Aduceți natura în casă : 6 idei pentru un decor perfect de vară

Aduceți natura în casă : 6 idei pentru un decor perfect de vară
Ideile de decor de vară  înseamnă a aduce bucurie și fericire în casă, precum și celebrarea culorilor și a priveliștilor sezonului. Fie că este petrecută acasă în curtea din spate sau călătorind în clime exotice, vara este o perioadă fericită care aduce amintiri plăcute pentru mulți așa că, de ce să nu aducem o parte din această fericire în interioarele noastre?

Cu grădinile din spate în glorie și pline de culoare, natura este un loc bun de început când vine vorba de idei de decorare și inspirație. Pentru a aduce exteriorul înăuntru, alegeți flori îndrăznețe și imprimeuri botanice luxuriante și îmbrățișați culori fierbinți și vibrante, apoi pentru a completa aspectul asigurați-vă că adăugați o mulțime de plante și flori proaspete.

Ne place să fim în armonie cu natura, sunetul apei şi măreţia lemnului  şi pentru a vă inspira să vă împrospătați casa de vară, am adunat o serie de idei de decor vesele care vor aduce magie de vară indiferent de vreme.
 

1. Îmbrăţişaţi piese decorative inspirate din natură


Schimbați decorul tradițional cu piese distractive, inspirate de vară, care îmbrățișează tot ce este mai bun în exterior. Deoarece vara înseamnă să petreceţi timp în aer liber, nu vă fie teamă să încercați piese unice care reflectă iconografia acestui sezon.

Una dintre cele mai bune moduri de a aduce exteriorul înăuntru este să cumpăraţi sau să faceţi un decor rustic pentru casă.



Obiectele cu aspect purtat de vreme sunt un semn al exteriorului, dar arată  fantastic în interiorul casei, indiferent dacă sunteți în căutarea unei piese decorative de mici dimensiuni sau o piesă mai mare, cum ar fi un felinar de perete sau o vază făcută din crengi. Aceste accente aduc un aspect proaspăt și decorului casei dumneavoastră.

De asemenea, podelele din lemn și mobilierul nelăcuit decupat vor arăta grozav în orice cameră cu siguranță, dar dacă aveți un buget redus, folosirea a ceva precum lemnul de hambar recuperat cu benzi adezive pe spate vă va permite să adăugați mai mult lemn în spațiul de locuit fără a cheltui foarte mult.

Încercați doar să alegeți piese care sunt cât mai apropiate de starea naturală a lemnului dacă doriți să creați un efect cu adevărat calmant.



Pentru o răsturnare neașteptată a decorului dumneavoastră, o albină de lemn se va potrivi perfect  în bucătărie, sufragerie sau locul de luat masa - oaspeții vor “zumzăi” curioşi despre această piesă unică inspirată de cel mai ocupat muncitor al verii!
 

2. Încorporaţi amintiri de vacanță în decorul dumneavostră


Sosirea zilelor lungi și a vremii calde poate determina excursii rapide sau evadări lungi care îmbrățișează mult timp în aer liber. Folosiţi bibelourile de vacanță, amintirile de călătorie și instantaneele pentru a crea un decor de vară care este unic, personal și sărbătorește amintirile făcute în lumina soarelui!



Aţi fost la plajă? Umpleți o vază transparentă cu descoperirile dumneavostra de pe malul mării și lăsați decoraţiunile oceanice să vă ducă cu mintea la o căsuţă de vacanţa pe o plajă sălbatică.


3. Aduceţi grădina înăuntru


Aducerea exteriorului înăuntru nu este singurul beneficiu de a avea o mulțime de plante în casă. Plantele sunt un accent frumos pentru casa dumneavoastră, care o face să arate aerisită și în aer liber. Culorile plantelor vor accentua orice schemă de culori din casă și sunt, de asemenea, grozave pentru calitatea aerului.

Nu numai că va fi ca și cum ați fi în aer liber când sunteți în interior, dar veți respira și un aer mai proaspăt și mai curat, ca și cum ați fi în afară.

Nu uitaţi să aruncaţi o privine  în propria grădina pentru decorul de vară! Fructe proaspete, ierburi de casă și flori de vară pot fi aduse înăuntru pentru a crea accente de sezon. Adăugați un element de exterior la masa dumneavostra de sufragerie, raftul de cărți sau măsuța de cafea folosind vaze pentru a ține flori proaspete sau coșuri pentru a depozita fructe de sezon.



Doriți să vă împrospătați şi spațiul de luat masa? Aduceţi puțină verdeață la masa cu fragmente de ierburi plasate în suporturi mici pentru lumânări. Mirosul de busuioc proaspăt, rozmarin și pătrunjel din grădina dumneavostra aduce, de asemenea, mirosuri unice de vară meselor pe care le împărtăşiţi cu cei dragi.
 

4.Luminaţi-vă casa


Dacă în prezent vă renovați casa, aveți luxul de a putea controla cantitatea și locația ferestrelor. Cu toate acestea, dacă nu sunteți în proces de construcție sau renovare a unei case, atunci nu toată speranța este pierdută!

Trebuie să vă asigurați că obțineți cât mai multă lumină prin ferestre. Aceasta înseamnă curățarea sau tunderea oricăror tufișuri sau copaci care împiedică lumina soarelui să pătrundă în casa dumneavoastră și menținerea jaluzelelor deschise.

În mod similar, asigurarea faptului că ferestrele sunt impecabile va ajuta la maximizarea cantității de lumină naturală pe care o obțineți. Deschiderea ferestrelor în perioadă potrivită a anului va lăsa să intre mult aer proaspăt minunat, aducând cu el arome de mușchi proaspăt, iarbă tăiată și flori parfumate.



Dacă nu aveți multe ferestre, atunci încercați becuri cu tonuri naturale,  lămpi și surse de lumină suplimentare. 
 

5.Folosiţi mobilier din ratan


Ratanul este mobilierul din răchită care este de obicei folosit pentru a amenaja spațiile exterioare, dar poate arăta grozav și în interior.

Folosirea mobilierului din ratan în casă va contribui la crearea unui aspect șic și stilat, precum și la crearea unei senzații de aer liber în propria locuinţă.



Nu vă simțiți suficient de îndrăzneț să vă abandonaţi canapeaua pentru un set de ratan? Încercați o masă de capăt sau un pouf din ratan și vedeți cum aduce exteriorul înăuntru!    
 

6.Folosiţi arome exotice


Mirosul este o altă parte importantă a ceea ce face natura atât de atrăgătoare. Așadar, dacă vreţi să aduceţi cu adevărat exteriorul înăuntru, nu trebuie să neglijaţi să adăugaţi niște arome inspiratoare.

Tămâia cu paciuli, popuriul floral sau lumânările parfumate de pe litoral vor funcționa bine în noul dumneavostră spațiu natural, dar să nu vă fie teamă să experimentezi cu toate produsele de casă minunat parfumate oferite.



Există o mulțime de moduri prin care vă puteți împrospăta casa pentru vară. Pentru o impresie de durată, încercați să pictați camerele în nuanțe vibrante care îmbunătățesc starea de spirit, cum ar fi galben, verde cu frunze și roz aprins, sau decorați cu tapet floral și botanic îndrăzneț – ambele vor aduce magie instantanee de vară și vor stârni bucurie instantanee.

Ca alternativă, pentru o actualizare rapidă, încercați să vă amenajați bucătăria cu o față de masă veselă, perne florale excepționale și să vă umpleți casa cu o mulțime de flori proaspete.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!