Anekke gentile perfecte pentru sezonul 2023

Anekke gentile perfecte pentru sezonul 2023
Pentru multe femei din întreaga lume, gențile Anekke au devenit mult mai mult decât un simplu accesoriu. Spun o poveste, au un design unic şi sunt un companion de călătorie care ne face parte dintr-o comunitate de femei visătoare, cu un gust aparte.

Istoria lui Anekke a început în 2015 în Petrer, Alicante. A fost creată ca răspuns la nevoia de a veni cu colecții de produse pentru femei extravagante, cu accent pe detalii, dar cu povești în spatele fiecăreia dintre ele. Aşadar, în urmărirea obiectivului de a crea genți și accesorii practice și funcționale, menite 100% să răspundă nevoilor femeilor și stilului lor de viață, Anekke a prins contur prin design, spunând povești despre călătorii, despre femei. , prin ochii și vocea creatoarei.

Poate mulți oameni s-au întrebat ce înseamnă Anekke. Ne place să credem că Anekke înseamnă aventură. Înseamnă curaj, optimism, fericire și generozitate. De asemenea, reprezintă sensibilitate, dragoste pentru natură și animale, cărți și muzică.Pentru că Anekke nu este doar numele mărcii de genți și accesorii de care s-au îndrăgostit sute de oameni din întreaga lume este, de asemenea, o metaforă a tuturor valorilor feminine ale mărcii, cum ar fi curajul, împuternicirea feminină și libertatea.

Anekke se caracterizează printr-un design extraordinar și distinctiv. Imaginile tipărite pe toate articolele spun o poveste despre aventurile fetiței Anekke și a pisicii ei loiale Towanda. Lăsați-le să vă invite într-o călătorie în țări îndepărtate, orașe și chiar în spațiul cosmic. Printurile creative se simt minunat de exotice, transmit cosmopolitism și generează dorința de a explora noi culturi și povești.

Eticheta spaniolă a genților a devenit un brand de cult, iar sortimentul lor variat include genți, rucsacuri și articole din piele ecologică. Se pune mare accent pe individualitate și autenticitate pentru a vă asigura că veți găsi ceea ce căutați.

Toate modelele Anekke sunt realizate din piele sintetică de înaltă calitate. Articolele colecției „Nature Edition” constau în proporție de 80% din materiale reciclate și reprezintă protecția mediului și durabilitatea.

În acest sezon, Anekke ne încântă cu multe modele noi şi fabuloase pentru toate doamnele şi domnişoarele doritoare de un accesoriu mai deosebit, fie că este vorba despre genţi de mână, pentru documente şu rucsacuri.Dar pe care să-l alegeţi? Ştim cât de greu este răspunsul la această întrebare, aşadar venim în sprijinul dumneavoastră şi am restrâns căutările pentru a vă ajuta în găsirea genţii perfecte.
 

Rucsacul


Ah, umilul rucsac. Un esențial incontestabil pentru garderobă, rucsacul combină fără effort funcționalitatea și stilul. Cel puțin, cel din ghidul nostru o face.
Acest rucsac galben ocru face parte din colecţia Anekke Nature Pachamama, noua capsula Anekke de genţi şi accesorii ecologice.Accesoriile din această colecție au fost realizate din materiale 80% reciclate, care provin din capace de plastic. Colecția are sigiliul Control Union Certifications B.V., care garantează că este un produs reciclat și ecologic.



Această colecție este inspirată și poartă numele zeiței care reprezintă natură pentru triburile indigene din Amazon: Pachamama şi care adună esența celei mai vii și sălbatice nature.O să îl adoraţi!

Are 3 compartimente independente şi buzunar la spate. Materialul are o rigiditate moale care menţine forma genţii, creând o piesă eleganta şi confortabilă. Rucsacul are două curele de reglabile la lungimi diferite, plus un mâner de prindere pentru mână. Interiorul are buzunare şi este căptușit cu o țesătură originală imprimată cu motive din colecție.

Atingerea finală sunt detaliile: logo-uri similare metalice, ace, fraze în relief, breloc Towanda cu o pată de culoare, plasture cu mesaj și mânere personalizate.


Geanta port documente


Am fost cu toții acolo: trăgând după noi o geantă de mână ,una de umăr și o geantă suplimentară pentru laptop, pentru că nu am putut găsi geanta de afaceri potrivită pentru a ne transporta cu stil toate lucrurile esențiale de zi cu zi. Cele mai bune genți de acest gen ar trebui să aibă câteva caracteristici cheie.

