Back to school - pantofii potriviți pentru copii și profesori

Back to school - pantofii potriviți pentru copii și profesori
Ştiaţi că va veni şi ziua aceasta! Este acel moment din vacanța de vară când cuvintele „înapoi la școală” devin din ce în ce mai puternice pe zi ce trece. Sunt cele trei cuvinte pe care mulți elevi se tem să le audă în aceeași propoziție, dar sezonul acesta nu sună rău deloc.

Este un nou început în care copiii pot să revadă niște prieteni pe care nu i-au mai văzut de câteva luni bune, să participe la activități noi și, cel mai bine, au un motiv să îşi cumpere o nouă pereche de adidași.

Cu toții suntem familiarizați cu acel sentiment pe care îl avem atunci când ne pregătim pentru prima zi. Uneori sunt fluturi, alteori emoție. De cele mai multe ori, acest sentiment vine din alegerea noastră de încălțăminte atunci când avem parte de noi aventuri. Unii studenți își doresc încălţăminte care să-i facă să se simtă mai zburători în prima zi, unii vor să fie confortabili, iar alții vor doar un pantof care să nu-I dezamăgească.

Cumpărăturile de la întoarcerea la școală pot fi o adevărată provocare. Dar dacă cumpărați pantofi greșiți, poate însemna durere și discomfort la picioare. De aceea am vrut să alcătuim acest ghid la îndemână pentru cei mai buni pantofi de susținere pentru profesori și copii.

La urma urmei, educația este o muncă destul de grea fără a fi nevoie să vă faceți griji că vă dor picioarele.

Așadar, iată câteva lucruri pe care să le luați în considerare atunci când căutaţi acei pantofi de întoarcere la școală:
 

Back to school - pantofi pentru copii.


Există 3 factori principali de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă uitați la pantofi de întoarcere la școală pentru copii: potrivire, durabilitate/versatilitate și susținere.

Potrivire

Cumpărăturile de pantofi pentru copii pot fi dificile... mai ales pentru că picioarele lor încă cresc!

Poate fi o provocare să determinați potrivirea potrivită pentru picioarele în creștere, dar este totuși foarte important. Dacă potrivirea este neglijentă, poate duce la mișcare în interiorul pantofului. Mișcarea duce la frecare, iar frecarea duce la vezicule.

Totuşi, nu doriți nici să alegeți un pantof care este prea confortabil, sau pantoful va fi în curând prea incomod pentru a putea fi purtat atunci când este depășit.

Vă recomandăm să căutați o potrivire care să permită puțin spațiu suplimentar în vârf pentru a face loc pentru creștere, în timp ce încă se înfășoară în jurul piciorului suficient pentru a reduce mișcarea.

Versatilitate și durabilitate

Ar fi ideal dacă aţi putea cumpăra pantofi versatili pentru copii. Pantofi care pot fi folosiți pentru sala de clasă, locul de joacă și sala de sport.

Poate vă amintiți că pantofii de gimnastică sunt dificili, deoarece pantofii cu talpă neagră ar lăsa urme pe podelele sălii de sport, dar în ultimii 5-10 ani această nu a fost o problemă atât de mare. Așa că,încercaţi să căutaţi  un pantof care poate fi folosit în mai multe situații!

Factorul principal atunci când alegeți un pantof care va fi folosit tot timpul? Indiferent dacă va rezista sau nu, să fie purtat tot timpul.

Așadar căutați și pantofi durabili. Părţile superioare din piele tind să reziste mai mult timp (și sunt mai ușor de curățat), dar cele din plasă pot fi mai flexibile și mai respirabile. O combinație de pantof care utilizează ambele aceste elemente poate fi un compromis bun.

Suport

Elementele de susținere ale unui pantof sunt baza, care ar trebui să fie suficient de largă pentru distribuția corectă a greutății și echilibrului, și talpă intermediară, care contribuie la susținerea arcului.

În funcție de tipul piciorului, mersul unui copil poate supraprona sau lovi prea puternic călcâiul. Acest lucru poate duce la o serie de disconfort și posibile leziuni, inclusiv fasciita plantară sau chiar doar picioarele dureroase.

Așa că, căutați pantofi ce oferă susținere!
 

Pantofi cu şireturi sau fără?


Evident, pentru copii mici și pentru alți copii mici, pantofii care trebuie legaţi pot adăuga minute prețioase la rutina  de dimineață. Așadar, pentru orice copil de clasa I sau mai mic, le-am sugera întotdeauna să nu fie pantofi cu şireturi.

