Accesorizarea pantofilor cu imprimeuri

Accesorizarea pantofilor cu imprimeuri
Accesorizarea și potrivirea pantofilor cu imprimeuri  poate fi o modalitate distractivă de a adăuga personalitate ținutei dumneavoastră! Iată câteva sfaturi pentru accesorizarea pantofilor cu diferite imprimeuri.
 

Nu puteți greși cu culori închise



In poza: Ghete dama Laura Vita, piele naturala, floral

Când vine vorba de a scoate în evidenţă o pereche de pantofi cu model, vreţi să fiţi sigură că tonurile ținutei dumneavoastră nu se ciocnesc cu încălţările. Din acest motiv, optaţi pentru o ținută de culoare închisă precum negru, gri sau bleumarin. Astfel, veţi arăta în continuare sofisticat și profesionist, păstrând un singur punct focal şi anume pantofii.  În plus, dacă ținuta este monocromatică, pantofii  vor atrage mai multe priviri.
 

Când aveți îndoieli, optaţi pentru denim


Nu sunt multe cu care să nu se potrivească o pereche clasică de blugi, așa că probabil că nu este o surpriză faptul că pantofii cu model sunt pe lista respectivă. Deși denimul poate avea o mulțime de nuanţe şi culori diferite, de la deschis la mediu sau închis, toate acestea pot funcționa. Natura neutră a blugilor funcționează ca potrivire perfectă pentru pantofi colorați și atrăgători.
 

Potriviți o culoare minoră în imprimeu


Dacă pantofii  au mai multe nuanţe, alegeți un accesoriu care se potrivește cu una dintre culorile minore din imprimeu. Acest lucru poate crea un aspect coeziv, fără a depăși o anumită limita.
 

Asortaţi pantofii cu un accesoriu


Accesoriile sunt menite să fie asortate. Ele pot distruge sau îmbunătăţi o întreagă ținută. Asortarea pantofilor cu o geantă de mână este o modalitate grozavă de a vă arăta stilul , dar nu într-un mod exagerat. De exemplu, dacă încălţările au un anumit model,alegeţi și o poșetă în acelaşi pattern. Veţi arăta coordonat și curat. Același lucru este valabil și pentru alte modele precum carouri, flori, buline sau oricare altele pe care le puteți purta.



In poza: Curea din piele naturala pentru femei, catarama metalica, rosie
             Botine Laura Vita Emeline, piele naturala

Dacă nu vă place ideea a două modele, în schimb potriviți culorile. De exemplu, dacă pantofii dumneavoastră au dungi albe și roșii, încercaţi un colier sau cercei roșu aprins. Nuanțele duble vor reuni întregul ansamblu într-un mod subtil.

Uneori, singura modalitate de a purta o pereche de pantofi ambițioasă este să o asortezi cu o altă piesă vestimentară ambițioasă. Dacă vă simţiţi îndrăzneața,  îmbrăcaţi o rochie viu colorată. Cele două look-uri vor merge împreună perfect.
 

Mix subtil de imprimeuri


Dacă vă simţiţi aventuroasa,  puteți experimenta amestecarea diferitelor pattern-uri în ansamblul dumneavoastră. Cu toate acestea, asigurați-vă că unul dintre imprimeuri este mai dominant, în timp ce celălalt este mai subtil, pentru a evita o ciocnire.
 

Jucati-vă cu texturi diferite


Uneori, amestecarea imprimeurilor poate fi îmbunătățită prin amestecarea texturilor. De exemplu, împerecheați pantofii imprimați cu o geantă sau o eșarfă texturată care completează imprimeurile, fără a adăuga modele mai conflictuale.
 

Accente metalice



In poza:    Geanta clutch cu strasuri Paolo Botticelli
                Plic ocazie Paolo Botticelli
            
Accesoriile metalice, precum bijuteriile din aur sau argint, pot adăuga o notă de glamour fără a concura cu imprimeurile. Un clutch metalic sau un colier statement vă pot ridica ținuta generală.
 

Luați în considerare ocazia


Gândiţi-vă la ocazie și la formalitatea ținutei. Pentru evenimentele ocazionale,  puteţi opta pentru combinații mai jucăușe și eclectice, în timp ce pentru ocaziile formale, este adesea mai bine să rămâneți cu accesorii mai clasice și mai discrete.
 

Echilibrul este cheia


Dacă pantofii pe care îi purtaţi au un imprimeu îndrăzneț și puternic, echilibraţi-l cu accesorii mai simple. În schimb, dacă au un imprimeu subtil, puteți experimenta cu mai multe accesorii statement.

Moda înseamnă exprimare, așadar nu vă fie frică să experimentaţi și să vă distraţi cu stilul personal. Aveţi încredere în instinctele proprii și purtaţi doar ceea ce va face să vă simţiţi încrezătoare.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!