În primul rând, geanta dumneavoastră adecvată pentru birou ar trebui să fie suficient de funcțională și suficient de încăpătoare pentru a transporta toate lucrurile esențiale de lucru și  chiar mai mult. Laptop? Portofel, telefon și încărcător? Caiet și pixuri? Agenda şi documentele?Le-am verificat pe toate!

De asemenea, ar trebui să fie șic și suficient de compacte pentru a fi transportate cu încredere, de la interviuri și întâlniri foarte importante până la sarcinile de prânz și happy hours.

În cele din urmă, ar trebui să fie durabile pentru a rezista în naveta zilnică, în călătoriile de lucru în străinătate, în deplasarea copiilor și în orice călătorie pe care viaţa o scoate în cale.



Preferata noastră din colecţiile Anekke este Menire. Această colecţie este inspirată de femeile indigene din Amazon şi de nevoia lor de apartenenţa la triburi.Geanta este una de mărime mare şi cu un singur compartiment principal. În interior găsim o căptuşeală cu imprimeul specific colecţiei şi mai multe buzunare mai mici pentru depozitarea lucrurilor esenţiale în siguranţă.Are două mânere mici şi o bretea ajustabilă în caz că doriţi să o purtaţi crossbody, iar pe una din laterale are un buzunar vertical ce se închide cu fermoar.


Geanta casual de mână


Gențile de mână sunt mult mai mult decât un simplu lucru pe care să-l iei la îndemână. Ele pot fi atingerea de stil a ţinutelor care vă va duce look-ul de la neîngrijit la lustruit şi atent. Cu o geantă grozavă vine şi o mare responsabilitate, iar tendințele genților din colecţiile Anekke sunt o dovadă a naturii accesoriului care face declarații.



Există, însă, accesorii care sunt mult mai mult decât atât. Ele spun o poveste, precum geanta de umăr cu clapă Sunrise de la Anekke Mediterranean. Această geantă de mână pentru femei va fi atât de confortabilă încât nu veți mai dori să vă despărțiți de ea. Pentru look-uri mai răsfățate o puteți purta ca geantă de mână, dar atunci când vreţi să îi schimbaţi funcţia, nu trebuie decât să incorporaţi cureaua de umăr reglabilă pe care o veţi găsi inclusă.

Spatele şi clapa din faţă sunt bleumarin, iar modelul din față este caracterizat de imprimeul său inspirat de popularul „trencadís”, o tehnică de arhitectură modernistă inventată de Gaudí, în care mozaicurile sunt realizate cu fragmente neregulate de ceramică.

 Are un design unic şi o culoare deosebită, iar detaliile o fac unică, cu logo metalic, ace, plasture decorativ și un breloc original din colecție.
 

Geanta (borseta) pentru încheietura


Când aveţi nevoie de o geantă mică în care să vă băgaţi doar esenţialul, atunci o borsetă vă vine în ajutor. Cele mai bune borsete sunt ușor de transportat și se închid în siguranță cu fermoare sau cleme pentru a păstra articolele în siguranță în interiorul lor. În timp ce fiecare borsetă ar trebui să includă o curea scurtă care să se înfășoare în jurul încheieturii mâinii, puteți găsi, de asemenea, opțiuni care includ curele interschimbabile pentru a vă transforma borsetă pentru încheietura într-o geantă de umăr sau de tip crossbody pentru și mai mult confort și versatilitate.



Acesta borseta de dimensiuni medii face parte din colecția Anekke The Forest, inspirată de aventura lui Anekke în Canada . Fata borsetei este în culoare neagră și recreează silueta Towandei, pisoiul lui Anekke. Acest model are două compartimente şi poate fi folosit și ca o geantă mică de mână sau pentru a purta telefonul mobil. În plus, are interior căptușit și un mâner care este încorporat în tragerea fermoarului.

Evident, nu puteau lipsi detaliile care fac acest model unic, începând cu logo-ul metalic, trageri personalizate de fermoar... Un număr nesfârșit de mici atingeri care vă vor face să adoraţi Anekke.

Gentile Anekke sunt recunoscute pentru designul lor unic și original, inspirat din diferite culturi și călătorii. Fiecare geantă este concepută cu atenție la detalii și este realizată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea ecologică sau materiale rezistente la apă, pentru a asigura durabilitatea și confortul utilizării.

În plus, gentile Anekke au o varietate de compartimente și buzunare interioare, ceea ce le face foarte funcționale și practice în utilizare. Indiferent de preferințele și nevoile dumneavoastră, Anekke are o colecție de genți care se potrivesc tuturor stilurilor și ocaziilor, de la gentile de umăr și rucsacurile pentru călătorii, la gentile elegante și clutch-urile pentru evenimente speciale.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!