Cele mai bune cizme pentru iarna acestui an

Cele mai bune cizme pentru iarna acestui an
Odată cu venirea sezonului rece, cizmele au revenit în forţa in completarea outfit-ului vestimentar. Indiferent dacă sunt până la glezne sau înalte până la genunchi, chunky sau mai rafinate, cu talpa plată sau toc, perechea potrivită de cizme vă poate completa look-ul fără efort şi, de ce nu, pot fi camarazi de încredere pentru următorii ani.

Iarna creează o oportunitate de a experimenta cu straturi şi piese de modă unice. Deşi vremea rece poate fi brutală în această perioadă a anului fără ţinuta adecvată, sezonul ne invită să fim creative cu garderoba noastră. Multe femei înclină către încălţămintea estetică în această perioadă a anului, dar sunt anumite încălţări care tind să nu aibă materialele potrivite pentru a vă menţine picioarele protejate şi călduroase.

În timp ce modelele înalte până la gamba, cele cu talpa track sau cele cowboy se întorc pentru încă un an, există totuşi câteva tendințe mai noi pe care le vom putea vedea din ce în ce mai des în această iarnă cum ar fi siluete până la genunchi, cizmele de echitaţie sau cele cu talpa foarte groasă.



Cum ştim că veţi alege cele mai bune cizme, este important să aveţi grijă de ele, astfel încât să reziste cât mai mult. Pe cele care nu sunt waterproof le puteţi trata cu un spray rezistent la apă, dar cel mai important este să vă curăţaţi pantofii după fiecare purtare.

În acest ghid ne-am inspirat din mofturile modei precum şi din modelele care rezistă deja de ani buni, aşa că păşiţi cu stil în sezonul rece.

Aceste botine elegante Diane Marie sunt realizate din piele premium de bună calitate şi au un toc de 7 cm. Dacă sunteţi un purtător ocazional de tocuri aceste botine sunt compromisul perfect.



Designul cu fundiţa laterală şi cu vârful migdală este la modă, iar pentru o încălţare mai uşoară sunt dotate cu fermoar lateral. Sunt versatile din punct de vedere vestimentar şi le puteţi combina cu orice, de la fusta midi la blugi evazaţi sau o salopetă.

Păşiţi în tendinţa cizmelor cu talpa groasă cât şi a celor până la genunchi cu această pereche de cizme de la Paolo Botticelli.Tălpile track au fost la modă încă de anul trecut iar  în această toamnă/iarna au primit un upgrade până la genunchi. Concepute pentru ţinutele de iarnă, tălpile groase sunt durabile şi cu aspect mai dur, contrastând cu pielea ecologică şi potrivirea măgulitoare până la genunchi.



Ca în cazul majorităţii cizmelor de bună calitate câştigul de a le achiziţiona este al dumneavoastră şi le puteţi purta cu colanţi şi o fustă mini sau o rochie din tricot. Oricum ar fi, sunt un must have al acestui sezon.

Oferiţi aspectului dumneavoastră aerul chic al anilor ’60 cu aceste cizme de la Marco Tozzi şi designul lor deosebit. La modă, cu un detaliu interesant, cu o potrivire perfectă până la genunchi, cu vârf rotund şi toc gros de doar 5  cm aceste cizme oferă un aer retro ţinutei dumneavoastră.



Ca piesă centrală a ţinutei purtați-le cu o rochie sau o fustă în culori neutre.

Pentru acele zile foarte reci vă recomandăm această pereche de bocanci din piele de la Paolo Boticelli. Brandul este specializat în articole de piele cu design modern, concentrându-se în acelaşi timp şi pe confort.



Picioarele dumneavoastră se vor simţi călduroase şi protejate datorită căptuşelii din material textil. În plus, încălţămintea vine la pachet cu un accesoriu foarte la modă în acest sezon: cataramele.😍

Aceste cizme înalte de la Paolo Boticelli sunt dovada vie că investiţia într-o pereche de cizme de calitate chiar merită. Stilul acesta de inspiraţie ecvestră va fi întotdeauna un clasic.



Sunt excelente pentru plimbări de toată ziua datorită tălpii plate şi arată grozav cu leggings sau blugi skinny şi o cămaşă cu nasturi sau o rochie mini în acest sezon de sărbătoare.

Ghetele Chelsea groase nu vor dispărea prea curând, iar acestea de la Paolo Botticelli sunt cel mai bun exemplu. Sunt extreme de versatile şi vă oferă un plus de 5,5 cm în înălţime dar fără disconfortul tocurilor în timp ce înălţimea gambei şi buclele de pe lateral adăugă detalii.



Sunt o modalitate grozavă de a vă reîmprospăta garderoba de toamnă/iarna.Le puteţi combina cu jeans albastru deschis sau cu o rochie midi şi trench.

O tendinţă care nu dă semne de scădere o reprezinta cizmele de inspiraţie cowboy. Această pereche cu aspect autentic de la Diane Marie are o broderie aplicată şi o deschidere în formă de V. Confecţionate din piele întoarsă, sunt uşor de purtat şi au un toc bloc de doar 5 cm, ceea ce le face extrem de confortabile.



Datorită culorii superbe se vor încadra cu uşurinţă în garderoba dumneavoastră şi pot fi asortate cu orice de la o fustă mini şi colanţi în sezonul rece până la o rochie lejeră în sezonul cald.

Dacă anul trecut ne-a învăţat ceva este că, confortul este cheia. Iar bocancii, cu designul lor funcţional şi durabil promit a fi cea mai bună opţiune pentru următorii ani.

În acest sezon S Oliver impresionează cu bocancii săi galbeni. Culoarea strălucitoare arată că în această iarnă este vorba despre a crea un impact maxim şi a impresiona cu orice preț. În timp ce moda anilor ’90 s-a întors , aceşti bocanci nu duc lipsă de feminitate. Acesta este un stil pe care nu vreţi să îl rataţi.


Dacă sunteți în căutarea încălțămintei de iarnă, luați în considerare sugestiile noastre de mai sus. De la cizme de iarnă din piele neagră de damă la cizme din piele intoarsa moale, colecția noastră ultra-versatilă vă oferă o gamă de stiluri pentru a se potrivi tuturor preferințelor.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!