Activitati de facut in acesta toamna

Activitati de facut in acesta toamna
Puteţi simţi mirosul de toamnă în aer? A venit timpul să vă îmbrăcați cel mai confortabil pulover, să luați un latte cu mirodenii de sezon și să vă aruncați cu capul înainte în lumea magică a activităților de toamnă!

Însă nu ştiţi ce să faceţi şi căutați lucruri de făcut toamna în timp ce vremea este fermă și frunzișul este la apogeu? Nimic mai simplu! De la bucuria plăcerilor simple ale Mamei Natură (privirea frunzelor și observarea păsărilor) până la planificarea excursiei perfecte de toamnă cu prietenii , iată activitățile noastre preferate de toamnă pentru copii, familii și cupluri, plus o mulțime de lucruri de făcut cu prietenii sau pe cont propriu în această toamnă.
 

1. Un foc de tabără


Să stai în jurul unui foc care trosnește cu un grup mic de prieteni este un moment de nepreţuit. În aerul curat al nopții de toamnă, un foc de tabără este perfect pentru a te încălzi și pentru a te distra în acelaşi timp. Pe lângă foc, dacă locația o permite, vizionarea unui film cu un proiector este o modalitate de a adăuga mai multă distracție focului de tabără. Activitățile din exterior sunt întotdeauna calea de urmat atunci când vremea încă este îngăduitoare cu noi.
 

2. Picnic în parc cu mâncare pe tema toamnei


Fie că plănuiești o zi cu partenerul, mai mulți prieteni sau doar cu tine, un picnic cu „mâncăruri de toamnă” este întâlnirea perfectă. Plăcintele tale condimentate preferate, legumele caramelizate, sandvișurile sau niște fructe și dulceață ar îndeplini toate standardele ieșirii cu tematică de toamnă. Internetul oferă multe rețete cu tematică de toamnă și idei de gustări pentru picnicuri. Până acum, vremea în oraşul nostru a fost relativ plăcută, așa că profitați de ea.


3. O excursie de o zi


Când biletele de avion de ultimă oră nu sunt în buget, o excursie de o zi te poate ajuta să scapi de nevoia călătoriei fără tot stresul și cheltuielile unei vacanțe reale. Pur și simplu, profitați de o sâmbătă  și ieșiți din oraș pentru o zi. Puteţi să vă îndreptăţi spre un oraș din apropiere pentru cumpărături și divertisment, conduceți până la plajă pentru a vă bucura de soare sau găsiți câteva trasee necunoscute pentru drumeții. Indiferent unde locuiești, nu trebuie să mergi departe pentru a experimenta ceva nou și a-ți crea amintiri distractive.
 

4.Participați la un festival de toamnă
Dacă sunteți în căutarea experienței supreme de toamnă, nu există loc mai bun pentru a sărbători sezonul decât un festival de toamnă sau de recoltă din apropiere.În acest an, Zilele Recoltei vor fi la începutul lunii octombrie. Priviți peisajul, petreceți timp cu sperietoarele din décor și nu uitați să alegeți un dovleac sau un meșteșug drăguț de luat acasă!

 

5. Actualizați-vă garderoba


Îmbunătățește-ți moda de toamnă cu o ținută nouă și drăguță şi încălţăminte adecvată. Luați asta ca pe o oportunitate de a vă curăța și de a vă organiza dulapul.
 

6.Plantați flori de toamnă


Oferă grădinii tale o schimbare de toamnă umplând jardinierele cu florile preferatele de toamnă. Pur și simplu nu poți da greșeală cu crizantemele și teancurile de dovleci pentru atragerea finală a toamnei!
 

7. Mergeţi la cules de mere
Mai întâi, găsiţi o livadă în apropierea casei. Mergeţi la cules, apoi aduceți acasă recolta pentru a o împărți între familie și prieteni și coaceți o plăcintă cu mere din care să dauriţi şi celor dragi (sau să o păstrați pentru dumneavoastră). În plus, din moment ce începe sezonul bucuriei şi a darurilor, puteți face oricând mini plăcinte cu mere pentru a le oferi cadou.

Înțelegem, toamna poate fi uneori puțin agitată. Copiii se întorc la școala iar părinţii la serviciu. În mijlocul întregului haos, nu uitați să organizaţi totul, pentru că înainte să vă dați seama nu va mai fi nici frunziș de admirat, nici dovleci de culegi până anul viitor. Acum, pregătește-te să te îndrăgostești de toamnă din nou anul acesta cu aceste activități distractive!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!