Culorile anului 2021

Culorile anului 2021
Pentru că iarna se duce uşor şi lasă locul primăverii – anotimpul revenirii la viaţă al naturii, al redescoperiirii culorilor, ne-am gândit să vă spunem cam care vor fi tenditele de culoare propuse de designerii caselor de modă pentru anul 2021.

În ultima perioadă se pune foarte mare accent pe natura şi pe refacerea legăturilor dintre om şi natura ( un aspect obligatoriu din punctual meu de vedere, pentru că, doar acordându-i importanta cuvenită, vom putea să ducem mai departe viaţa pe pământ). Astfel că anul acesta culorile predominante sunt cele inspirate de natură.

Se poartă verdele oliv, nuanţa specifică măslinelor cât încă mai sunt în copac, până să ajungă la maturitate şi să fie culese şi procesate.
Fata in pantofi culoare verde olive

De asemenea albastrul franţuzesc, “acer” – un albastru asemănător cerului într-o zi senină de primăvară. Acest albastru este o culoare în tendinţe anul acesta, poate şi pentru că zilele senine de primăvară ne încarca , ne dau energie, ne readuc bucuria de viaţă.
Fata cu Pantofi Albastri Acer

O altă culoare la modă este galbenul deschis, nuanţa ce ne aduce aminte de soarele dimineţilor de vară.
Fata in pantofi galbeni

Mentă ne induce o stare de bine, mirosul ei te revigorează şi probabil de aceea culoarea ei şi o tentă mai deschisă – “ Green Ash” le  vom regăsi foarte frecvent în modă acestui an.

Urmează apoi culori inspirate de flori şi rozul zmeuriu sau coraiul. Se mai observă şi culori care inspiră la calm şi relaxare cum ar fi : gri, crem, culoarea deşertului, albastrul închis perum cerul înstelat al nopţilor de vară.
Fata in pantofi corai

Concluzia care reiese este că, după un an bulversant, avem nevoie de optimism, de bucurie, de renaştere şi natura este cea mai potrivită să ne înveţe aceste lucruri, iar culorile ei sunt modalitatea perfectă de a ne reconecta.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!