Anekke - povestea din spatele colectiei

Anekke - povestea din spatele colectiei
În marea lume a produselor Anekke exista o mulțime de vise și universuri infinite, dorințe, prieteni, speranțe... chiar și frici și fantasme- toate coexistă creând o aură de mister care fascinează ochii privitorilor. Și toate acestea se întâmplă pentru că acea lume este un loc îndrăgit, în care fiecare detaliu este îngrijit cu pasiune și marcat cu poteci care vă vor duce în locuri magice.

 Destinul Anekke este să insufle pace celor care o urmează, să se apropie de lumea magică a viselor în care trăieşte și să le transmită sentimente frumoase şi unice. Amintiți-vă că este mai bine să trăiți viața calm și să vă bucurați de micile detalii ale fiecărui moment, știind că ceva magic s-ar putea întâmpla în orice moment.
 

Cine se află în spatele mărcii Anekke?


Anekke s-a născut în urmă cu 7 ani în Petrer, un oraș din Alicante, într-o firmă de articole din piele fină. Brandul este deținut de 3 frați care sunt a treia generație a unei familii care făcea în mod tradițional genți. Ei au decis să creeze un brand care să transmită spiritul aventuros al unei fete cu păr lung care iubește pisicile, prin produsele sale: Anekke.

Încă din prima zi, valorile brandului au fost împuternicirea femeilor, promovată de ideea că dacă îți urmărești visele și muncești din greu pentru a le realiza, orice este posibil.

Cu multă dragoste și dăruire, în fiecare sezon sunt create  noi colecții de genți și accesorii. Se remarcă prin atenția la detalii și sunt inspirate dintr-o călătorie sau o femeie iconică. Au călătorit în Veneția, India, Japonia, în Arizona în ele... și au adus un omagiu femeilor care au schimbat lumea, care au făcut posibil ca noi să fim cine ne dorim să fim, cu egalitate.
 

De unde vine inspiraţia produselor Anekke?


Lumea Anekke se învârte în jurul viselor, călătoriilor și aventurilor, în jurul dorințelor și aspirațiilor. De aceea, un grup de oameni minunați, care ascultă mereu cu mare atenție toate poveștile pe care le spunem noi femeile, se ocupă de a crea colecții minunate de genți pe care să le folosim  zilnic, amintindu-ne că în fiecare dintre noi se găseşte o visătoare.

Vise, dragoste la prima vedere, ideea că trebuie să ne menţinem mereu spiritul tânăr, dragostea de a aduna momente fericite, de a găsi oameni care ne oferă ceva bun, magia libertății, libertatea de a fi noi înşine, esența naturii, farmecul dansatorilor, fascinația de a fi extaziat privind luna plină prin fereastră, o evadare către frumoasa  lume care ne este casa… toate acestea au inspirat unele dintre colecțiile Anekke anterioare care surprind toate sentimentele, entuziasmul și dorințade a ne face mai fericite.

Această geantă crossbody cu imprimeu face parte din colecția Anekke Amazonia.



Noua colecție este inspirată din călătoria lui Anekke prin jungla amazoniană, considerată plămânii Planetei. Prin designul și printurile sale vom călători kilometri de frumusețe sălbatică și naturală. Bun venit pe Amazon!Această geantă de umăr are dimensiuni medii-mare și are un buzunar la spate.

Imprimeul principal în tonuri de verde, teracotă și ocru o arată pe Anekke îmbrăcată într-o rochie care se îmbină cu râul Amazon, simbolizând legătura cu Mama Natură prin apă. Înconjurat de vegetație și animale, imprimeul în stil acuarelă prinde viață, cu nenumărate detalii în broderii și tușe metalice. Laturile sunt netede în bej, în timp ce spatele este verde și are un petic decorativ.

Mânerul este o curea de umăr reglabila la diferite lungimi, perfectă pentru a o adapta la înălţimea pe care o preferaţi, iar interiorul este căptuşit cu o stofă originală imprimată cu motive din colecţie şi are buzunare.

Atingerea finală sunt detaliile care fac colecţia unică. Are unele precum logo metalic, ace, plasture, cusături, atingeri metalice, broderii și mânere personalizate. Și nu putea să lipsească brelocul din colecție: acest tucan original cu accente de culoare este plin de detalii, gravuri...

Fabuloasa geantă tote face parte din noua colecția Anekke Menire, un tribut adus grupurilor de femei indigene din Amazon, care luptă pentru a-și păstra mediul și tradițiile.



Cuvântul „menire” este termenul cu care femeile din tribul Xikrin se referă la nativii din Amazon. Și acum, o parte din istoria care vă va însoţi pretutindeni cu noua geantă preferată.

Imprimeul colecției  Menire este plin de simbolism și referințe la cultura femeilor amazoniene. Anekke este înfățișată cu detalii brodate pe păr și îmbrăcăminte, în care se îmbină armonios tonuri de maro, roșcat, ocru și albastru şi în care sunt reprezentate diverse elemente culturale ale Amazonului. Râul Amazon se naște din mâinile lui Anekke, lăsând în urmă valorile femeilor amazoniene: războinice, curajoase, familie...

Laturile genţii sunt într-un ton deosebit, cu un finisaj tip handmade.Este de mărime medie spre mare,are două mânere și o curea de umăr reglabilă detașabilă. Mânerele împletite sunt un element deosebit, inspirat din măiestrie cu care Anekke ne încântă de fiecare dată. Interiorul este căptuşit cu o stofă originală imprimată cu motive din colecţie şi are buzunare. Pe ambele părți au o închidere cu nasturi, care permite ca geantă să fie mai mare atunci când este deschisă.

Detaliile care o fac unica sunt;un logo metalic specific colecţiei, paiete și fire metalice, un plasture decorativ, ace, cusături, broderii și mânere personalizate.Designul său original combină fraze inspirate din colecție, mai multe culori și simboluri indigene și un vârf de săgeată personalizat.  

Acest rucsac Magic Souls face parte din colecția Anekke Menire, un omagiu adus grupurilor de femei indigene din Amazon, care luptă pentru a-și păstra mediul și tradițiile.Capsula Suflete Magice reprezintă uniunea spirituală și artizanală a femeilor din Amazon, care găsesc o legătură magică în procesele de creație artizanală.



În ceea ce privește designul, acesta are o bază alb murdar, în care este recreată în diferite culori forma unei plase. Acest lucru contrastează cu părțile într-un ton maro și cu nenumărate detalii. Spatele are un imprimeu ce pare pictat, în care se pot citi câteva cuvinte.Rucsacul are două curele reglabile la lungimi diferite, plus un mâner în caz că doriţi să îl ţineţi în mână. Interiorul este căptușit cu o țesătură originală imprimată cu motive din colecție.

Să nu uitați de detalii! Designul este plin de ele, făcând fiecare piesă unică. Veţi putea găsi câteva precum sigla în alb, ace, broderii în zig-zag şi mânere personalizate. De asemenea, are brelocul colecţiei, care pune tușa finală unui accesoriu perfect. Va fi noul accesoriu preferat!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!