Care sunt tendințele pentru primavara 2021

Care sunt tendințele pentru primavara 2021
Haideţi să aruncăm o mică privire peste ce se va purta în modă, în domeniul fascinant al încălţămintei, în perioada imediat următoare, respectiv primăvara acestui an.

Chiar dacă iarna se sfârşeşte, lăsând locul frumoasei şi veselei primăveri, bocancii , asemănători cu cei de munte, cu tălpile groase şi cu rizuri mari, rămân în tendinţe.

Bocanci dama, din piele naturala S.Oliver -> 20% REDUCERE

Cizmele îşi continuă odiseea şi în prima parte a primăverii. Ştiţi cizmele acelea, care atunci când le vedeţi în vitrină arata foarte bine şi stau întinse, iar când le probaţi vă vin vălurite pe picior şi nu se întind de nici o culoare?

Nu trebuie să vă mai supăraţi pentru acest aspect deoarece stilul vălurit la cizmelor este acum fashion şi veţi fi foarte trendy cu o pereche de cizme care stau crete pe pulpa.

Ghete dama, din piele naturala, S.Oliver -> 20% REDUCERE

Totuşi uşor, uşor, anotimpul friguros dispare şi în tendinţe şi îşi fac loc pantofii.

Anul acesta , pentru că vine după un an în care mulţi dintre noi am cam stat acasă încălţaţi în papuci, şosete sau chiar cu picioarele goale, se insistă pe comoditate. De aceea pantofii sunt eleganţi, dar au toc subţire micuţ care să nu obosească picioarele după o zi întreagă de purtat.

Pantofi eleganti dama, din piele naturala Diane Marie

Sau tot un toc micuţ dar gros pentru o stabilitate bună şi confort sporit.

Pantofi eleganti dama, Marco Tozzi

De asemenea pantofii cu șireturi, tip bărbătesc sunt un must have în sezonul acesta.


 

Pantofi casual dama, din piele naturala, Pikolinos


Pantofii cu închidere pe gleznă ce pun în evidență grația acesteia vor fi foarte purtați în primăvara aceasta si baretele, cat mai multe si de orice mărime.


 

Pantofi eleganti dama, din piele naturala


Tot în tendinţele acestui an îşi fac intrarea puternic lanţurile mai groase, mai subţiri, care accesorizeaza orice tip de încălţăminte, inclusiv balerinii. Aceştia rămân nemuritori şi în acest sezon.

Balerini dama, albastru cu detaliu lant supradimensionat


Şi pe lângă cei accesorisati în diverse feluri, cei foarte flexibili şi cu piele foarte moale se impun în acest an, iar dacă mai sunt şi cu piele animal print sunt cu siguranţă câştigători.

Balerini dama, animal print, Marco Tozzi


La final am lăsat pantofii care, chiar dacă nu sunt foarte afişaţi pe podiumurile de modă anul acesta, considerăm că rămân veşnic la modă şi nu trebuie să lipsească din dressingul niciunei femei. Aceştia sunt pantofii stiletto, iar pentru cine nu se simte confortabil pe un toc subţire, pantofii cu vârf ascuţit şi toc gros.

Pentru zile în care vrem să afişăm feminitate la superlativ , pentru 1 Martie, 8 Martie sau orice altă zi cu soare, un astfel de pantof cu siguranţă ne va ajuta în atitudine şi ţinuta.

Pantofi eleganti dama, din piele naturala Diane Marie


 

Pantofi eleganti dama, din piele naturala Diane Marie


În concluzie tendinţele sunt orientate către confort fără a se uita eleganța şi feminitatea.

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!