8 Martie - Cadouri inspirate pentru femei stilate

8 Martie - Cadouri inspirate pentru femei stilate
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită anual pe 8 Martie, este o sărbătoare globală dedicată recunoașterii realizărilor și contribuțiilor femeilor de-a lungul istoriei și în toate sectoarele societății.  Este o zi pentru a onora progresele înregistrate către egalitatea de gen și pentru a recunoaște provocările cu care se confruntă femeile în multe părți ale lumii.

În fiecare an, ziua este marcată de diverse evenimente, inclusiv mitinguri, conferințe, discuții, expoziții de artă și spectacole, toate având ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la inegalitatea de gen și promovarea parității de gen. Este un moment atât pentru reflecția asupra realizărilor trecute, cât și pentru un apel la acțiune pentru viitor.

Ziua de 8 Martie este, de asemenea, un prilej minunat pentru a ne arăta recunoştinţa pentru femeile din viaţa noastră, fie că vorbim despre mame, surori sau prietene.Şi ce mod mai frumos de a ne arăta dragostea faţă de ele decât cu un cadou cu gust şi bine gândit.

Fie că este vorba despre femeia care este fashionista, cea care se simte cel mai bine acasă în aer liber sau cea căreia îi place să se ghemuiască pe canapea – avem perechea perfectă pentru fiecare femeie din viața dumneavoastră!

Atunci când vine vorba despre alegerea cadoului perfect pentru a marca această zi unică, nu există nimic mai minunat decât să optezi pentru accesorii și genți de la Anekke. Anekke, cunoscut pentru designul său inconfundabil și calitatea excepțională a produselor sale, oferă o gamă variată de genți, portofele și accesorii care sunt nu doar funcționale, ci și elegante și pline de farmec.



In poza: Geanta casual dama de umar Anekke Peace & Love

Noua colecţie a creatoarei, Peace and Love  întruchipează esența liniștii, armoniei și iubirii, aducând un sentiment de seninătate și pozitivitate vieții de zi cu zi.Inspirate de frumusețea naturii, produsele  prezintă modele florale delicate, modele capricioase și palete de culori liniștitoare care evocă sentimente de calm și bucurie. Fiecare piesă este realizată meticulos, cu atenție la detalii, asigurând atât stilul, cât și funcționalitate.

Pentru femeile active care apreciază frumusețea și originalitatea, o geantă de umăr Anekke ar fi un cadou perfect. Această geantă  are 3 compartimente separate în interior, este de dimensiuni mari şi are un buzunar la spate .

Având un design uşor de încălţat, pantofii decupaţi la spate Laura Vita  sunt perfecţi pentru femeile care apreciază frumosul şi elegantă.Partea superioară din piele naturală întâlnește accente florale elegante într-o pereche perfectă, ideală pentru ținute de serviciu sau de weekend.



In poza:  Pantofi dama decupati la spate Laura Vita Hicmimo

Fie că este vorba de brunch, comisioane sau întâlniri de joacă – pantofii sport pentru femei Laura Vita sunt ideali pentru mamele aflate în mișcare.Pe lângă faptul că este o completare la modă pentru colecția lor, această pereche are fețe din piele premium îmbunătățite cu material textil pentru comfort şi lejeritate la fiecare pas.



In poza: Pantofi casual-sport dama Laura Vita

Trendy și elegante, sandalele cu toc Laura Vita vor ridica cu ușurință oricare dintre ținutele  preferate ale doamnelor.Cu fețe moi din piele naturală, așezate deasupra unui toc bloc elegant cu efect de lemn, această pereche este ideală pentru sezonul următor.


In poza: Sandale cu toc dama Laura Vita , negre , piele naturala

Încă nu aţi găsit cadoul perfect? De ce nu încercați geanta de mâna din piele ecologică Laura Vita. Cu un design deosebit şi o siluetă elegantă, Laura Vită este o piesă plină de viață și creativitate, perfectă pentru persoanele care apreciază arta și exprimarea personalității lor în moduri unice.


In poza: Geanta dama crossbody piele ecologica Laura Vita

Această geantă îmbină funcționalitatea unei genți practice cu elementele estetice ale creioanelor colorate, creând un accesoriu care atrage atenția și stârnește admirație.

Este completarea perfectă pentru oricare dintre ținute, atât de zi, cât și de noapte – așa că este grozavă pentru mama care nu știe niciodată ce vrea!

Indiferent dacă vreţi să vă surprindeţi mama, sora, prietenă sau partenera de viață, alegând un cadou de la noi, veţi demonstra că apreciaţi rafinamentul și frumusețea în fiecare detaliu.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!