Au început reducerile de iarnă - până la 70% discount

Au început reducerile de iarnă - până la 70% discount
Reducerile de iarnă sunt aici şi, odată cu ele şi dorinţa de a vă bucura de încălţăminte la preţuri avantajoase. Este o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi şi o ocazie perfectă să ne reînnoim garderoba cu noi perechi de pantofi.

Practic, în această perioadă putem învesti în articole de calitate la preţuri foarte mici, pe care le vom purta în zilele răcoroase de primăvară şi în sezoanele reci următoare.

Dar, uneori, magazinele pot fi înghesuite. De aceea, este important să ştiţi când este cel mai bun moment pentru a face cumpărături.

De exemplu, ideal ar fi să puteţi merge în timpul orelor de lucru, deoarece magazinele nu sunt aşa aglomerate de clienţi. Dar, cum evadarea de la locul de muncă nu este mereu posibilă, trebuie să căutaţi alternativă care vi se potriveşte.

De aceea credem că cea mai bună opţiune este shoppingul online. Ştim cu toţii că a cumpăra online şi a alege ceea ce ne dorim cu un click este cel mai confortabil.

Nu depinde de program fix, nu suntem nevoite să înfruntăm acea mulţime copleşitoare de oameni şi munţi de articole şi în plus, le primim şi acasă.



În acest mijloc de sezon cu vreme însorită, este timpul să ne jucăm puţin şi vă sugerăm să îndrăzniţi o ţesătură sezonieră grozavă şi anume catifeaua. Este o întorsătură neaşteptată a pantofilor pentru doamne, pe care toată lumea o va purta, fiind uşoare şi moi cu un stil uimitor.

Sunt o alegere potrivită lângă o pereche de blugi skinny sau cu o rochie grozavă potrivită pentru sezonul rece şi nişte colanţi negri.



Aceasta este o pereche de botine cu adevărat atrăgătoare. Ne-a plăcut dintotdeauna stilul Diane Marie pentru delicateţea produselor şi imprimeurile grozave şi se văd cu adevărat în aceste botine din piele întoarsă.

Au şireturi în partea din faţă şi pentru mai mult confort au interior căptuşit cu blană ecologică. Eleganță şi confort! Ce ne putem dori mai mult?



Pot fi acestea ghetele perfecte? Cu siguranţă, da! Cu o înălţime fermecătoare, aceste frumuseţi de la Marco Tozzi din piele întoarsă ne încântă cu un toc cu imprimeu de şarpe şi breteluţe din acelaşi imprimeu pentru un pop distractiv de culoare şi textură.



Subtile dar evident sexy, ne plac la nebunie aceste încălţări datorită luxului casual pe care ni-l oferă. Botinele elegante de la Paolo Botticelli au un toc serios care le face clasice şi cu care veţi obţine înălţimea dorită.Pentru a completa toate acestea sunt căptuşite cu material textil pentru a vă simţi comod la fiecare pas.

Ghetele country sunt recunoscute instantaneu după tocul lor stivuit, designul brodat şi uneori înălţimea lor. Deşi poate vă duc cu mintea la cowboy şi rodeo, acest stil de cizme este foarte versatil.



Adăugaţi puţină nostalgie şi farmec ţinutei dumneavoastră cu aceste ghete de la Pikolinos. Sunt din piele naturală de calitate îmbogăţita cu o broderie atrăgătoare şi detalii asortate în partea de sus. Bonus, au talpa de cauciuc şi branț amortizant pentru confort la tot pasul.



Botinele clasice de la S’Oliver sunt de neegalat. Silueta lor elegantă este uşor de purtat şi oferă înălţimea perfectă pentru a fi combinate atât cu blugi sau pantaloni cât şi cu rochii sau fuste de diferite lungimi. Aşadar, pentru oricine preferă nişte botine rafinate, sunt alegerea perfectă de care nu vă veţi mai despărţi.

Deşi bocancii se asociază de obicei cu uniforma, industria modei a îmbrăţişat acest gen într-un mod care face că silueta elegantă şi exteriorul dur cu şireturi să fie o alegere potrivită pentru toate punctele de vedere ale stilului.



Opţiunile variază de la încălţăminte de piele care pot fi casual sau cu talpa mai groasă, care se vor dovedi utile în condiţii meteorologice mai dificile. Bocancii de piele naturală de la Paolo Botticelli sunt o alegere inspirată pentru acest sezon iar combinația de culori negru şi roşu este perfectă.



Aceste ghete cu toc pătrat de la Pikolinis sunt o alternativă grozavă celor cu toc stiletto, mai ales pentru doamnele care stau mult în picioare.Sunt elegante, cu detalii laterale şi un design deosebit ce combină diferite texturi cu un rezultat unic. Au o culoare deosebită, perfectă pentru sezonul rece, care vă va surprinde cu versatilitatea să. Şi ce este şi mai grozav? Sunt la o reducere de 46%!

Şi, cum luna ianuarie este luna reducerilor, bucuraţi-vă de această şansă unică de a cumpăra articolele preferate de pe www.pbotticelli.ro la preţuri promoţionale.

Aşadar, sperăm că sfaturile şi ideile noastre vă vor inspira în această perioadă şi vă vor ajuta să faceţi investiţii inteligente.Nu ne rămâne decât să vă urăm: Spor la cumpărături!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!