Dar cum rămâne cu copiii mai mari? Întrebarea se rezumă la cât de grăbite sunt în mod normal diminețile dumneavoastră. Dacă vă grăbiţi în fiecare diminrata pentru a ajunge la școală, atunci chiar și adolescenții ar aprecia pantofii fără șireturi și există o mulțime de opțiuni potrivite.La cât de preţios este orice minut atunci când suntem pe grabă, încălţările fără şireturi sunt calea de urmat. Cu excepția cazului în care copilul dumneavoastră are preferințe cu adevărat specifice, am spune să omiteți șireturile dacă puteți.
 

Cei mai buni pantofi de susținere pentru profesori.


Copiii nu sunt singurii care au nevoie de pantofi grozavi pentru întoarcerea la școală! Profesorii au nevoie de tot sprijinul pe care îl pot primi.

Ce tipuri de pantofi ar trebui să poarte profesorii?

Pantofii de alergare vin de obicei cu o gamă largă de opțiuni de susținere și, de obicei, este destul de ușor să găsești un pantof de atletism care să ofere suportul potrivit pentru tipul dumneavoastră de picior.

Profesorii din școlile elementare ar putea dori să ia în considerare acești pantofi sau pantofi de drumeție, deoarece pot fi purtați atât în interior, cât și în exterior.

Cu toate acestea, pantofii de alergare pot să nu aibă aspectul profesional pe care l-ați prefera la locul de muncă. Este posibil să nu fie permise ca parte a codului vestimentar al școlii din care faceţi parte.

Din fericire, elementele de bază ale pantofilor de susținere sunt aceleași cu ceea ce să cauți în orice pantof! Căutați o bază largă cu o talpă intermediară cu contur înalt pentru a ajuta la postarea arcului medial.

Ce se întâmplă dacă pantofii de care au nevoie profesorii nu oferă sprijin?

Dacă trebuie să purtați pantofi casual sau preferați un pantof ușor pe care să îl schimbați în sala de clasă în timpul lunilor de iarnă, luați în considerare adăugarea unui branț pentru suport suplimentar.

Profesorii își petrec cea mai mare parte a zilei în picioare, ceea ce poate duce la oboseală, durere și distribuție neuniformă a greutății.

Un branț poate oferi o cupă pentru călcâi, suport pentru arc și o pernuță metatarsiană pentru a ajuta la menținerea presiunii acolo unde trebuie să fie pe picior.Pe paolobotticelli.ro găsiţi branturi universale din latex şi burette, care asigura suport anatomic tălpii piciorului la fiecare mişcare, elimina transpiraţia şi neutralizează mirosurile neplăcute.

Puteţi comanda un set de branturi chiar astăzi şi vă veţi bucura de confort tot anul.

Pentru a vă uşura căutările, am întocmit o listă cu încălţăminte pentru toate gusturile şi buzunarele, iar noutatea este ca, în magazinele noastre, puteţi achita cu cardul social pentru sprijin educaţional de la Ederned.

Stilul și combinația de culori fac ca acești pantofi de alergare să arate destul de bine pentru copii, fiind, în același timp, suficient de practici și de rezistenţi pentru părinți.

Pantofii Paolo Botticelli sunt în general destul de încăpători. Dacă aveți un copil căruia îi place puțin mai multă lățime, dar nu are nevoie complet de un pantof lat, acestea sunt alegeri bune.Sunt realizaţi din piele ecologică, iar închiderea cu scai dubu îi face uşor de încălţat sau de dat jos atuncii când este necesar.



Tenişii din material textil sunt esențiali pentru listele „Adidași pentru back to school”. Combinaţia sa de culori și calitatea pe care o obțineți la un preț accesibil îl fac vechiul pantofi de încredere al băieţilor. De asemenea, nu se simt incomod după ce sunt purtaţi ore în șir, ceea ce este un avantaj enorm.



Nu este nimic mai rău decât să ai un pantof de la care te dor picioarele după primele două ore de școală și mai ai încă patru de suportat.Tenesii S’Oliver sunt meniţi să fie purtaţi și sunt pantofi de care nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să îi păstrați curaţi tot timpul.

Designul său minimal îI face flexibilI pentru a fi purtaţI cu aproape orice ținută la care v-aţi gândit cu o seară înainte sau cu 20 de minute înainte de începerea cursului. Cu tot ce are de oferit, este un gen de încălţăminte cu care nu puteți da greș în prima zi și în lunile următoare.

Pentru zilele ploioase ce vor urma, pantofii sport înalţi de la Paolo Botticelli sunt o alegere elegantă pentru întoarcerea la cursuri și excursii școlare. Având interior din material textil și partea superioară din piele ecologică, acest stil este confortabil și ușor de purtat. Micuțul dumneavoastră va experimenta confort și flexibilitate maximă datorită tălpii exterioare flexibile şi în culoare de contrast.



