Back to School - Cum să cumpărați încălțămintea sport pentru școală

Back to School - Cum să cumpărați încălțămintea sport pentru școală
Începutul anului şcolar se apropie cu paşi repezi şi, cu toţii ştim, că a face cumpărături pentru cei mici poate fi uneori provocator. Dar a cumpăra încălţăminte, în ciuda faptului că copii cresc foarte repede, nu ar trebui să fie atât de greu.

În primul rând trebuie să stabiliţi ce este important atunci când alegeţi încălţăminte pentru şcoală.

Este esenţial de reţinut că, indiferent de opţiunea dumneavoastră, copilul îi va purta câteva ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Aşadar, confortul este cuvântul cheie atunci când cumpărați încălţăminte sport pentru şcoală.



Durabilitatea este un alt factor important de care trebuie să ţineţi cont, mai ales dacă copilul dumneavoastră este foarte activ. Cu cât alegeţi cu mai mare atenţie materialele din care sunt confecţionaţi pantofii, cu atât aceştia vor rezista mai mult.

Atunci când luaţi încălţări pentru locul de joacă sau curtea şcolii, căutaţi încălţăminte care oferă suport şi protejează piciorul în timpul sportului. Pantofii din plasă sunt o opţiune bună, lăsând pielea să respire.

Înainte a a cumpăra pantofi verificaţi cu atenţie talpa copilului. Dacă au bolta piciorului mai ridicată, nu au nevoie de atât de mult suport, însă cei cu platfus au nevoie de un bun suport al arcadei piciorului.

Pantofi sport Fluchos Atom
Pantofi sport barbatesti, Atom - Fluchos 339,00 Lei 271,00 Lei

Stilul este un alt factor de care trebuie să ţineţi cont atunci când cumpărați încălţămintea sport pentru şcoală. Copilul trebuie să se simtă încrezător cu nouă pereche de pantofi sport, dar să se şi potrivească cu îmbrăcămintea.

Vă sugerăm să optaţi pentru negru sau alb şi fără logo-uri distinctive. Evident este important să alegeţi pantofi pe placul copilului, în care să se simtă confortabil şi care să ţină pasul cu ultimele tentințe.

pantofi sport paolo botticelli
Pantofi sport barbatesti, albi, Paolo Botticelli 149,00 Lei 89,40 Lei
 

Cum alegeţi mărimea potrivită?


Pantofii sport de şcoală vor fi confortabili doar dacă se vor potrivi perfect, acest lucru fiind destul de provocator ţinând cont că piciorul copilului este în continuă creştere.

Ca şi confortul, mărimea potrivită este esenţială pentru a vă asigura că piciorul copilului creşte corect şi sănătos.

Puteţi măsura cu uşurinţă talpa copilului utilizând o foaie de hârtie şi un pix. După ce aţi măsurat talpă, puteţi alege mărimea urmărind cm corespunzători în tabelul de mărimi.

pantofi sport s oliver rosii
Pantofi sport barbatesti, S. Oliver 245,00 Lei 171,50 lei


De ce este important materialul din care sunt confecţionaţi?


Este o diferenţă majoră între o pereche de pantofi de calitate şi una de calitate inferioară, iar materialul din care sunt făcuţi poate conta foarte mult.

Foarte mulţi pantofi de calitate, care sunt şi durabili sunt făcuţi din piele sau materiale asemănătoare, fiind astfel rezistenţi şi confortabili. Talpa exterioară poate fi combinată cu cauciuc pentru a absorbi şocurile la alergare, oferind astfel un confort sporit.

Este mult mai avantajos să cheltuiţi mai mult pe o pereche de încălţări de calitate şi din material confortabil, decât să cumpăraţi mai multe perechi dar de o calitate îndoielnică.

Având la dispoziţie o gamă largă de opţiuni în materie de încălţăminte pentru şcoala atât pentru fete cât şi pentru băieţi, poate fi dificil să faceţi o alegere.Înainte de a vă asigura că sunt potriviţi ca şi mărime şi aspect, căutaţi pantofi care să aibă caracteristici potrivite copilului dvs. şi stilului său unic.

Vezi oferta noastră la pantofi sport de Back to School 2021

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!