7 moduri grozave de a ne organiza pantofii

7 moduri grozave de a ne organiza pantofii
Chiar dacă sunteţi o persoană organizată, colecţia de încălţăminte vă poate scăpa cu uşurinţă de sub control. Avem tendinţa de a achiziţiona o mulţime de pantofi şi pot fi o adevărată provocare atunci când vine vorba de depozitat. Uneori este destul de greu să găsiţi un loc potrivit şi de obicei avem multe "jucarii".😀Şi, cum bine ştim, pantofii pot fi complicaţi: ne ataşăm de ei deşi poate nu ni se potrivesc sau sunt incomozi.

Indiferent de mărimea colecţiei de pantofi, organizarea lor îi face uşor de găsit şi îi protejează de deteriorare.Din fericire, există aproape la fel de multe opţiuni de organizare a pantofilor, câte stiluri de pantofi sunt.

Cheia este să alegeţi o abordare care să funcţioneze cu spaţiul disponibil pantofilor care să vă permită să îi vedeţi cu uşurinţă.

Primul pas în organizare este să faceţi inventarul tuturor pantofilor . Sortaţi-i pe cei pe care îi purtaţi în mod frecvent de cei pentru ocazii speciale.Pentru a econimisi spaţiu şi pentru a fi mai uşor să găsiţi perechea dorită aţi putea încerca şi organizarea pe anotimpuri .Dacă vă este greu să decideţi dacă o anumită pereche merită un loc în dulapul dumnevoastră este timpul să vă puneţi câteva întrebări : Când a fost ultima oară când am purtat aceşti pantofi? Sunt comozi? Sunt uzaţi?

Dacă sunt incomozi, deterioraţi, nu se potrivesc cu stilul de viaţă şi garderobă actual sau nu au fost purtaţi de mai mult de un an, scăpaţi de ei. Asiguraţi-vă că donaţi perechiile pe care nu le mai purtaţi sau aruncaţi ce este uzat şi nu mai poate fi reparat.

Scopul procesului de sortare este să vă asiguraţi că toţi pantofii din dulapul dumneavoastră sunt pantofi pe care îi purtaţi de obicei.

Acum că aţi făcut ordine în garderoba de pantofi, este timpul să îi număraţi şi să vă decideţi ce tip şi de câte organizatoare aveţi nevoie.

Un sfat bun ar fi să nu vă ţineţi pantofii pe podeaua dulapului.Când vine vorba de depozitarea pantofilor, primul instinct ar fi să îi aruncaţi în dulap.

Ei bine, acest lucru este total greşit.Îi poate face greu de găsit atunci când sunt puşi la grămadă într-un spaţiu mare. De asemenea este foarte probabil să se deterioreze atunci când îi mutaţi constant în căutarea celor preferaţi.

Aşadar, este essential să vă alegeţi cu grijă modalitatea de depozitare.

1️⃣. Dacă vă depozitaţi pantofii în dulap, aveţi mai multe opţiuni în funcţie de spaţiu. Dacă îl aveţi din belşug, rafturile de lemn în interiorul dulapului sunt o modalitate excelentă de a vă afişa încălţămintea şi de a vă asigura că fiecare are un loc al său. Singura problemă este că ar fi mai greu de văzut mai ales dacă aveţi obiecte mai lungi care atârna peste rafturi.2️. Depozitarea pe uşa dulapului sau a camerei este aranjamentul care economiseşte spaţiu şi care se potriveşte cel mai bine spaţiilor mici .Trucul este să vă asiguraţi că măsuraţi correct, astfel încât să nu vă blocaţi pantofii de fiecare dată când închideţi dulapul. Se instalează rapid şi pot găzdui o mulţime de pantofi. Dezavantajul este că nu pot găzdui pantofii cu toc din cauza spaţiului strâmt al “buzunarelor”.3️. Dacă aveţi spaţiu pe rafturi, sertarele, coşurile sau organizatoarele rabatabile sunt o opţiune bună, mai ales pentru pantofii pe care nu îi purtaţi tot timpul. Aceste organizatoare vă protejează pantofii de praf, oferindu-vă vizibilitate şi acces uşor la ei, fără a fi nevoie să amestecaţi cutiile în jur.Dacă optaţi pentru depozitarea în cutii, îndreptaţi-vă atenţia către unele transparente pe care să lipiţi etichete sau chiar pozele pantofilor pentru o mai buna organizare.

4️. Puteţi economisi spaţiu din dulapuri depozitând pantofii şi cizmele sub pat în organizatoare speciale compartimentate sau în cutii. Acestea pot fi din plastic sau din material textil şi bonus au şi capac transparent pentru o vedere mai bună. Această metodă se potriveşte şi pantofilor din extra sezon sau celor pe care nu îi utilizaţi foarte des.5️. Pantofii foarte înalţi şi eleganţi nu sunt genul de pantofi pe care să îi purtăm în fiecare zi. Chiar dacă sunt nu se potrivesc cu uşurinţă în fantele unui organizator pe uşă. Şi, cum tocurile de lux sunt mai delicate, trebuie tratate cu mare grijă.

Potrivit experţilor, raftul de sus al dulapului este unul dintre cele mai bune locuri pentru a depozita aceşti pantofi.Se recomandă păstrarea lor în cutii de pantofi cu imaginea corespunzătoare lipită pentru o identificare uşoară.6️. Depozitaţi sandalele, balerinii şi slapii în organizatoare pe uşa dulapului. Organizatoarele care păstrează încălţămintea în acest mod pot fi salvatoare mai ales pentru pantofii uşori şi casual deoarece puteţi pune o singură pereche într-o singură încăpere.Dar ce faceţi în situaţia în care aveţi dulap cu uşi glisante? În acest caz vă recomandăm un organizator vertical şi subţire care este suspendat de bara din şifonier. Poate fi din material textil sau plastic şi poate fi prevăzut cu uşa de tip fereastră, transparentă, pentru o mai bună identificare a încălţămintei.

7️. Rafturile metalice cu roţi funcţionează bine în spaţiile de la mansarda sau când aveţi mai mult spaţiu pe podea decât în dulap. Rafturile rulante păstrează o mulţime de pantofi şi pot fi mutate cu uşurinţă dintr-o încăpere în alta sau într-un dulap sau dressing.Indiferent de sistemul de organizare ales, păstrarea şi depozitarea în ordine a pantofilor îi păstrează în siguranţă şi le poate prelungi viaţa. Fiind mai uşor de găsit şi la îndemână, nu veţi mai pierde mult timp pentru găsirea unei anumite perechi şi astfel vă veţi putea bucura mai mult făcând lucrurile care vă plac.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!