Cu pantofii de școală de la S’Oliver, micuța dumneavoastră poate străluci în prima zi de şcoală în confort și stil.Pe fata superioară a acestora se regăsesc fundiţe şi strasuri, pentru un plus de modă. Disponibili în piele ecologică de culoare albă, tălpile confortabile din interior sunt fabricate cu tehnologie antişoc, care oferă multă stabilitate şi confort. Această pereche are, de asemenea, închidere cu Velcro pentru o încălţare rapidă.



Ştim cu toţii ca pantofii sport de pânză sunt cei mai vânduţi an de an.Au talpă moale şi funcţională iar imprimeurile sunt foarte frumoase, pentru ca micile şcolăriţe să fie mereu în pas cu moda.Tenişii de la S.Oliver vă îndeplinesc toate dorințele și prezintă modă pentru toate fetiţele, întotdeauna cu un accent deosebit pe purtabilitate. Stilul acestor tenişi îndeplinesc toate cerințele vieții de zi cu zi, menținând în același timp standarde înalte de modă.



Vă  amintiţi când spuneam că există acum pantofi atractivi fără șiret pentru orice grupă de vârstă? Este exact ceea ce am vrut să spunem. Prinţesa dumneavostra poate să meargă liniştită şi cu stil la şcoală şi pe holuri cu acești pantofi de la Polo Botticelli din piele ecologică.Au un imprimeu atrăgător şi datorită culorii închise vor putea să reziste cât mai mult posibil fără să fie murdăriţi.



Ne-am întrebat care sunt cei mai buni pantofi pentru profesori și profesioniștii din educație? Deși aceasta ar putea părea o întrebare simplă pentru mulți, răspunsul este cu siguranță mai complicat. Nu orice pantof de mers obișnuit va fi potrivit pentru profesori dacă vrem să vă menținem picioarele confortabile toată ziua! Și să recunoaștem,a sta în picioare cea mai mare parte a zilei poate fi o durere şi, de asemenea, vă poate afecta spatele și picioarele.

Din păcate, puțini oameni știu asta, precum și profesorii. Încă de la începutul zilei, profesorii sunt obișnuiți să stea pe picioare cu 10 ore mai mult în fiecare zi de școală. Pentru profesioniștii din domeniul educației, alegerea încălțămintei este crucială pentru profesia lor. Cei mai buni pantofi pentru profesori vor susține întregul picior pentru a reduce șansele de apariție a bolilor comune care provin din stresul piciorului, cum ar fi fasciita plantar, durerile de spate și câteva altele.

Unii dintre cei mai îndrăgiţi balerini printre învăţătoare şi profesoare este pantoful de la S'Oliver. Cu o evaluare de 5 stele din partea nostra acești pantofi din piele ecologică sunt semnificativ mai confortabili decât alte pantofi datorită branțului care atenuează şocurile la mers și tălpilor exterioare foarte flexibile care oferă mult suport.



Bine ați venit în lumea creativă și capricioasă a Laurei Vita cu aceste magnifice sandale din piele roșie.Sunt realizate manual, din piele tăbăcită cu produse vegetale, cu perforaţii şi flori colorate.



Cureaua cu velcro de la coloană vă va permite să ajustați în mod ideal pantoful Laura Vita. Acest căpăstru este împodobit cu un design deosebit și o cataramă decorativă.Având interiorul complet din piele și branțul căptușit, aceste sandale Laura Vita oferă un mediu sănătos și confortabil.

Talpă exterioară din cauciuc a sandalei roșu  este ușoară și destul de flexibilă, cu un toc tip pană de aproximativ 2 cm. Sunt extrem de rafinate,comode şi perfecte pentru întoarcerea la şcoală.

Acești pantofi din pânză sunt ca din visele profesorilor! Aceast încălțăminte vibrantă este combinaţia perfectă între confort şi drăgălăşenie ce prezintă modele distractive și funky cu toate lucrurile preferate de copii: de la smiley faces până la steluţe. Copiilor dumneavoastră le va plăcea să se holbeze la aceste espadrile și s-ar putea chiar să descoperiţi că le captează atenția cu atât mai mult!



Deși tocurile sunt puține pe această listă – pentru că ne dorim confort în primul rând, pantofii cu toc de la Marco Tozzi sunt atât de susținători, cât și suficient de casual pentru a ajunge în garderoba dumneavostra prietenoasă pentru profesori.



Deși acești pantofi ar putea să nu fie grozavi pentru ziua de ieşit afară cu elevii dar, ei sunt opțiunea perfectă cu toc bloc pentru evenimentele profesorilor, cum ar fi conferințe cu părinți sau chiar o privire mai formală la locul de muncă.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!