoritatea articolelor dumneavostra, de la blugi la rochii. Dar, din moment ce sunt plate, este posibil să nu simţiţi că sunt suficient de elegante pentru birou.



Pentru acea vreme intermediară,o gheaţă cu vârful decupat sau deschisă la gleznă este o tendință distractivă de purtat.Există și papuci decoltați, cu decupaje în lateral sau botine cu tijă înaltă care lovesc mai mult la jumătatea gambei, comparativ cu cele care pot lovi chiar la gleznă.

Și există, de asemenea, atât de multe stiluri diferite, de la cele de inspirație occidentală, la cizme cu vârf ascuțit, până la cele cu vârf rotund. Opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite și există botine pentru fiecare ținută, fiecare stil și fiecare punct de preț.


Sfaturi practice


Dacă sunteţi minionă


Când sunteți mai scundă sau aveți picioare scurte, este important să aveți întotdeauna în vedere alungirea piciorului. Asta înseamnă de obicei adăugarea unui papuc cu toc, un vârf ascuțit sau cel puțin un vârf rotunjit.De asemenea, că ar trebui să evitați o gheaţă cu tăietura la mijlocul gleznei.

Singurul moment în care o astfel de gheaţa ar putea funcționa este atunci când purtaţi o ţinută monocromatică. Deci totul negru, sau negru cu blugi închişi la culoare și așa mai departe. Vă va ajuta să creați o linie mai lungă a picioarelor și să lucrați în avantajul dumneavoastră.


Alegeţi jeanşii potriviţi


Pare o prostie că doar câțiva centimetri de cizmă sau blugi vor face o mare diferență, dar o face. Atunci când blugii încep să se înfunde în papuci, pot părea dezordonați și dezmembrați. Prin urmare, păstrarea liniilor curate, croiala bună și cizma potrivită va crea un aspect general mai măgulitor.


Cele mai bune cizme pentru iarnă


Dacă locuiți într-un climat foarte rece, probabil că veți dori să căutați un papuc care să vă acopere glezna cât mai bine. În acest fel, veţi rămâne cu picioarele calde şi protejate! Puteți, de asemenea, să adăugaţi ceva interes aspectului dumneavoastră prezentând și un pic din șosete.
 

Botine cu blugi



Purtarea botinelor cu blugi este o modalitate excelentă de a intra în tendința pantofilor dacă pur și simplu nu sunteţi sigură cu ce să le asortaţi. Indiferent dacă alegeţi să puneţi accentul pe partea superioară a ţinutei sau pe încălţări, există diferite tipuri de botine pe care le poți purta pentru a ajuta cu stil acest proces.

Blugii tăiați și botinele sunt un meci făcut în rai.Dacă blugii nu sunt sufficient de scurţi, în loc să îi băgaţi în cizme,  pentru o acțiune majoră a gleznei mai bine îi rulaţi. Tivul decupat crează un cadru perfect pentru a vă etala pantofii preferaţi. Dacă vreţi un look cu adevărat casual, purtaţi botine maro cu blugi cu manşete pentru o atmosferă relaxată. Dacă vreţi să adăugaţi un plus de stil ținutei dumneavoastră din denim, asiguraţi-vă că papucii au o notă de culoare. În cele din urmă, combinați aspectul cu un pulover supradimensionat pentru un ansamblu casual de toamnă, care încă arată impecabil.

Pentru un pop distractiv de culoare, aceste ghete casual-elegante de la Regarde el Ciel cu toc nu vor dezamăgi. Cu un toc de 6 cm şi cu o frumoasă culoare maro-coniac botinele arată cel mai bine atunci când sunt combinate cu piese moderne precum blugi.



În acest fel, nu va părea că purtați un costum, iar ele vor adăuga o atmosferă retro funky ținutei tale.Bonus, au interior din capuseala moale şi călduroasa iar pielea naturală este de calitate şi uşor de întreţinut.
 

Botine cu pantaloni eleganţi şi pantaloni largi




Botinele arată la fel de grozav cu pantaloni eleganţi și pantaloni tăiați ca și cu denim, așa că ieşiţi din zona de confort și daţi stilului dumneavoastră un vârtej. Cizmele cu model și bijuteriile masive adaugă un pic de avantaj pantalonilor cu pliuri în talie și un pulover moale, fără umeri.Pantalonii largi asigură că botinele ies în evidență, în timp ce un toc ușor vă oferă un mic impuls.

 Nuanțele capricioase precum bejul și negrul sunt o combinație neutră excelentă pentru sezon. Încearcati să băgaţi pantalonii în botine pentru un aspect ultra-elegant, care funcționează la fel de bine la serviciu ca și în weekend.

Vreţi să adăugaţi un fler occidental ținutei dumneavoastră fără să investiţi în cizme de cowboy? Această pereche de la Azarey, cu relief imitaţie piele de crocodil sunt o altă modalitate excelentă de a vă condimenta jocul cu botinele, păstrându-le în acelaşi timp potrivite pentru birou.



Un vârf ascuțit și un toc stivuit se potrivesc cu tendința occidentală, iar designul cu accesorii strălucitoare menține papucii moderni.Aşadar, dacă doriți să vă faceți pantalonii sau pantalonii de costum un pic mai captivanți și la modă, aceste ghete vor adăuga suficientă atitudine.
 

Botine cu fustă sau rochie




Botinele pot arăta, de asemenea, incredibil de stilate atunci când sunt purtate cu o rochie sau o fustă, indiferent de lungime. Fie că optaţi pentru o fustă maxi în weekend sau o rochie midi la serviciu, există o botină care se va potrivi cu ținuta dumneavoastră.

O rochie pulover neutră și cizme negre versatile fac o combinație excelentă de stil. Joacati-vă cu textură amestecând o fustă de catifea de culoare aprinsă cu încălţări cu ţinte și o geantă. Un pulover șic pe gât îmbunătăţeşte aspectul. O rochie maxi poate avea, de asemenea, un impact major, cu gheaţa potrivită care iese de sub material. Luați în considerare ghetele negre de la Azarey ,ca cele din imaginea de mai jos, pentru o atmosferă elegantă și cool.



Combinația unică de piele ecologică și țintele argintii face ca acestea să fie mai mult decât o altă pereche de ghete negre. Un vârf ascuțit și un toc sculptural conferă cizmelor  rafinament care ar putea merge cu ușurință cu o fustă midi sau o rochie care ajunge deasupra gleznei. Indiferent dacă vă îmbrăcaţi pentru o cină elegantă sau pentru o prezentare importantă la serviciu, aceste cizme  vor atrage toate privirile.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!